Η διοργανώτρια «επέστρεψε» το Αχιλλέας Νυμφών- ΑΕΛ στο Ενωσιακό, επικαλούμενη (σημερινή, Παρασκευή) απόφαση του ΕΑΚΚ περί έργων στον τάπητα. ● «Πέφτει», λογικά, η αντίδραση των Βορείων.

EAKKήταν και πάει… Για… μιάμιση ημέρα «κράτησε» η διεξαγωγή του φετινού τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΚ στο Εθνικό Στάδιο. Καθώς σήμερα, Παρασκευή (17/3) το απόγευμα, η Ένωση ανακοίνωσε την επιστροφή του στο Ενωσιακό του Κανονιού.

Ως αιτία αναφέρεται απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, όπως το ποδοσφαιρική γήπεδο μείνει «ανενεργό» το δεκαήμερο 20-30 Μαρτίου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έργα συντήρησης του χλοοτάπητα. Και η οποία απόφαση, όπως σημειώνεται ευδιακρίτως στο σχετικό ενημερωτικό, ελήφθη εντός της ημέρας (Παρασκευή).

Βεβαίως, ένα ερώτημα γεννάται (πώς, δηλαδή, γίνεται, μία ημέρα πριν, η Διοικούσα του ΕΑΚΚ να δίνει άδεια για χρήση του γηπέδου το επόμενο Σάββατο και μόλις ώρες μετά, να αποφασίζει –πάραυτα- τη διεξαγωγή έργων το ίδιο διάστημα). Όπως, όμως, και να ‘χει, το πρωτεύων είναι αυτό: τελικός, Σάββατο, 25 Μαρτίου, στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης, στο Κανόνι, με ώρα έναρξης, 16.30.

Εξέλιξη, που, παρεμπιπτόντως, φαίνεται να «καλμάρει» και την αντίδραση του Αχιλλέα για ΕΑΚΚ (καταπώς αποκάλυψε νωρίτερα το Corfusports.com) και η οποία οδήγησε σε (κατ’ αρχήν) προγραμματισμένο για το βράδυ Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποφασιστεί η τελική στάση της ομάδας (αποκαλύπτουμε ότι εξεταζόταν σοβαρά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να κατέλθει στον τελικό, όχι η πρώτη ομάδα, αλλά το… Παιδικό- Προπαιδικό)! Όπως, όμως, όλα δείχνουν, όλα αυτά, ανήκουν πια στο παρελθόν…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για τη μετάθεση του τελικού:

«Ανακοινώνεται ότι με νέα απόφαση του Ε.Δ. του Ε.Α.Κ Κέρκυρας (απόγευμα Παρασκευής, 17.3.2017) δεν παραχωρείται το Εθνικό Στάδιο για τη διεξαγωγή του Τελικού αγώνα του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας μεταξύ των σωματείων ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ και Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ το Σάββατο 25 Μαρτίου
2017.
Η απόφαση αυτή όπως ενημερωθήκαμε προφορικά πάρθηκε εξαιτίας σημερινού προγραμματισμού έργων συντήρησης του χλοοτάπητα του γηπέδου, το χρονικό διάστημα από 20-30 Μαρτίου 2017.
Μετά την εξέλιξη αυτή ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 25.3.2017 στις 16.30 στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας στο Κανόνι.»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ