Ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας Παντελής Γιαννούλης τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη. «Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που μπορεί να ενώσει τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου», δηλώνει.

 

 

Η δήλωση Γιαννούλη έχει ως εξής:

 

Στις σημερινές συγκυρίες της χώρας και της Ευρώπης, το ζητούμενο είναι η εύρεση ηγέτη, με κοινωνικό έρεισμα, άφθαρτο, τεχνοκράτη, με σηκωμένα μανίκια, και απαλλαγμένο από οικογενειοκρατίες και από τις παθογένειες του πρότερου βίου της πολιτικής κατάστασης της χώρας.
Έναν ηγέτη που μπορεί να ενώσει τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και να υλοποιήσει το όραμα των μεγάλων ονομάτων της κεντροαριστεράς, όπως των, Γεωργίου Παπανδρέου (του γέρου της Δημοκρατίας), Αντρέα Παπανδρέου, Γεώργιου Γεννήματα, Μελίνας Μερκούρη, Αντώνη Τρίτση, κ.α.
Και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα συγκεντρώνει ο 38χρονος Νίκος Ανδρουλάκης. Ένας πολιτικός χαμηλών τόνων, με όραμα και σταθερές θέσεις για την ανάπτυξη της χώρας και την συμμετοχή της στην ενιαία δημοκρατική και προοδευτική Ευρώπη.
Ένας πολιτικού που σε όλη την διάρκεια του πολιτικού του βίου, έδωσε προτεραιότητα στην ενότητα του κεντροαριστερού χώρου.
Ενός πολιτικού που μπορεί να ενώσει την νέα γενιά και να υλοποιήσει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα με την βοήθεια της πείρας των ιστορικών στελεχών της κεντροαριστεράς.
Ενός πολιτικού που με τις θητείες του στην Ευρωβουλή και στα εκτελεστικά όργανα του ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών, έχει αποδείξει πως μπορεί να ενώσει, να δώσει λύσεις και να προσφέρει στην χώρα μια οριστική έξοδο από την οικονομική αλλα και αξιακή κρίση που διανύει.
Γι’ αυτούς και άλλους πολλούς λογούς, σας καλώ να στρατευτείτε γύρω από την υποψηφιότητα του Νικου Ανδρουλάκη, για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, Δημοκρατική και Προοδευτική.

Ο Γραμματέας Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας 
Παντελής Γιαννούλης 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ