Το Μεγάλο Σάββατο το μεσημέρι το flash mob στη Γ. Θεοτόκη ξάφνιασε ευχάριστα τους περαστικούς και προετοίμασε για την παράσταση, βασισμένη στο Mamma Mia που αναμένεται.

 

Το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου, γνωστές μελωδίες άρχισαν να ακούγονται στην Γ. Θεοτόκη και ο κόσμος γρήγορα μαζεύτηκε για να δει το flash mob από το γνωστό μιούζικαλ Mamma Mia. Νέοι μουσικοί, ηθοποιοί, χορευτές και τραγουδιστές με πολύ κέφι και ταλέντο έδωσαν μια διαφορετική νότα στο κέντρο της πόλης και διαφήμισαν την εκδήλωση που προετοιμάζουν.

Το δρώμενο, από τον καλλιτεχνικό – πολιτιστικό σύλλογο “Metron” συγκέντρωσε πολύ κόσμο και ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την μουσικοχορευτική παράσταση που θα γίνει το καλοκαίρι, με τη συμμετοχή 55 συντελεστών και σε ενορχήστρωση, σκηνοθεσία και παραγωγή του Σπύρου Ατσοπάρδη και της Ευτυχίας Βογιατζόγλου.

 

Το Metron

Σκοπός του Συλλόγου είναι η δημιουργία νέων συνόλων, που αφορούν τις τέχνες, με σκοπό την προσφορά στον Πολιτισμό του τόπου μας.
Ήδη προγραμματίζονται μία σειρά από εκδηλώσεις για το έτος 2017, οι οποίες περιλαμβάνουν, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής, σεμινάρια κλπ. “Ελπίζουμε το Κερκυραϊκό κοινό να σταθεί δίπλα μας, και να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια, καθώς θεωρούμε πως η προσφορά κάθε Καλλιτεχνικού – Πολιτιστικού Σωματείου, μόνον όφελος είναι” αναφέρουν οι ιδρυτές.

  Περιμένουμε με ανυπομονησία την παράσταση κι ως τότε μια μικρή γεύση εδώ, από το βίντεο του Σπύρου Δεσύλλα

 

 

Καμία δημοσίευση για προβολή