Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή συνάντηση κορυφής των δύο πρωθυπουργών Ελλάδας – Ιταλίας, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Παλαιών Ανακτόρων.

Ήδη από χθες, η πρόσβαση τουριστών και επισκεπτών είναι αποκλεισμένη και οι προετοιμασίες για τη συνάντηση Τσίπρα – Τζεντιλιόνε αλλά και πολυάριθμου κλιμακίου υπουργών, υπηρεσιακών και άλλων παραγόντων ήταν μέχρι αργά το βράδυ, πυρετώδεις.
Το CorfuPress.com εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τις αίθουσες που θα γίνουν οι συναντήσεις, τις υποστηρικτικές αίθουσες αλλά και το κέντρο Τύπου, στο χώρο των Ανακτόρων όπου στεγάζεται το Μουσείο Σινοϊαπωνικής Τέχνης.

 

Άποψη των Ανακτόρων (στο βάθος) και του Καφέ Τέχνης (δεξιά) που θα λειτουργήσει ως Αίθουσα Τύπου

 

Η είσοδος της αίθουσας της Ροτόντας (αίθουσα υποδοχής) στην οποία θα γίνει η συνάντηση Τσίπρα – Τζεντιλιόνε

 

Το εσωτερικό της αίθουσας της Ροτόντας που θα γίνει η συνάντηση των δύο πρωθυπουργών.

Το Κέντρο Τύπου που θα φιλοξενήσει τους δημοσιογράφους των δύο χωρών, στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης και στο Καφέ Τέχνης

 



Πυρετώδεις οι προετοιμασίες από χθες το μεσημέρι. Το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ που θα δώσει εικόνα σε όλο τον κόσμο, προετοιμάζεται.

 

Η είσοδος των Ανακτόρων (του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης) που οδηγεί στις αίθουσες των συναντήσεων

 

Μία από τις αίθουσες συναντήσεων των υπουργικών κλιμακίων

 

Άλλη αίθουσα στην οποία θα γίνουν συναντήσεις υπουργών και κυβερνητικών παραγόντων των δύο χωρών. Αυτή τη φορά, στο χώρο της συλλογής πακιστανικής τέχνης.

 

Αίθουσα στο χώρο του πρώτου ορόφου που θα γίνει συνάντηση κυβερνητικών κλιμακίων. Συνολικά, έχουν στηθεί πέντε τέτοιες αίθουσες.



 

 

 

 

Αϊθουσα υποστήριξης των συναντήσεων των κλιμακίων των δύο χωρών

 

Ο χώρος του κέτεριγκ που θα υποστηρίξει το επίσημο γεύμα

 

Εδώ θα δοθεί το επίσημο γεύμα στο οποίο θα συμμετάσχουν οι δύο πρωθυπουργοί

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ