Τη συμμετοχή της στο Παγκερκυραϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΕΛΜΕ ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, μετά από έκτακτη συνεδρίαση της η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Νομού Κέρκυρας.Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης
Η διευρυμένη Ένωση Γονέων που εκπροσωπεί τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων όλου του Νομού της Κέρκυρας, η οποία προέκυψε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου, συνεδρίασε εκτάκτως τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα, με αφορμή τα προβλήματα στις μεταφορές των μαθητών και αποφάσισε τα ακόλουθα:
1. Στηρίζει την όποια μεμονωμένη κίνηση διαμαρτυρίας των συλλόγων γονέων & κηδεμόνων του νομού.
2. Συμμετέχει (ανεξαρτήτως της έκβασης που θα έχει η παρέμβαση των πολιτικών παραγόντων της Κέρκυρας, την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα) στο παγκερκυραϊκό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που έχει εξαγγείλει η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Σαρόκο.
3. Η παραπάνω κίνηση δηλώνει την ενιαία στάση όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού όχι μόνο στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών, αλλά και σε οποιοδήποτε θέμα θίγει την παιδεία στο Νομό μας.
4. Κάνουμε γνωστή την παρουσία μας και δηλώνουμε ενωμένοι για το καλό των παιδιών μας.
 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ