Έφυγε απ’ τη ζωή το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 86 ετών, ο Τώνης Κωσταγιόλας.

Ο εκλιπών, κατά τη διάρκεια του βίου του, ανέπτυξε έντονη πολιτική, κοινωνική κι αθλητική δράση.

Κατά το παρελθόν, μεταξύ άλλων, υπήρξε δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Επιπλέον, υπήρξε Πρόεδρος του ΑΣ Κόρκυρα, ενώ, αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες μορφές του κερκυραϊκού κρίκετ (αγωνιζόμενος ως αθλητής του ΚΓΣ). Μάλιστα, μετά το πέρας της αθλητικής του σταδιοδρομίας είχε αναλάβει χρέη Προέδρου στην Επιτροπή Κρίκετ (πρόγονος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ).
Το τελευταίο αντίο στον Τώνη Κωσταγιόλα είπαν συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Δευτέρας στο Καθολικό Νεκροταφείο.

Για το χαμό του Κωσταγιόλα εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις o Δήμος Κέρκυρας και ο Κερκυραϊκός

Η ανακοίνωση του Δήμου

Έφυγε χθες από κοντά μας  ο Τώνης Κωσταγιόλας.
Ο Τώνης Κωσταγιόλας υπήρξε  δραστήριο μέλος της κερκυραϊκής  κοινωνίας,  διετέλεσε  Δημοτικός  Σύμβουλος την δεκαετία του 1990   και ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό.  Υπήρξε παίκτης του Κρίκετ, παράγοντας του Κ.Γ.Σ  και  ιδρυτής του Α.Σ. Κόρκυρα.
Ο Δήμος της Κέρκυρας εκφράζει  θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωση του ΚΓΣ
Έφυγε από κοντά μας ο ΤΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΓΙΟΛΑΣ. Άλλος ένας αθλητής μας,που κάνει την αθλητική Κέρκυρα να θρηνεί για την απώλεια του. Μεγάλη μορφή του ελληνικού κρίκετ, από τους λίγους αθλητές με ευγένεια και πολύ αγάπη για το κρίκετ .Κυρία χαρακτηριστικά του η ανθρωπιά, η τιμιότητα, η καλοσύνη και η ηθικότητα. Ο Τώνης  ήταν Πρότυπο αθλητή και οικογενειάρχη  η απώλεια του αφήνει τεράστιο κενό.Ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος είχε την τιμή να τον έχει  αθλητή. Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του , ενώ το τμήμα κρίκετ του Συλλόγου σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του,αναστέλλει όλες τις δραστηριότητες για ένα τριήμερο.

Ευνόητο, βεβαίως πως το CorfuPress.com εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ