Η κερκυραϊκή ομάδα ξεκίνησε ιδανικά το Σάββατο με δύο νίκες, όμως, την Κυριακή έχασε δις κι έμεινε εκτός εξάδας.

Δεν κατάφερε τελικά ο ΝΑΟΚ να φτάσει ως την τελική εξάδα της Β’ εθνικής πόλο, ώστε να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της ανόδου στην Α2.
Καθώς στα play off της Πάτρας (το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) ο απολογισμός του Ομίλου ήταν δύο νίκες και δύο ήττες με τελική κατάληξη την τρίτη θέση.
Με το Νηρέα Πατρών και το ΝΟ Λάρισας να είναι, εντέλει, οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν την είσοδό τους στην τελική εξάδα του πρωταθλήματος.
Kι όμως, τα πράγματα είχαν ξεκινήσει το Σάββατο ιδανικά για τους Φαίακες. Καθώς, στην πρεμιέρα τους είχαν κάνει… πάρτι απέναντι στο ΝΟ Καλαμάτας, τον οποίο κέρδισαν άνετα με 9-2, ενώ, την ίδια ημέρα, επιβλήθηκαν με 12-8 του Επειού Ήλιδας.
Ωστόσο, το πρόγραμμα της Κυριακής περιλάμβανε τα δύο δύσκολα παιχνίδια για τους Κερκυραίους. Τα οποία δεν κύλησαν όπως ήθελαν. Μιας και το πρωί, παρά την καλή τους εμφάνιση για τρία οκτάλεπτα (μπροστά με7-5) ηττήθηκαν με 9-7 από το γηπεδούχο Νηρέα Πατρών (με την ομάδα, πάντως, του Καρδόνα να έχει έντονα διαιτητικά παράπονα), και το απόγευμα κόπιασε η ήττα-αποκλεισμός από το ΝΟ Λάρισας με 8-5.
Για την ιστορία, στους αγώνες της Πάτρας, ο Σπύρος Καρδόνας είχε στη διάθεσή του τους Χ.Πολίτη, Χ. Βραχλιώτη, Γ. Κοράκη, Χ. Χάνδανο, Κ. Παππά, Σ. Αρμένη, Γ. Κοσκινά, Ι. Νάτση, Ζ. Γιαννακούρη, Π. Κούρκουλο & B. Γιαννιώτη.

Καμία δημοσίευση για προβολή