Έρευνα έχει διαταχθεί από την Αστυνομική Δ/νση Κέρκυρας για να διαπιστωθεί γιατί δεν έγινε ταυτοποίηση του θύματος του τροχαίου, τη Μ. Παρασκευή στην Ε.Ο. Παλαιοκαστρίτσας αλλά και γιατί άργησε να ειδοποιηθεί η οικογένειά του.

  

Η υπόθεση αφορά την απίστευτη τραγωδία που έζησε μια οικογένεια από το Δροσοχώρι Ιωαννίνων, που έχασε το δικό της άνθρωπο, έναν 47χρονο στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Ε.Ο. Παλαιοκαστρίτσας, τη Μ. Παρασκευή, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με λεωφορείο. Η οικογένεια αναζητούσε τον 47χρονο μέχρι την Ανάσταση, όπως με χθεσινό μας δημοσίευμα αναφέραμε λεπτομερώς.

 

Η ΕΛΑΣ δεν είχε ταυτοποιήσει τα στοιχεία του νεκρού, αλλά έσπευσε να ανακοινώσει ότι επρόκειτο για έναν 39χρονο από το χωριό του Ποταμού της Κέρκυρας, θεωρώντας αυτονόητο ότι ο κάτοχος της μοτοσικλέτας ήταν ο οδηγός, άρα και νεκρός.

Την ίδια στιγμή, συγγενείς ενός 47χρονου άνδρα από το Δροσοχώρι Ιωαννίνων, τον αναζητούσαν ματαίως. Ο 47χρονος είχε μεταβεί στην Κέρκυρα, τόπο καταγωγής της συζύγου του, για να περάσει τις μέρες του Πάσχα.

Εκείνο το μεσημέρι είχε δανειστεί τη μοτοσικλέτα συγγενικού προσώπου της συζύγου του για να κάνει μία βόλτα. Ήταν ο οδηγός που σκοτώθηκε στο τροχαίο.

Ούτε η αστυνομία της Κέρκυρας, ούτε το νοσοκομείο, αλλά ούτε και κανείς άλλος συνέδεσε την εξαφάνιση του 47χρονου που είχε ήδη δοθεί προς δημοσίευση στον τύπο, με το τροχαίο.

Τι κι αν η μοτοσικλέτα ανήκε στον 39χρονο κουνιάδο του νεκρού… Ουδείς μπήκε στον κόπο να ενοχλήσει την οικογένεια!

Οι συγγενείς στην Κέρκυρα έψαχναν απεγνωσμένα, ρωτούσαν τις υπηρεσίες, κοίταζαν σε κάθε χαντάκι να βρουν τον δικό τους άνθρωπο… Το βράδυ της Ανάστασης οι συγγενείς του από τα Γιάννινα ταξίδεψαν προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα και να βρουν τι απέγινε ο δικός τους άνθρωπος!

Τέλος δόθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν κάποιος επιτέλους παρατήρησε ότι το επώνυμο της συζύγου του εξαφανισμένου ήταν ίδιο με αυτό του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας που είχε εμπλακεί στο τροχαίο.

Κι έτσι γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας. Νεκρός δεν ήταν κάποιος 39χρονος από το χωριό του Ποταμού αλλά ένας 47χρονος από το Δροσοχώρι!

 

 

Έρευνα σε δύο κατευθύνσεις

 

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, έχει διαταχθεί έρευνα αφενός για να διαπιστωθεί γιατί δεν έγινε ταυτοποίηση του θύματος και αφετέρου για την καθυστέρηση εντοπισμού του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας, που είχε ως συνέπεια την ταλαιπωρία της οικογένειας του αποβιώσαντος. 

 

Μια έκκληση προς όλους

 

Παραμένει έκκληση από την οικογένεια του θανόντος σε όποιον μπορεί να βοηθήσει: Χάθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος το ρολόι και το κινητό του θύματος. Αν κάποιος τα έχει βρει ας τα παραδώσει στην αστυνομία καθώς η οικογένεια επιθυμεί να της επιστραφούν για συναισθηματικούς λόγους.

Καμία δημοσίευση για προβολή