Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, στις 10μ.μ. μια βραδιά με τραγούδια και μουσικές του Μανώλη Ρασούλη στο ΕΠΤΑ. Ερμηνεύει η Ναταλία Ρασούλη, συμμετέχει ο Κώστας Στεφανής.

 Μια παράσταση με τα αγαπημένα τραγούδια του δημιουργού, στιχουργού και συγγραφέα Μανώλη Ρασούλη θα πραγματοποιηθεί στο «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος» στην Κέρκυρα που αγαπούσε και είχε επισκεφθεί πολλές φορές και ο ίδιος στις 7 Απριλίου 2017. 

Ο Μανώλης Ρασούλης δημιούργησε για πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της δισκογραφίας με δίσκους που άφησαν εποχή, όπως «Η Εκδίκηση της Γυφτιάς», «Τα τραγούδια της Χαρούλας», «Τα Δήθεν», κ.α. Έχει γράψει περισσότερα από 300 τραγούδια. Γνωστός για τις ανεξάρτητες ιδέες του, γεφύρωσε το πιο αυθεντικό, βαθύ και λαϊκό στοιχείο του Έλληνα με τα πιο υγιή οικουμενικά ρεύματα. Άτομο με έντονες φιλοσοφικές και μεταφυσικές ανησυχίες, ενσωμάτωσε τη φιλοσοφία του στους στίχους, στα άρθρα, στα βιβλία του. Συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους συνθέτες όπως με τον Μάνο Λοϊζο, τον Νίκο Ξυδάκη, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Πέτρο Βαγιόπουλο, τον Γιώργο Καζατζή κλπ

 

Σε αυτή την παράσταση τα τραγούδια του ερμηνεύει η Ναταλία Ρασούλη και συμμετέχει και ο Κώστας Στεφανής. Εξαιρετικοί μουσικοί πλαισιώνουν το μουσικό πρόγραμμα. Στο πιάνο και στην επιμέλεια ορχήστρας ο Κωνσταντίνος Κατωμέρης, στο μπουζούκι ο Μπάμπης Κομνηνός, στο βιολί ο Γιώργος Κληρονόμος και στα κρουστά ο Γιώργος Ανδριώτης.

 

 

Info: Στο ΕΠΤΑ Τεχνών Τόπος (Βιρός), ώρα έναρξης 10μ.μ., την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017,προπώληση 8€ – πόρτα 10€. Τηλέφωνο κρατήσεων 6974354460. Προπώληση: «Κορνίζα» (Σπ. Αρβανιτάκη 4) & Corfuland Shop, (Αλ. Κοέν 2).

Καμία δημοσίευση για προβολή