Ένας από τους δυσκολότερους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Απριλίου, με τη συμμετοχή 470 αθλητών. Με δύο αργυρά μετάλλια γύρισε ο Ναυσίθοος.
Η διοργάνωση αφορούσε τις προαγωνιστικές κατηγορίες των ηλικιών 9,10,11 και 12 ετών από συλλόγους όλης της Ελλάδας.

Συμμετείχαν περίπου 470 αθλητές και αθλήτριες ενώ εκτός από την περιφέρεια μας συμμετείχαν και ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα όπως ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ ΤΙΤΑΝΕΣ -ΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ- ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ -ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ- ΚΕ ΚΟΖΑΝΗ- ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ- ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ- ΑΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ και αλλοι.
Η συμμετοχή πολλών καλών αθλητών αλλά και υψηλές επιδόσεις ανέβασαν το επίπεδο των αγώνων και δυσκόλεψε πολύ την δυνατότητα διάκρισης των μικρών κολυμβητών.Ο ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ αν και δεν έλαβε μέρος με πλήρη ομάδα αφού μόνο 9 αθλητές από το σύνολο της προαγωνιστικής συμμετείχαν κατάφερε να κατακτήσει 2 αργυρά μετάλλια με την Καβαλιεράτου Μαρία στα 50 και 100 πρόσθιο ενώ άλλες 3 αθλήτριες βρέθηκαν στην 1η οκτάδα των αγωνισμάτων τους: 4η και 7η θέση για την Ρέγγη Εμμανουέλα στα 50 ελεύθερο και 50 πεταλούδα (αγωνίστηκε μετά απο ίωση), δύο  φορές στην 5η θέση η Τόμπρου Χρυσάνθη στα 50 και 100 πεταλούδα και δύο φορές στην 8η θέση η Χρυσικοπούλου Ευήνα στα 50 ύπτιο και 200 μικτή.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι και οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας βελτίωσαν κατά πολύ τις ατομικές τους επιδόσεις στα αγωνίσματά τους όπως οι Κοντοσώρου Νικολέτα, Κατσάνης Απόστολος, Καρδέλης Δημήτης και Τρούσας Αλέξανδρος, Τουρούκης Χρήστος.

  

Συγχαρητήρια στον διοργανωτή σύλλογο για την πολύ καλή προσπάθεια και την γρήγορη και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και πολλά μπράβο στους μικρούς αθλητές μας για την αγωνιστικότητα και τις επιδόσεις τους.

 

 

Στη φωτό μαζί με τους αθλητές του συλλόγου ο προπονητής Κώστας Τόμπρος

Καμία δημοσίευση για προβολή