Ευθύνες στους παίκτες του έριξε ο τεχνικός της Κέρκυρας: «Νομίζουν ότι το πρωτάθλημα τελείωσε και αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος».

Για εικόνα και αποτέλεσμα που δεν αποδεικνύει… σεβασμό προς τους εαυτούς τους, τη ομάδα και την έως τώρα προσπάθεια της Κέρκυρας, έκανε λόγο ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Βέροια…

«Ναι μεν ο πρώτος στόχος, που ήταν η επίτευξη της σωτηρίας, έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να σεβαστούμε και τον εαυτό μας και την ομάδα που εκπροσωπούμε και την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, για να έχουμε άλλη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια. Αυτό θα προσπαθήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο 43χρονος τεχνικός.

Ο οποίος, αφού δήλωσε στενοχωρημένος από την έκταση του σκορ («δεν το έχουμε συνηθίσει, ως ομάδα»), δεν παρέλειψε να ρίξει ευθύνες στους παίκτες του για ό,τι συνετελέσθη, νωρίτερα, στον αγωνιστικό χώρο: «Έχω την εντύπωση ότι τα παιδιά νομίζουν ότι το πρωτάθλημα τελείωσε και αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, γιατί έχουμε ακόμα τις αγωνιστικές που έχουμε και πρέπει να κλείσουμε με καλή εικόνα, όπως είχαμε μέχρι τώρα…».Και πρόσθεσε: «Από αύριο θα πρέπει να μιλήσουμε. Ευτυχώς, είναι και η διακοπή, που πάντα μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, σου δίνει τον χρόνο να ανασυνταχθείς και να κοιτάξεις τα επόμενα ματς. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω…».

Αναλύοντας το αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά το πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού, βγάλαμε 2-4 μεταβάσεις αρκετά καλές, αλλά θεωρώ καθοριστική την στιγμή της επίτευξης του πρώτου γκολ για την Βέροια, σε μία αδράνεια δική μας σε στατική φάση, όπου είχαμε πει ότι έπρεπε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση, μια και οι στατικές φάσεις είναι δυνατό σημείο της Βέροιας.

Δυστυχώς, μείναμε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο ρισκάραμε πάρα πολύ, αλλάξαμε σχηματισμό, παίξαμε ρόμβο, δοκιμάσαμε ο,τιδήποτε είχαμε στον πάγκο μας επιθετικά. Όταν το πηγαίνεις έτσι το παιχνίδι, είναι λογικό, ότι η Βέροια με πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή και βρίσκοντας χώρους, μπόρεσε να πάρει και τη νίκη. Αυτό που μας στενοχωρεί είναι η έκταση του σκορ που δεν έχουμε συνηθίσει σαν ομάδα…»

Καμία δημοσίευση για προβολή