Την Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη η κλήρωση της Γ’ εθνικής, ενώ, η σέντρα πήγε για την 1η του Οκτώβρη.Τις προάλλες, όταν η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει ότι η σέντρα της Γ’ εθνικής μετατέθηκε για τις 24 Σεπτεμβρίου, το C.S.com είχε αφήσει ακοικτό το ενδεχόμενο και νέας παράτασης! Ε, αυτή όντως ήρθε…
Καθώς, η ΕΠΟ με νέο της έγγραφο, γνωστοποίησε πως, εντέλει, η πρεμιέρα της φετινής τρίτης τη τάξει κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την 1η του Οκτώβρη.
Πλην τώρα αυτού του μαντάτου, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας γνωστοποίησε πως η κλήρωση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της, στο Γουδί.
Όσο για τον καραρτισμό των Ομίλων; Αυτός αναμένεται να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη, καλώς εχόντων των πραγμάτων (να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν).
Το έγγραφο της ΕΠΟ προς τις Ενώσεις και της ομάδας της Γ’ εθνικής:
«Κύριε Πρόεδρε,
Σας πληροφορούμε ότι με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μετατίθεται από τις 24 Σεπτεμβρίου 2017 στη 01 Οκτωβρίου 2017.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση της Επιτροπής η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18/09/2017 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα, περιοχή πάρκο Γουδή.
Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε ότι τυχόν αιτήματα σας για κλειδάριθμο ενόψει της κλήρωσης θα πρέπει να κατατεθούν έως την Πέμπτη 14/9/2017 και ώρα 16:00, αλλιώς δεν θα ληφθούν υπόψη της Επιτροπής».ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ