Η ΑΕ Λευκίμμης ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς. Στο 7ο λεπτό ο Γαστεράτος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Λίγο αργότερα, στο 18ο λεπτό, ο Στεργίου εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, διαμορφώνοντας το 2-0, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το 1ο ημίχρονο. Στο 2ο μέρος, ο ΟΦΑΜ ανέβασε την απόδοσή του, πήρε πρωτοβουλίες, δημιούργησε στιγμές και κατάφερε να μειώσει στο 73ο λεπτό με τον Κόκκινο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Με αυτή τη νίκη, η ΑΕ Λευκίμμης πήρε τους πρώτους 3 βαθμούς της στο πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας πλέον με τον ΟΦΑΜ. Η συγκεκριμένη επικράτηση αποτελεί τη δεύτερη για τη Λευκίμμη επί του ίδιου αντιπάλου σε διάστημα 4 ημερών, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη με 5-0 για το Κύπελλο της ΕΠΣ Κέρκυρας. Στην κορυφή του 6ου ομίλου παραμένουν με 9 βαθμούς ο Ατρόμητος Πατρών, ο ΠΑΣ Πρέβεζα και ο Παναιγιάλειος.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Μαγγιώρος, με βοηθούς τους Διαμαντόπουλο και Σάτκλιφ από την ΕΠΣ Ηπείρου.
ΑΕ Λευκίμμης: Ανδριώτης, Κατσιλιάνος, Σμπόρας, Μοτσοβίλα, Βασιλάκης, Σκένδρος, Αϊντινάι, Στεργίου, Ευαγγελής, Παμπουρίδης, Γαστεράτος.
ΟΦΑΜ: Γκούσης, Σιάρακας, Γραικός, Τσιούτσιος, Αρμενιάκος Α., Σάρακας, Ζωχιός, Βασιλάκης, Σούκερας, Κόκκινος, Βρυώνης. Έπαιξαν κι οι: Σπίνουλας, Αρμενιάκος Χρ., Χάσκα, Μποζίκης, Αδαμόπουλος και Ρούσσος.
Γ εθνική (6ος όμιλος)
3η αγωνιστική
ΠΑΣ Πρέβεζα-ΑΟ Λεβάντε 4-0
ΑΕ Λευκίμμης-ΟΦΑΜ 2-1
Πλαταριάς-Ατρόμητος Πατρών 0-1
Παναιγιάλειος-Τηλυκράτης 3-0
Παναγρινιακός-Άρης Φιλιατών 3-2
Παναχαϊκή-Παλληξουριακός 3-1
Βαθμολογία
1.Ατρόμητος Πατρών 9
2.ΠΑΣ Πρέβεζα 9
3.Παναιγιάλειος 9
4.Παναχαϊκή 6
5.Πλαταριάς 4
6.Άρης Φιλιατών 3
7.ΟΦΑΜ 3
8.Τηλυκράτης 3
9.ΑΕ Λευκίμμης 3
10.Παναγρινιακός 3
11.Παλληξουριακός 1
12.ΑΟ Λεβάντε 0

