Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Προσκλήσεις προϋπολογισμού 39 εκ. υπέγραψε ο Τρεπεκλής στο Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά»
    23/07/2026
    Γκίκας: Μόνιμες πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ΑμεΑ, με ειδική μέριμνα για τους μικρούς νησιωτικούς Δήμους
    23/07/2026
    Στο Πρόγραμμα «Iόνια Νησιά» το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κέρκυρας
    23/07/2026
    Μπιάγκης: Σε απόγνωση οι ελαιοπαραγωγοί της Κέρκυρας για το ελαιοκομικό μητρώο
    23/07/2026
    Αυλωνίτης: Θα λογοδοτήσουν όλοι για τα Τέμπη
    23/07/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Mαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Κέρκυρας πρώτευσε στις Πανελλαδικές…
    23/07/2026
    Εργαζόμενοι Ψυχιατρικού Τομέα: Για την αυτοχειρία του νοσηλευόμενου ασθενή
    23/07/2026
    Συντονιστικό Κατοίκων: Αντιπυρική προστασία & Ανάπλαση του Άλσους Φυλακών, ναι μεν αλλά…
    23/07/2026
    Μαΐστρος μέχρι το Σάββατο – Δροσιά και πιθανότητα τοπικών βροχών την Παρασκευή
    23/07/2026
    Διακομιδή 41χρονης από την Κέρκυρα
    23/07/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    ΕΛΜΕ: Το «θαύμα» του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»
    23/07/2026
    ΕΛΜE: Απαλλακτικές οι πρώτες αποφάσεις για τους διωκόμενους εκπαιδευτικούς
    23/07/2026
    O ΣΕΠΕ Κέρκυρας καταγγέλλει τη δημόσια στήριξη στο κλείσιμο του 13ου Δημοτικού
    21/07/2026
    Δικαστικό μπλόκο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις εντός πολυκατοικιών
    20/07/2026
    ΕΛΜΕ: Να μη συγκαλυφθεί το νέο, κρατικό έγκλημα στο Άργος
    15/07/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Aγγελική Κωστάκη: «Ξωθιά»
    22/07/2026
    Μουσική βραδιά στο Φλαγγίνειο: 36 τραγούδια σε ένα βιβλίο
    22/07/2026
    Μάνος Χατζιδάκις: 32 χρόνια μετά       
    22/07/2026
    «Στα Bήματα του Kαποδίστρια»
    21/07/2026
    Έλενα Σαλιγκάρα: «Εγώ, ο άλλος»
    21/07/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Παραμένει ΟΦΑΜ ο Βρυώνης!
    23/07/2026
    Aπ’ την Παναχαϊκή στην ΑΕΛ ο Σμπόρας!
    23/07/2026
    «Χαλί», το ανανεωμένο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου
    23/07/2026
    Πρωτιά και πρόκριση στα ημιτελικά για τη Διαβάτη στο Παγκόσμιο Κ23
    23/07/2026
    Με επιτυχία, το τουρνουά μπάσκετ της ΣΤΗΡΙΞΗΣ και του ΚΓΣ
    23/07/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ακρίβεια και πολιτική σταθερότητα: το πραγματικό διακύβευμα των επόμενων εθνικών εκλογών
    23/07/2026
    Μάνος Χατζιδάκις: 32 χρόνια μετά       
    22/07/2026
    Τέσσερις δημόσιες Νομικές ήταν πολλές, τώρα οι ιδιωτικές δεν μας φτάνουν!
    20/07/2026
    Μνήμη και θρήνος για την Κύπρο
    20/07/2026
    Αδιαφορία και ανευθυνότητα
    20/07/2026
Ανάγνωση Αχτσιόγλου: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κάνω αυτό το βίντεο, όμως για όλα υπάρχει ένα όριο και σήμερα απαντώ»
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κάνω αυτό το βίντεο, όμως για όλα υπάρχει ένα όριο και σήμερα απαντώ»

«Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Ήμουν ο άνθρωπος που μέχρι την τελευταία μέρα δούλευα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα»

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 20/09/2023
Κοινοποίηση
5 λεπ. ανάγνωση

«Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Ήμουν ο άνθρωπος που μέχρι την τελευταία μέρα δούλευα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα»

Απάντηση στις συστηματικές και συντονισμένες, όπως τις χαρακτήρισε, επίθεσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα δίνει η Έφη Αχτσιόγλου με νέο βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιολμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. 

Εχω διαβάσει τα πάντα. Αδιανότητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμα και για κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Ήμουν ο άνθρωπος που μέχρι την τελευταία μέρα δούλευα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό» υπογραμμίζει η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ προανήγγειλε πως θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που της δίνει ο νόμος απεναντί τους. 

«Όχι για μένα, αλλά για την ποιότητα της δημοκρατίας αλλά και για τη δημοκρατία στην παράταξή μας» είπε.

Ταυτοχρονα καλεί τον συνυποψηφιό της Στέφανο Κασσελάκη να καταδικάσει «τον πόλεμο λάσπης πέρι δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα».

«Ζητώ και από τον συνυποψήφιό μου Στέφανο Κασσελάκη που έχει υποστεί και αυτός ανοίκειες επιθέσεις, στις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης πέρι δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να κάνω αυτό το βίντεο. Όμως για όλα υπάρχει ένα όριο. Από τη πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική σκηνή, καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άντρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε σε θέση ευθύνης.

Έμαθα να κλείνω τα αυτιά μου, και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω. Διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου, διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ, και μάλιστα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εκλογική διαδικασία, αυτής της ανάδειξης του νέου Προέδρου ή της νέας Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του κόμματος μου.

Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα.

Έχω διαβάσει τα πάντα. Αδιανότητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμα και κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα μέχρι την τελευταία μέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό.

Γι’ αυτό είμαι αποφασισμένη, να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους. Όχι για μένα, αλλά για την ποιότητα της δημοκρατίας αλλά και για τη δημοκρατία στην παράταξή μας.

Και για τον ίδιο λόγο ζητώ και από τον συνυποψήφιό μου Στέφανο Κασσελάκη που έχει υποστεί και αυτός ανοίκειες επιθέσεις, στις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης πέρι δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο βίντεο που θα με δείτε να μιλάω για τέτοια πράγματα. Μόλις με ξαναδείτε, σύντομα δηλαδή, θα με δείτε όπως ξέρετε. Να μιλάω για την ουσία της πολιτικής».

Τι είπε η Αχτσιόγλου στην ομιλία της στην Κέρκυρα
Έρχεται Κέρκυρα η Έφη Αχτσιόγλου
Αχτσιόγλου στο CorfuPress.com: Η Νέα Αριστερά να γίνει η φωνή όσων πλήττονται από την πολιτική της ΝΔ
Σταθερά στηρίζει Αχτσιόγλου, ο Αυλωνίτης
Μπορούμε να νικήσουμε – Η δυστοπία του κ. Μητσοτάκη δεν θα γίνει η νέα κανονικότητα
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Παραμένει ΟΦΑΜ ο Βρυώνης!
  • Aπ’ την Παναχαϊκή στην ΑΕΛ ο Σμπόρας!
  • Mαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Κέρκυρας πρώτευσε στις Πανελλαδικές…
  • Εργαζόμενοι Ψυχιατρικού Τομέα: Για την αυτοχειρία του νοσηλευόμενου ασθενή
  • «Χαλί», το ανανεωμένο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  2. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  3. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης
  4. Ενας Κερκυραιος στο Διεθνείς γέφυρες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για το περιβάλλον: Από το Columbia στη Νυρεμβέργη
  5. giorgos vitouladitis στο Ενίσχυση της Οδικής Ασφάλειας στη Βόρεια Κέρκυρα – Επιθεώρηση Τρεπεκλή

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Αχτσιόγλου στηρίζει ο Αυλωνίτης!

14/09/2023

Αχτσιόγλου: Το κεντρικό βίντεο της καμπάνιας της

06/09/2023

Αχτσιόγλου: Δουλειά της κυβέρνησης δεν είναι οι διαπιστώσεις, αλλά η πρόληψη και η ετοιμότητα

06/09/2023

Αχτσιόγλου: “Φλεγόμενη χώρα η Ελλάδα, χωρίς κρατικό μηχανισμό σε λειτουργία”

22/08/2023
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise