Η Διοίκηση της Χορωδίας Κέρκυρας γνωστοποιεί στο Κερκυραϊκό Κοινό και τους επισκέπτες του νησιού μας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της ενόψει του Πάσχα 2017, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 7 Απριλίου. 

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ώρα 9μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υ.Θ Σπηλιωτίσσης συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής με την συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας και της Γυναικείας Χορωδίας Κέρκυρας, υπό την Διεύθυνση της Χριστίνας Καλλιαρίδου. Στο πιάνο η Έλλη Γλαρού.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

 

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ώρα 11π.μ. Τα Τμήματα Προετοιμασίας Ι και ΙΙ της Παιδικής Χορωδίας Κερκύρας θα τραγουδήσουν τα «Κάλαντα του Λαζάρου» σε κεντρικά σημεία της Πόλης στα πλαίσια των πασχαλινών εκδηλώσεων του «Φορέα Κορφιάτικης Έκφρασης».

 

Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2017

Ώρα 8.30μ.μ. Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο η καθιερωμένη συναυλία με θρησκευτικούς Ύμνους, του Εκκλησιαστικού Τμήματος της Χορωδίας Κέρκυρας, υπό τη Διεύθυνση του Μιχάλη Καποδίστρια.

Η συναυλία αυτή πραγματοποιείται πολλά χρόνια με την συνεργασία της Φιλαρμονικής Ένωσης «Καποδίστριας» που καλύπτει το πρώτο μέρος της εκδήλωσης.

 

Φωτο αρχείου CorfuPress από την εμφάνιση της Χορωδίας Κέρκυρας στην Πάρμα. 

Καμία δημοσίευση για προβολή