Νεκρή ήταν τελικά η γυναίκα που ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας, η οποία είχε χαθεί από Αλβανική παραλία όταν έκανε κανό. Ο σύζυγός της εντοπίστηκε σώος. 

Ολονύκτια έρευνα πραγματοποίησαν σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής προκειμένου να εντοπίσουν ένα ζευγάρι Ελβετών τουριστών που είχαν χαθεί σε θαλάσσια περιοχή των αλβανικών ακτών.

Οι δύο Ελβετοί, είχαν νοικιάσει κανό στην παραλία του Πόρτο Παλέρμο στην Αλβανία, ωστόσο, λόγω προφανώς των θαλασσίων ρευμάτων απομακρύνθηκαν από την ακτή και χάθηκαν στη θάλασσα.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ειδοποίησε της αλβανικές αρχές οι οποίες με τη σειρά τους, ενημέρωσαν τις αντίστοιχες ελληνικές οπότε και ξεκίνησε εκτεταμένη έρευνα από αργά χθες το βράδυ σε όλο το θαλάσσιο χώρο βόρεια της Κέρκυρας.
Οι δύο τουρίστες εντοπίστηκαν σε απόσταση ο ένας από τον άλλο σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι. Με σκάφος του Λιμεναρχείου Κέρκυρας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κέρκυρας για να παρασχεθεί οι απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Ο άνδρας βρέθηκε εν ζωή ενώ η γυναίκα ανασύρθηκε χωφρίς τις αισθήσεις της και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρή…
Το Λιμενικό διενεργεί έρευνα για να διαπιστώσει τις συνθήκες της τραγικής υπόθεσης…ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ