Ο Εθνικός Περουλάδων επιβλήθηκε 1-0 της ΑΕΦ και προβιβάστηκε στην Α1, ενώ, ο Αστέρας συνέτριψε με 7-0 το Μαραθιά και ανέβηκε στην Α’ ΕΠΣΚ.

Στα… «σαλόνια» ο Εθνικός Περουλάδων!
«Σαλονάτος» Εθνικός… Στους Περουλάδες πήγε, τελικά, το τελευταίο εισιτήριο της φετινής Α1!
Η ομάδα του Μπάμπη Αρβανιτάκη επικράτησε, 1-0, της ΑΕ Φαιάκων στο κυριακάτικο μπαράζ ανόδου, μετά από ένα μάλλον ισορροπημένο ματς, που κρίθηκε στο 27ο λεπτό. Όταν οι της ΑΕΦ έχασαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, μπάλα του Λεοντίτση και ο επερχόμενος Κανταρέλλης, πρόλαβε την έξοδο του Ρεβύθη και πλάσαρε σωστά. Τέλος!
Ήταν η πιο σημαντική στιγμή του α’ μέρους. Στο β’, πάλι, η ΑΕΦ είναι αλήθεια πως είχε δικές της τις πιο δυνατές περιπτώσεις του… timeline. Κυρίως, τις δύο προς το τέλος: με τον Παππά στο 81’ και τη μεγάλη του Πανταζή, στα χασομέρια. Και στις δύο, όμως, ο (τ. του Βαλανειού) Σπ. Μουζακίτης λειτούργησε εξαιρετικά. Eξ ορισμού, απ’ τα πρόσωπα της… ανόδου, παρέα με τον σκόρερ.
Και ο Εθνικός (των 12 παικτών αποστολή) στην Α1..

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μπ. Αρβανιτάκης): Σπ. Μουζακίτης, Χαλικιάς, Κουβαράς, Κούφαλης, Σκέμπρης, Κανταρέλλης, Λεοντίτσης, Λέζο, Θ. Μουζακίτης, Σαλβάνος, Τσουκαλάς. Έπαιξε και ο Μερκούρης.
ΑΕΦ (Α. Κορακιανίτης): Ρεβύθης, Κανάνι, Βραχλιώτης, Σουλιώτης, Μαρκάτης, Φ. Καλιακμάνης, Πανταζής, Ρέγγης, Καλαϊτζίδης, Νούσης, Ταχίρι. Έπαιξαν και οι: Καόνης, Ν. Παππάς, Οικονομίδης, Κωστής.

«Επτάστερη» άνοδος για τον Αστέρα!
Με εμφατικό τρόπο εξασφάλισε την άνοδο του στην Α’ ΕΠΣΚ ο Αστέρας Μωραϊτίκων. Καθώς, η ομάδα του Γιάννη Φλώρου καπάρωσε το εισιτήριο ανόδου με το εντυπωσιακό 7-0 απέναντι στον Φαίαξ Μαραθιά.
Ματς, στο οποίο, αυτονόητα, δεν χωρά… σταγόνα κριτικής. Ούτε καν αξία έχουν τα επιπλέον (φάσεις, αναλύσεις και τα λοιπά… εδώδιμα και αποικιακά). Οπότε; Μένουμε στο ότι ανέδειξε κεντρικό face: τον Σπύρο Ρέτση.
Τέσσερα γκολ σημείωσε ο «Boxer»! Tα δύο πρώτα (4’, 22’), το τέταρτο (52’) και το έκτο (64’). Προκύπτει ήδη ότι ο… καταιγισμός άρχισε νωρίς. Με τους Αυθίνο (το 3-0 στο 35’), Ανυφαντή (59’) και Στ. Ρίζο (77’) να προσθέτουν κι αυτοί το… κάτι τις τους, στο πανηγυρικόν της υποθέσεως. Αυτό που, λογικά, θα ‘χει συνέχεια με… τσάρκα by night!
Το μοναδικό μελανό σημείο της ημέρας; Ο τραυματισμός στο γόνατο του Τάσου Αυθίνου (μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ. Φλώρος): Ν. Αλεξάκης, Ν. Ρίζος, Στ. Ρίζος, Στεργίου, Κουρτέσης, Αλαμάνος, Ανυφαντής, Μαρκάτης, Αυθίνος, Γεροχρήστος, Σπ. Ρέτσης. Έπαιξαν και οι: Δ. Μπότσης, Σταυριανός, Ε. Αλεξάκης.
ΦΑΙΑΞ (-): Φ. Νικομάνης, Σπ. Νικομάνης, Κ. Βάρελης, Σ. Νικομάνης, Δ. Νικομάνης, Γκίνης, Γούναρης, Αθ. Νικομάνης, Ευ. Νικομάνης, Ι. Νικομάνης, Μ. Νικομάνης. Έπαιξαν και οι: Ι. Νικομάνης Ι, Ι. Νικομάνης ΙΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ