Στο πάλκο της Πάνω Πλατείας στην Κέρκυρα παρακολούθησε την αναστάσιμη τελετή, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Οι παρουσίες, το εγκάρδιο κλίμα, οι ασπασμοί…

 

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το πάλκο της Πάνω Πλατείας της Κέρκυρας, όπου παραβρέθηκε στην αναστάσιμη τελετή.

Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τον υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη νωρίτερα παρέστη στη δοξολογία του ιερού ναού της Αγ. Παρασκευής ενώ με μια πομπή των φιλαρμονικών, χορωδιών του ορθοδόξου και του καθολικού κλήρου της Κέρκυρας έφθασε ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα στην πλατεία, όπου και τελείται το αναστάσιμο τελετουργικό.

Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του Δάφνη, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο πρ. υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, οι βουλευτές Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη και Κώστας Παυλίδης, αλλά και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Αϊβατίδης (λόγω των ημερών η συνύπαρξη ήταν αρμονική).

Παρόντες επίσης ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, ο περιφερειακός δ/ντης εκπαίδευσης Κώστας Γκούσης αλλά και ο δ/ντης Α/θμιας και περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Άνθης καθώς και ο πρώην Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου και η τοπική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντάλλαξε ευχές με όλους και μάλιστα ο Μητροπολίτης έσπευσε να τον ασπαστεί για να ευχηθεί το Χριστός Ανέστη. Το ίδιο εγκάρδιο κλίμα επικράτησε και στην ανταλλαγή ευχών με το Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, ενώ σύντομη συνομιλία είχε και με τον Νίκο Δένδια.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ