Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός όμως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 31 με 33 βαθμούς και στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 34 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου
ΚΑΙΡΌΣ: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν προσκαιρές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ: Από 19 έως 33 με 34 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.