Εξιχνιάστηκαν από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Κέρκυρας, δύο υποθέσεις κλοπών και σχηματίστηκαν κατά περίπτωση δικογραφίες,  σε βάρος τριών ημεδαπών, ενός 35χρονου άνδρα και  δύο γυναικών, ηλικίας 34 και 57 ετών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση ο 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, την Παρασκευή (03-03-2017), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων, ως ο δράστης της κλοπής από αποθήκη, ξυλουργικών μηχανημάτων και άλλων αντικειμένων, στην περιοχή των Καρουσάδων, συνολικής χρηματικής αξίας (12.350) ευρώ περίπου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρεθεί και τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, που διερεύνησαν υπόθεση κλοπής χρυσαφικών, αξίας (1.500) ευρώ, το πρωί της Καθαρά Δευτέρας (27-02-2017), από κατοικία  σε χωριό της κεντρικής Κέρκυρας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών 34 και 57 ετών.

Για τις παραπάνω υποθέσεις, οι αντίστοιχες δικογραφίες  που σχηματίστηκαν, διαβιβάστηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα κλοπής στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (06-03-2017), το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 15χρονος ημεδαπός , για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς που διερεύνησαν την υπόθεση διαπιστώθηκε ότι οι δύο ανήλικοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν, το βράδυ της Κυριακής (05-03-2017) στην πόλη της Κέρκυρας την τσάντα 59χρονης ημεδαπής.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, καθώς και γονιών τους για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων, θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Καμία δημοσίευση για προβολή