Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα στο εξωτερικό, προχώρησαν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην Ηγουμενίτσα. Ο άνδρας εντοπίστηκε να κρύβεται στο λιμάνι.
Στα χέρια των στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας βρέθηκε χθες το βράδυ ένας 21χρονος υπήκοος Ιράκ. Ο αλλοδαπός συνελήφθη εντός του λιμένα εξωτερικού, καθώς κατηγορείται για παράνομη έξοδο από τη χώρα.
Κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο 21χρονος εντοπίστηκε να κινείται με ύποπτο τρόπο κοντά στην προβλήτα 16. Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας προσπαθούσε να κρυφτεί κάτω από φορτηγά οχήματα, τα οποία επρόκειτο να φορτωθούν σε επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο με προορισμό το εξωτερικό.
Στόχος του 21χρονου ήταν να εγκαταλείψει παράνομα την ελληνική επικράτεια. Μετά τον εντοπισμό του, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανέλαβε τη διενέργεια της σχετικής προανάκρισης.

