Οι Βόρειοι νίκησαν μεν την ΑΕΦ στο μπαράζ ανόδου, ωστόσο, δε θέλησαν ν’ αγωνιστούν στην Α1, με την Ομόνοια να παίρνει τη θέση τους.

Πριν λίγες ημέρες, ο Εθνικός Περουλάδων νίκησε με 1-0 την ΑΕ Φαιάκων, στον αγώνα, που θεωρητικά, θα χάριζε το 14ο εισιτήριο για τη συμμετοχή στην Α1. Έλα, όμως, που αμφότερες οι ομάδες, επί της ουσίας, δεν ήθελαν να λάβουν μέρος στη μεγάλη κατηγορία. Κάτι, που μάλιστα, η ΑΕΦ το είχε ξεκαθαρίσει με ανακοίνωσή της, προ του αγώνα…
Τι έγινε λοιπόν; Οι Βόρειοι αρνήθηκαν να δηλώσουν συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία, το ίδιο έπραξε, όπως αναμενόταν, κι η πρώτη επιλαχούσα ΑΕΦ, με συνέπεια, εντέλει, η ομάδα που δέχτηκε να λάβει μέρος στο μεγάλο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ να είναι η Ομόνοια.
Που και με τη βούλα, πλέον, αποτελεί τη 14η ομάδα της Α1 ΕΠΣΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Ανακοινώνεται ότι μετά την άρνηση σωματείων της Α’ κατηγορίας να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, όπως δικαιούνταν με βάση την προκήρυξη των πρωταθλημάτων της  Ε.Π.Σ. Κέρκυρας και του άρθρου 20 του Κ.Α.Π το σωματείο που με δήλωση προβιβάζεται στην προαναφερόμενη κατηγορία είναι ο ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας

Το ΔΣ της ομάδας μας ανακοινώνει πως η ομάδα μας την καινούργια σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικης κατηγορίας Κέρκυρας.
Με μεγάλη χαρά θα βρισκόμαστε και πάλι στα σαλόνια της Α1 καλή επιτυχία στην ομάδα μας με υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια!!ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ