Ντόπιους και τουρίστες συνέλαβαν άνδρες της Αστυνομίας σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στη «φάκα» της αστυνομίας έπεσαν πέντε ημεδαποί ηλικίας από 20 έως 34 ετών και τρείς αλλοδαποί ηλικίας από 15 έως 18  ετών.
Στην Κέρκυρα συνελήφθησαν:
•    Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο ημεδαποί, ένας 27χρονος και μία 21χρονη, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε -αντίστοιχα- ακατέργαστη κάνναβη βάρους (22,8) και (12) γραμμαρίων.
•    Το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) 24χρονος ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
•    Την Πέμπτη το βράδυ, από  αστυνομικούς  της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 15χρονος υπήκοος Αλβανίας για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
Σε μία ακόμη περίπτωση, συνελήφθη στη Λευκάδα, την Παρασκευή το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, 34χρονη ημεδαπή στην κατοχή της οποίας βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη (20,7) γραμμαρίων.
Τέλος,  στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν το Σάββατο τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή του Λαγανά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), δύο 18χρονοι υπήκοοι Ισραήλ, για κατοχή αυτοσχέδιων τσιγάρων κάνναβης και μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και το πρωί στην πόλη της Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 20χρονος ημεδαπός, επίσης για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
Οι οχτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ