mitsialis1

 

Συνέδριο διοργάνωσε η Εσθονική Προεδρία την περασμένη Τετάρτη 23/8 στο Ταλίν, με θέμα, «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα» – μετά το κράξιμο «άλλαξαν» τον τίτλο – το γελοίο του πράγματος στο έπακρο… Η συμμετοχή σ’ αυτό περιορίστηκε σε 8 από τις 27 χώρες! Η Εσθονική προεδρία ενήργησε σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές αντικομουνιστικές ντιρεκτίβες που θεσμοθέτησε τον Απρίλιο του 2009, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με  ψήφισμα του. Με το ψήφισμα αυτό επιχειρείται η ταύτιση του φασισμού με τον κομμουνισμό. Είναι το κατάπτυστο κοινό ψήφισμα των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), των Φιλελευθέρων (ALDE), της Ένωσης για την Ευρώπη των Εθνών (UEN) και των Πρασίνων (Verts), ενώ τη θετική ψήφο τους έδωσαν και οι Σοσιαλιστές (PSE). Έτσι, με 553 ψήφους υπέρ, 44 κατά και 33 αποχές η ΕΕ θεσμοθέτησε τον αντικομμουνισμό σε επίσημη ιδεολογία της. Τότε οι ευρωβουλευτές της ΝΔ απείχαν από αυτή την ψηφοφορία και οι του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν, σήμερα άλλαξαν υποστηρίζοντας ένα συνέδριο αντικομουνιστικής υστερίας!

 

Πρόθεση του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. με το τότε ψήφισμα και στη συνέχεια με το συνέδριο της Εσθονίας, δεν είναι απλά να εξισώσουν, αλλά να θάψουν στη λήθη για τις νεότερες γενιές τα εγκλήματα τους, περασμένα και πρόσφατα…Η προεδρία της Εσθονίας ήταν η κατάλληλη για να προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα παραπάνω για την νομιμοποίηση της Ναζιστικής θηριωδίας. Η φιλοναζιστική ατμόσφαιρα της Εσθονίας θα βοηθούσε στην επιτυχία ενός τέτοιου συνεδρίου… Βετεράνοι των Εσθονικών SS και τα νεότερα γενόσημα τους παρελαύνουν με τα λάβαρα τους σε κρατικές τελετές. Παρ’ όλα αυτά οι Εσθονοί ναζί ήταν μια αισχρή μειοψηφία τότε, αφού οι 20.000 αντιφασίστες της χώρας αυτής που πολέμησαν από τις γραμμές του Κόκκινου Στρατού ήταν εκείνοι που την απελευθέρωσαν από τους ναζί. «Η νίκη εναντίον της Γερμανίας του Χίτλερ επιτεύχθηκε ουσιαστικά -και μόνο έτσι θα μπορούσε να επιτευχθεί- από τον Κόκκινο Στρατό» (Έρικ Χομπσμπάουμ-Εποχή των Άκρων- εκδόσεις «Θεμέλιο»).

 

Για το σημερινό εσθονικό κράτος, όλοι αυτοί είναι πλέον προδότες… Αυτούς τους πατριώτες, εκτός των άλλων «ευρωπαϊκών» σκοπιμοτήτων, εκδικούνται σήμερα οι επιζώντες βρικόλακες και οι γόνοι των τότε Εσθονών SS. Γελοίοι κομπάρσοι στα σχέδια μιας ευρωπαϊκής πολιτικής δήθεν «ίσων αποστάσεων» από ολοκληρωτισμούς. Καμουφλάζ στον μεσαίωνα της ολοκληρωτικής οικονομικής λιτότητας που επιβάλλουν. Επιβραβεύοντας παράλληλα τον «επιτυχημένο» και τον «άριστο» της χοντρής διακρατικής μίζας, των Σιφοράιτ! Το αστείο είναι ότι εγχώριοι αβανταδόροι του συνεδρίου μας λένε πως: «Οι ναζί ήταν εθνικοσοσιαλιστές, άρα σοσιαλιστές, άρα αριστεροί…» Ενώ αντιθέτως το «σύστημα» το οποίο υπηρετούν , εκτίμησε τότε ότι οι συμμορίες των Τσολάκογλου, και των Ράλληδων – ιστορικά χαρακτηρισμένοι προδότες , δοσίλογοι αισχροί υπηρέτες των εθνικοσοσιαλιστών Ναζί κατακτητών – έσωσαν την Ελλάδα από τους κομμουνιστές… Γι’ αυτό όχι μόνο τους απάλλαξε της εσχάτης προδοσίας, αλλά τους τοποθέτησε ομαδικώς στην κρατική μηχανή, της οποίας  κρίσιμους τομείς διοικούν κληρονομικά μέχρι και σήμερα! Το ερώτημα βεβαίως που προκύπτει είναι γιατί δεν παρευρέθησαν με επίσημες υψηλόβαθμες αντιπροσωπείες στο θέατρο νεκρανάστασης των βρικολάκων του Ταλίν και οι άλλες απούσες χώρες; Ενώ σημαντικές απ’ αυτές έχουν να επιδείξουν νεοναζιστική διαγωγή στη μαύρη ήπειρο και αλλού, διασφαλίζοντας την πειρατεία τους ακόμα και με ένοπλους μισθοφόρους που πυροβολούν με φασιστική ωμότητα λιμοκτονούντες αμάχους ιθαγενείς πληθυσμούς σε Γκαμπόν, Ζαΐρ, Τζιμπουτί, Μπουργκίνα Φάσο, Μαλί, Λιβύη κ.α. ! Σίγουρα ενδοοικογενειακές ευρωπαϊκές διαφορές… Παράλληλα ίσως να εκτίμησαν πως δεν χρειάζεται να το ξεφτιλίσουν τελείως και να μπουν σε περιπέτειες ξυπνώντας ενδεχομένως και τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά της Ευρώπης. Ίσως και οι εικόνες που φθάνουν από την απέναντι ακτή του ατλαντικού με αγάλματα ρατσιστών του δουλοκτητικού Νότου να γκρεμίζονται και συγκεντρώσεις ιδιαίτερα νέων σε ηλικία αντιφασιστών που διογκώνονται, να βάρυναν την ατμόσφαιρα… Όχι λοιπόν περιστερές, αλλά πονηρές αλεπούδες που γύρισαν ευκαιριακά την πλάτη στο ναζιστικό συνέδριο του Ταλίν…

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ