Φωτο@CorfuPress: Κ. Νικολούζος (Α), Ι. Αϊβατίδης (Δ).

Για συκοφαντική δυσφήμηση κατηγορεί τώρα τον Κώστα Νικολούζο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Επιμένει για έκνομη παρέλαση Τούρκων στην πόλη της Κέρκυρας (sic) και δηλώνει ότι οι ύβρεις μερίδας εκφραστών την αριστερής πολιτικής δεν θα μένουν αναπάντητες.

 

 Η ανακοίνωση του Ι. Αΐβατίδη έχει ως εξής:

 

Την 7/9/2017, στην έντυπη και ηλεκτρονική μορφή της «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» δημοσιεύθηκε άρθρο, με ονομαστική αναφορά και φωτογραφία του βουλευτή Κέρκυρας της Χ.Α. Ιωάννη Αϊβατίδη, που τιτλοφορείται <<Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής ο δήμαρχος Κέρκυρας>> (εξ αφορμής της μηνυτηρίου αναφοράς που κατατέθηκε ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής Κερκύρας, για την έκνομη παρέλαση τούρκων στην πόλη της Κέρκυρας την 1/9/2017).

Το άρθρο «φιλοξενεί» δηλώσεις του Δημάρχου Κερκύρας κ. Κωνσταντίνου Νικολούζου, που μεταξύ άλλων δήλωσε πως <<Μαθήματα πατριωτισμού και προστασίας των εθνικών συμφερόντων από τους εγκληματίες δεν δεχόμαστε>>, ενώ σε άλλο ιστότοπο (news247.gr, 7/9/2017) δήλωσε πως <<η Χρυσή Αυγή στην Κέρκυρα είναι ένα αγκάθι στο μάτι μας>> επιβεβαιώνοντας, με δραματικό τρόπο, τον άμεσο δόλο κατασυκοφάντησης του βουλευτή Χ.Α. Κέρκυρας.

Ο Ιωάννης Αϊβατίδης, υπέβαλε χθές 8/9/2017 ΕΓΚΛΗΣΗ, εντός του χρονικού πλαισίου της αυτόφωρης ποινικής διαδικασίας, ενώπιον της κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κερκύρας (διά του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων), σε βάρος του Δημάρχου Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνου Νικολούζου, για συκοφαντική δυσφήμηση, κατ΄άρθρον 363 Π.Κ.

Θα πρέπει να γίνει πλήρως αντιληπτό, πως ύβρεις και συκοφαντίες μερίδας εκφραστών της αριστερής πολιτικής, δεν θα μένουν αναπάντητες.Οι εθνικά συνειδητοποιημένοι πολίτες της Κέρκυρας, που ανησυχούν για την Πατρίδα, τιμούν τους Ήρωες Προγόνους και αγαπούν τη Σημαία, απαιτούν πολιτική επιχειρηματολογία. Όμως, αντ’αυτής γίνονται συστηματικά και προσχεδιασμένα αποδέκτες ανοίκειων χαρακτηρισμών, ύβρεων και συκοφαντιών.

Οι πολίτες αυτοί έχουν πλέον «φωνή». Τη <<ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ>>.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ