Την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, η συναυλία των δύο μουσικών σωμάτων, στο Δ. Θέατρο, με ελεύθερη είσοδο. Πανηγυρικό φινάλε με σύμπραξη από τις δύο μπάντες.

 

 

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, ώρα 8.30 μ.μ. Συναυλία των μουσικών σωμάτων
HARMONIE MUNICIPALE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ FORBACH (ΓΑΛΛΙΑ) και της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

 

Σολίστ: Sebastien Stein (ευφώνιο)

Διευθύνουν οι Αρχιμουσικοί: MANFRED NEUMAN, JOSEPH STEIN & ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑΡΗΣ

 

Την Πέμπτη 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία των μουσικών σωμάτων Harmonie Municipal του Δήμου Forbach (Γαλλία) και της μπάντας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας στο Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας σε μια συνδιοργάνωση του Δήμου Κερκύρας, του Γαλλικού Προξενείου Κερκύρας και της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας.

 Το πρώτο μέρος της συναυλίας θα ανοίξει με το μουσικό σώμα του Δήμου Forbach υπό τη διεύθυνση του Joseph Stein επί σκηνής με έργα κυρίως της τοπικής τους μουσικής παράδοσης, ενώ στη συνέχεια το μουσικό σώμα θα εμφανιστεί υπό τη διεύθυνση του Manfred Neuman σε πιο κλασσικό ρεπερτόριο και δύο ακόμη έργα με σολίστ στο ευφώνιο τον Sebastien Stein.

 

Ανάμεσα στα δύο μέρη η μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας θα ερμηνεύσει μουσικά έργα με σαφείς αναφορές στην παράδοση πολλών λαών της Ευρώπης.

 

Στο τέλος της συναυλίας οι δύο μπάντες θα συμπράξουν επί σκηνής αποδίδοντας εμβατήρια τόσο Ελλήνων όσο και Γάλλων συνθετών. 

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20.30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Καμία δημοσίευση για προβολή