Η ΕΠΣΚ, μετά από συνενόηση με τη διοίκηση του ΕΑΚ, αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον τελικό του Κυπέλλου στο Εθνικό Στάδιο.

Μετά από μία τετραετία τελικών Κυπέλλου  στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, η μεγάλη αναμέτρηση, φέτος, θα επιστρέψει στο κορυφαίο γήπεδο του νησιού. Το εθνικό στάδιο!
Καθώς, αυτό αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΣΚ, κατόπιν συνενόησης με την ΕΔ του ΕΑΚΚ.
Η σπουδαία συνάντηση (ΑΕΛ-Αχιλλέας) ορίστηκε να ξεκινήσει στις 16.30 (φυσικά, όπως είναι γνωστό την 25η Μαρτίου), και θα είναι αφιερωμένη στον μεγάλο Άκη Γιούργας που έφυγε στο πρόσφατα από τη ζωή.
Τι άλλο αποφασίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΣΚ; Τα έσοδα του τελικού να διατεθούν στο Ταμείο ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, οι τηλεοπτικοί σταθμοί που επιθυμούν την απευθείας μετάδοση του αγώνα να καταβάλλουν συμβολικά 500 ευρώ στο Ταμείο Αλληλεγγύης, να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους εκπροσώπους των δύο σωματείων, αλλά και να αναζητηθούν τρόποι εμπλουτισμού της συνάντησης.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας για τον τελικό:
1.Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου, στις 4.30 μ.μ στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (Εθνικό Στάδιο). Η Ε.Γ ευχαριστεί την Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΚ για την παραχώρηση του σταδίου.
2.Ο αγώνας θα αφιερωθεί τιμητικά στο ιστορικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου Άκη Γιούργα, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ της Ένωσης.
3.Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ταμείου ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (για την οικονομική ενίσχυση τραυματισμένων ποδοσφαιριστών).
4.Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που επιθυμούν την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα καταβάλλουν συμβολικά το ποσό των 500 ευρώ στο Ταμείο Αλληλεγγύης ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για την εξυπηρέτηση των σκοπών του.
5.Να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των εκπροσώπων των διαγωνιζόμενων σωματείων, για να αποφασιστούν οργανωτικά θέματα, για την επιτυχία αυτής της γιορτής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
6.Να αναζητηθούν τρόποι, σε συνεργασία με τα σωματεία για τον εμπλουτισμό της συνάντησης ώστε να στεφθεί με επιτυχία.Καμία δημοσίευση για προβολή