Η αποστολή του τηλεοπτικού συνεργείου του ITV ξεναγήθηκε στα σημεία που σχετίζονται με τους Durrells και σε ομορφιές του νησιού και έφυγαν ενθουσιασμένοι.

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου  αναχώρησαν για την Αγγλία τα μέλη της δημοσιογραφικής αποστολής του ITV. Συγκεκριμένα η 4μελής αποστολή αποτελείτο από τους: παρουσιάστρια   κ. Alison Hammond, παραγωγό κ. Beth Riddlesworth,   Συντονίστρια Παραγωγής κ.   Joanne Humphreys  και εικονολήπτη κ. Martin Pettit.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού της ΠΙΝ: “Ξεναγήθηκαν σε όλο το μήκος του νησιού, τόσο σε σημεία που σχετίζονται με τους Durrells (Κοντόκαλι, Grecotel Danilia Village,  Καλάμι – White House των Durrells), αλλά και σε πολλά άλλα.

Απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα στο Λογγά,  συνάντησαν Άγγλους μόνιμους κατοίκους της Κέρκυρας σε Κασσιώπη και Αχαράβη με τους οποίους έκαναν και σύντομες συνεντεύξεις, είδαν όμορφες παραλίες, πανοραμική θέα από το παρατηρητήριο Κάιζερ στον Πέλεκα, ενώ γνώρισαν και το μοναδικό οικοσύστημα στον Ίσσο με το κεδρόδασος, τις αμμοθίνες και τη Λιμνοθάλασσα Κορισσίων.

Η ξενάγηση στην Πόλη περιελάμβανε σημεία τόσο Βρετανικού όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος (Μποσκέτο Durrell στην Πόλη, Γήπεδο Κρίκετ στην Κάτω πλατεία, Στέρνα Maitland, Ανάκτορο Μιχαήλ και Αγ. Γεωργίου, Λιστόν, Δημαρχείο, Duomo, Εβραική κ.α.)”.

  

 Φωτο: Νίκος – Φοίβος Καλούδης

Καμία δημοσίευση για προβολή