Φαρμακερές ατάκες και χαρακτηρισμοί μετά τον αγώνα ΑΕΛ-Παναιτωλικός 1-0, με αφορμή το Βέροια- Κέρκυρα, από πλευράς του «αφεντικού» των Θεσσαλών, Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος, αν και δεν κατονόμασε ευθέως την Κέρκυρα, κατέστησε πρόδηλο το… στόχο, μιλώντας «για ομάδα που έχει πραγματικό ιδιοκτήτη έναν Λιμπάντση». Ενώ έβαλε στο «κάδρο» και τον Μιχάλη Γρηγορίου, δηλώνοντας ότι «έχει έναν προπονητή που πρέπει να ντρέπεται».

«Η ΑΕΛ δεν θα γίνει ποτέ, ούτε η ομάδα της πεντάρας στην έδρα της, ούτε η ομάδα της τεσσάρας εκτός έδρας με 1.35 απόδοση» πρόσθεσε, «φωτογραφίζοντας», πλην του αγώνα της Βέροιας και το 0-5 απ’ τον ΠΑΟΚ στο ΕΑΚΚ, τον περασμένο Δεκέμβριο. Με τις δηλώσεις του, αναλυτικά, να έχουν ως εξής:

Οι δηλώσεις Koύγια, αναλυτικά:

«Αυτό που θέλω να πω και με έχει στενοχωρήσει πολύ, είναι ότι η ΑΕΛ δίνει ένα πολυμέτωπο αγώνα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Η ΑΕΛ δεν θα γίνει ποτέ, όσο εγώ είμαι αυτός που εγγυάται τη λειτουργία της, ούτε η ομάδα της πεντάρας στην έδρα της, ούτε η ομάδα της τεσσάρας εκτός έδρας με 1.35 απόδοση. Ούτε η ομάδα που θα κλειδώνονται τα παιχνίδια της τρεις ώρες πριν, όπως κλειδωνόντουσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Και μιλάω για μια ομάδα που έχει πραγματικό ιδιοκτήτη έναν Λιμπάντση, που όλοι ξέρουμε ποια είναι η πραγματική προσωπικότητά του και τι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια κι έχει κι έναν προπονητή που πρέπει να ντρέπεται.Από τη Λάρισα θα ξεκινήσει η μεγάλη άνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τις ομάδες της περιφέρειας. Εύχομαι να ανέβουν ιστορικές ομάδες από τη Stoiximan.gr Football League και να μην έχουμε τα ίδια με τις ομαδοποιήσεις και τα στημένα παιχνίδια του τελευταίου δεκαλέπτου των over.

Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και το λέω ως Αλέξης Κούγιας, με ό,τι σημαίνει αυτό για την επαγγελματική, προσωπική, οικογενειακή διαδρομή μου και την ποδοσφαιρική μου ζωή. Είναι ντροπή.

Δεν μπορεί παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος (να κλειδώνονται), δεν είμαστε στην περίοδο της παντοδυναμίας του ‘08-‘09, που ήταν κλειδωμένα τα 3/4 των παιχνιδιών της Β’ Εθνικής. Είμαστε σε άλλη περίοδο. Γι’ αυτό έχουμε εξευτελιστεί κι έχουν έρθει στην Ελλάδα – λες και είμαστε η χώρα χωρίς ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια – να μας διαφεντεύουν με επιτροπές. Πρέπει όλοι να αφυπνισθούν και να τελειώνουμε».

Αναμένεται να δούμε εάν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση από πλευράς της κερκυραϊκής ΠΑΕ.

Καμία δημοσίευση για προβολή