Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Κέρκυρας δήλωσε πως μετά την ισοφάριση, πίστεψε πως ίσως οι Φαίακες κέρδιζαν κάτι από το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ, υπογράμμισε πως οι συχνές αλλαγές δημιουργούν πρόβλημα, αλλά… «όλοι βάζουμε πλάτη».

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σ/τ, ο Κώστας Χριστοφοράκης δήλωσε:
«Οταν έρχεσαι στην Τούμπα, είναι σημαντικό αν κερδίσεις κάτι, αν δεν κερδίσεις δεν έγινε κάτι. Εμείς αλλάξαμε προπονητή πριν λίγες ημέρες. Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική φάση, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ως ένα βαθμό ανταποκριθήκαμε καλά. Μετά το γκολ του ΠΑΟΚ ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά γενικότερα η ομάδα έδειξε κάποια στοιχεία βελτίωσης προς το τέλος και αυτό είναι το σημαντικό. Γενικότερα είχαμε μία καλή παρουσία σήμερα στο γήπεδο».

Για το πως είδε τον ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα πέρυσι η ομάδα που είχε κίνηση και μεγαλύτερη φρεσκάδα. Αυτό που είπε ο κ. Λουτσέσκου, ότι ίσως έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης φάνηκε και σήμερα. Στο τελευταίο 20λεπτο η δική μας ομάδα πίεζε περισσότερο, ενώ πέρυσι ο ΠΑΟΚ ήταν πιο φρέσκος και είχε μεγαλύτερη ποιότητα και δυναμική σαν ομάδα. Ισως η απογοήτευση που υπάρχει τώρα, να έχει επηρεάσει και την εικόνα της ομάδας».

Για τον Νούνιες και την αλλαγή του:
«Με τον Νούνιες ήταν προγραμματισμένο να βγει στο 55-60′. Έτσι ήταν προγραμματισμένο, εμείς θέλαμε να παίξει ένα ημίχρονο, αλλά αφού μπόρεσε τον κρατήσαμε. Όλη τη βδομάδα δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και με τον γιατρό αυτή ήταν η συμφωνία. Ως υπηρεσιακός, δεν θέλω να ρισκάρω και ο νέος προπονητής να μην έχει στη διάθεση του κάποιους σημαντικούς παίκτες»‘.

Για το τι χρειάζεται η Κέρκυρα:
«Είναι η αρχή ακόμη, ξεκινήσαμε με μερικά προβλήματα και παίξαμε με δύο ομάδες που είναι πολύ πιο έτοιμες από εμάς. Εμείς δεν έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας που έχουν οι άλλες ομάδες. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ την κατάσταση της ομάδας τέσσερις ημέρες που είμαι εκεί. Σίγουρα το να πηγαίνεις σε μία ομάδα σε μία μεταγραφική περίοδο, για λίγες ημέρες, αυτό δεν είναι καλό. Οι συχνές αλλαγές δημιουργούν πρόβλημα στη λειτουργία κι αυτό μας έχει επηρεάσει πολύ, όπως και τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του, να πετύχει τους στόχους του γιατί είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες».

Eν τω μεταξύ, νωρίτερα, στην κάμερα της NOVA, ο Χριστοφοράκης είχε επισημάνει τα εξής: «Σίγουρα μετά το γκολ της ισοφαρίσης πιστέψαμε πως μπορούμε να φύγουμε με κάτι θετικό από την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι μία πολύ καλή ομάδα και σήμερα είχε καλή απόδοση και δίκαια έφτασε στη νίκη.
Δεν αντέξαμε την πίεση του ΠΑΟΚ. Είναι κακό να λειτουργεί η ομάδα με υπηρεσιακό προπονητή. Η κάθε ομάδα πρέπει να έχει προπονητή και το πλάνο της. Θα βρει το δρόμο της η ομάδα με το νέο προπονητή. Είναι μεγάλη οικογένεια η Κέρκυρα. Όλοι βάζουμε πλάτη».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ