Διαδοχικές συναντήσεις είχε ο Αντιδήμαρχος οικονομικών ,ποιότητας ζωής & ευρωπαϊκών προγραμμάτων  Γ.Λύχνος στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης 2017 με τον Υπουργό Εσωτερικών  και παράγοντες της κυβέρνησης .

 

 Οι συναντήσεις είχαν στόχο την προώθηση των αιτημάτων του Δήμου Παξών και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του νησιού αλλά και της οργανωτικής  δομής του  Δήμου,  ειδικότερα:

Στην συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Σκουρλέτη αναλύθηκαν τα προβλήματα -σε γενικές γραμμές του νησιού-  ενώ ζήτησε από τον Υπουργό , προσωπικό για την κάλυψη οργανικών θέσεων  για τον υποστελεχωμένο , Δήμο των Παξών , επίσης τον ευχαρίστησε  για ακόμη μια φορά , εκ μέρους του Δημάρχου Παξών , Σπύρου Βλαχόπουλου   και του Δημοτικού Συμβουλίου ,  για τις χρηματοδοτήσεις που προώθησε το Υπουργείο στον Δήμο .Τα  προβλήματα και οι προοπτικές του Δήμου Παξών,  αναλύθηκαν επίσης διεξοδικά και με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΣ κ .Κώστα Πουλάκη ,  τον ειδικό συνεργάτη του Υπουργού κ Μαρίνο Ρουπιά  καθώς και με τον Βουλευτή Κέρκυρας,  κ. Κώστα Παυλίδη , οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επίλυση αυτών ενώ προγραμματίστηκε νέα συνάντηση   με τον κ. Σκουρλέτη   στην αθηναϊκή πρωτεύουσα  .

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ