Η ομάδα του Νηρέα Κέρκυρας συμμετείχε με 19 κολυμβητές-τριες σε μια διοργάνωση με πολλούς κολυμβητές από πολλά σωματεία της Αθήνας, της Πάτρας και της Βόρειας Ελλάδας και κατέκτησε 1 ασημένιο μετάλλιο.

 

Το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο κατέκτησε ο 11χρονος Γιώργος Ζιάρκας και όλοι οι αθλητές του αθλητικού σωματείου βελτίωσαν σημαντικά τα ατομικά τους ρεκόρ. Αναλυτικά συμμετείχαν: Αρμένη Αναστασία, Ατσοπάρδης Αλέξανδρος, Βαρότσης Ντάνιελ, Γαρνέλης Ελευθέριος, Ζιάρκας Γιώργος, Καρύδης Μάριος, Κουλούρης Γιώργος, Κουλούρης Ευάγγελος, Κουρτέση Τερέζα, Λαρεντζάκη Κατερίνα, Λέκκας Οδυσσέας, Μοτσενίγος Ανδρέας, Νικοπάσχου Φαίη, Σαββανή Έλενα, Σιμόνι Άλμπι, Σουρές Χρήστος, Τερικανίδης Γιώργος, Τρικαλιώτης Σπύρος, Φερούση Έλια.

 

Όπως αναφέρει ο Νηρέας: «Είναι καλό για τους αθλητές μας να συμμετέχουν σε τέτοιους αγώνες γιατί κολυμπώντας με τους καλύτερους γίνεσαι καλύτερος. Διανύοντας τη 2η χρονιά λειτουργίας του το σωματείο μας βαδίζει σε σωστό δρόμο χάρις στους ικανούς προπονητές, στη σωστή και δημιουργική συνεργασία με το Δ.Σ. και στους γονείς που στηρίζουν όλες τις προσπάθειες».

 

Την προαγωνιστική ομάδα προπονεί η Μιχαλά Λίλη σε συνεργασία με τον Εσκιτζίογλου Άγγελο. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Λέκκας Ανδρέας και Παργινός Άκης. Το Δ.Σ. συγχαίρει τους μικρούς αθλητές και τους προπονητές τους.

Καμία δημοσίευση για προβολή