Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Τσίπρας: Δεν θα είναι υποψήφιοι όσοι αλλάξουν τώρα κόμμα
    «Τελεσίγραφο» στους βουλευτές να παραιτηθούν τώρα στέλνει ο Τσίπρας
    09/10/2026 12:42
    Λαϊκή Αγορά Κέρκυρας
    22 καταστήματα της Λαϊκής Αγοράς παραμένουν κενά
    09/10/2026 11:43
    Στο «κόκκινο» το ΕΣΠΑ των Ιονίων – Η ΑΝΑΣΑ ζητά απαντήσεις από την Περιφέρεια
    09/10/2026 00:23
    Αυλωνίτης: Νησιωτική πολιτική στην πράξη, κι όχι στα λόγια
    08/10/2026 23:22
    Ζητά ενιαία νησιωτική πολιτική στη Βουλή ο Δημήτρης Μπιάγκης
    08/10/2026 20:32
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    O Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Κέρκυρας προσλαμβάνει ψυχολόγο
    09/10/2026 16:12
    Η στοά του Αγγλικού Υδραγωγείου Κέρκυρας
    Το υδραγωγείο του 1831 γίνεται περιπατητική διαδρομή
    09/10/2026 12:15
    Ξενώνας φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών
    Γλιτώνει από το λουκέτο ο Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών; Νομικά μέτρα για τριετή παράταση
    09/10/2026 11:13
    Αφίσα για τη δεύτερη πεζοπορική συνάντηση της ΕΛΜΕ Κέρκυρας
    Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας οργανώνει πεζοπορία στον Αντινιώτη
    09/10/2026 09:33
    Πανό για τη μεταφορά των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας
    Παρέμβαση της Ένωσης Γονέων για το Μουσικό Σχολείο
    09/10/2026 09:33
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    ΑΑΔΕ: Νέες αρμοδιότητες για πέντε ΔΟΥ στις επιστροφές φόρων
    ΑΑΔΕ: Νέες αρμοδιότητες για πέντε ΔΟΥ στις επιστροφές φόρων
    09/10/2026 12:42
    Συντάξεις Νοεμβρίου 2026: Πότε θα φανούν τα χρήματα
    Συντάξεις Νοεμβρίου 2026: Πότε θα φανούν τα χρήματα
    09/10/2026 12:42
    ΕΛΜΕ Κέρκυρας: τα σχολεία δεν συντηρούνται με εισφορές και χορηγίες
    08/10/2026 20:16
    e-ΕΦΚΑ
    Ορίστηκαν οι ημερομηνίες πληρωμής του Νοεμβρίου για όλα τα ταμεία
    08/10/2026 16:26
    Διεκδικούν αναδρομικά και 13η σύνταξη οι συνταξιούχοι της Κέρκυρας
    07/10/2026 19:30
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Η Κέρκυρα τίμησε το έργο του μουσικού Σπύρου Μοτσενίγου
    09/10/2026 16:06
    Αφίσα μαθημάτων αστρονομίας της Αστρονομικής Εταιρείας Κέρκυρας
    Η Κέρκυρα μαθαίνει να παρατηρεί τον νυχτερινό ουρανό
    09/10/2026 09:33
    Το Σάββατο, ο αγιασμός στη Φιλαρμονική Σιναράδων
    08/10/2026 20:32
    The Empress: τρίτη σεζόν στο Netflix
    Η «Αυτοκράτειρα» επιστρέφει στο Netflix με την Κέρκυρα στο προσκήνιο
    08/10/2026 20:16
    Tιμούν τα 200 χρόνια από την έξοδο του Μεσολογγίου στην Ιόνιο Βουλή
    07/10/2026 19:00
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Επίδειξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης με πρόπλασμα στην εκπαίδευση στις Νυμφές
    Βόρεια Κέρκυρα: Εκπαίδευση στη χρήση απινιδωτή για τα ποδοσφαιρικά σωματεία
    08/10/2026 21:37
    ΑΕΛ: μετά την 5άρα, όλα τα βλέμματα στην Κυριακή
    08/10/2026 21:36
    Αφίσα κολυμβητικής συνάντησης μνήμης Άρη Μουζακίτη
    Γύρω από τα Τείχη, στη μνήμη του Άρη Μουζακίτη
    08/10/2026 21:22
    Ο Καμαρά Μοχαμέτ του ΟΦΑΜ
    Ανανέωσε με τον ΟΦΑΜ ο Καμαρά!
    08/10/2026 20:58
    Ο Μαγγιώρος σφυρίζει το ντέρμπι ΑΕΛ-ΟΦΑΜ για τη Γ εθνική
    08/10/2026 03:36
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ιδιωτικό και δημόσιο χρέος: Κοκτέιλ για τέλεια οικονομική καταιγίδα
    06/10/2026 15:18
    Το ιδιωτικό χρέος και οι 120 δόσεις: χρειάζεται ουσιαστική λύση
    05/10/2026 23:23
    Ηλεκτρονικές εκλογές αιρετών και εκπαιδευτικό κίνημα
    05/10/2026 22:36
    Η «Μεγάλη Ιδέα» του Ν. Δένδια, το αίμα της Κέρκυρας στην Ουκρανία και ο Κων. Θεοτόκης
    04/10/2026 19:22
    Όταν η τραγωδία γίνεται τηλεοπτικό σίριαλ
    04/10/2026 10:30
Ανάγνωση Σεβαστείτε τους αθλητές του στίβου
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΑΡΘΡΑ

Σεβαστείτε τους αθλητές του στίβου

*Γράφει ο Νίκος Μόσχος

ΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΟΣ
Δημοσιεύτηκε 21/07/2023 18:46
Κοινοποίηση
10 λεπ. ανάγνωση

AΣΗΜΕΝΙΑ Η ΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ Κ23
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ –ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΕΓΑΣ ΝΙΚΟΥ ΜΟΣΧΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητές μας σε διεθνείς διοργανώσεις, χωρίς βοήθεια από το κομματικό εκδικητικό παρασκήνιο
Νίκος Μόσχος: Θαυμάσιες οι εμφανίσεις των αθλητών μας και το 2025!
Ο Σάκης Ρουβάς στα παλιά του… λημέρια – Πήγε Στάδιο, συναντήθηκε με αθλητές και Μόσχο!
Μόσχος: 13 αθλητές μας στις εθνικές ομάδες, κι ενώ συνεχίζονται οι τραγικές συνθήκες στο ΕΑΚΚ
Τιμή στο Νίκο Μόσχο για τα 50 χρόνια προσφοράς στο στίβο (pics)…

Στις 26 Ιουνίου 2019 είχα αναφερθεί για τις τραγικές συνθήκες άθλησης του Στίβου στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας και είχα παρεξηγηθεί από την τότε πολιτική ηγεσία ,για την ανάληψη ευθυνών και πρωτοβουλιών , ώστε η επόμενη ηγεσία να βελτιώσει το Εθνικό Στάδιο.
Τα κύρια προβλήματα ήταν και είναι η κατασκευή του Σκεπάστρου η επιφανειακή αντικατάσταση του ταρτάν (ριτοπιγκ) ,η προμήθεια αθλητικού υλικού και ο ευπρεπισμός των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που είναι σε άθλια κατάσταση.
Με παρακλητικά έγγραφα συνεργασίας και βοήθειας , προς τους θεσμικούς και πολιτικούς εκπροσώπους και τις διοικητικές υπηρεσίες για την επίλυση των προβλημάτων που μας έπνιγαν ( και μας πνίγουν) , έπεφταν πάνω στο ότι το Στάδιο ανήκει στην Γ.Γ.Α , λες και δεν είναι της Κέρκυρας , της Ελλάδας , της Νεολαίας , της κοινωνίας και του Αθλητισμού η στο τι έκαναν οι προηγούμενοι τόσα χρόνια.
Δεν έφθανε όμως το καθημερινό μας μαρτύριο και η ταλαιπωρία με τις απίστευτα δύσκολες συνθήκες προπόνησης στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας ,όταν το Σάββατο 31 Μαρτίου το πρωί, μέλος της Διοίκησης του ΕΑΚ (για πάρα πολλά χρόνια) με απίστευτη συμπεριφορά παρουσία μου και γονιών , φώναζε να βγουν έξω από τον Στίβο (τον ανοικτό χώρο) οι αθλητές-ιες γιατί ο χώρος σφραγίστηκε και θα πάνε φυλακή. Και δεν θα πάνε φυλακή για την πλήρη εγκατάλειψη του Εθνικού Σταδίου τα τελευταία τέσσερα χρόνια !!! , που προς τιμή του παραδέχθηκε ο προηγούμενος Πρόεδρος κ.Λυκούρης σε τηλεοπτική του δήλωση.
Πιστεύουμε ότι σύντομα εκτός από την κοινωνική δικαιοσύνη που ήδη τους έχει καταδικάσει , θα αποδοθούν ευθύνες και νομικά, στους υπευθύνους για όσα δεν έχουν κάνει και για όσα τραγικά αποφάσισαν.
Διαπίστωσαν ότι η κερκίδα έχει προβλήματα και αντί ήδη να είχαν ξεκινήσει έργα αποκατάστασης και επιδιόρθωσης , κάλυπταν τις φθορές και τα προβλήματα τα τελευταία 15 χρόνια με ψευδοροφές για να παίρνουν άδεια διεξαγωγής Αγώνων Ποδοσφαίρου.
Να σημειωθεί ότι στο 1/3 της κερκίδας το δυτικό μέρος (πλευρά δρόμου) έχει γίνει υποστύλωση με μεταλλικό σκελετό που στοίχισε 70.000 ευρώ από την Νομαρχία Κέρκυρας με Διευθυντή Τεχν. Υπηρ.
τον κ. Νικήτα Καραλή , εκ τοτε δεν έχει γίνει καμία εργασία αποκατάστασης στις κερκίδες.
Ο χλοοτάπητας καμένη γη για χρέη νερού προς τον Δήμο και όχι μόνον (αλήθεια είναι κοντά μας ??) λες και δεν είναι της κοινωνίας και του Δήμου της Κ.Κέρκυρας και δεν πρέπει να έχουμε ένα και μοναδικό Στάδιο με φυσικό χλοοτάπητα σε ολόκληρη την Κέρκυρα.
Κατάντια – Ντροπή.
Η Επιτροπή Ελέγχου μάλιστα με ευθιξία και υπευθυνότητα όπως επικαλούνται (αλήθεια νομίζουν ότι ο κόσμος τους πιστεύει ?) σφράγισε ολόκληρο το Στάδιο με απίστευτες τοποθετήσεις και απόψεις και με απαράδεκτους όρους.
Εμείς δεν γνωρίζαμε τίποτε μας έπιασαν αδιάβαστους , μάλιστα αρκετοί πρότειναν να καταφύγουν στην δικαιοσύνη με αγωγές ( ίσως έπρεπε να τους αφήσουμε , ποτέ δεν είναι αργά) διότι σφράγισαν ολόκληρο το Στάδιο , τον ανοικτό Στίβο ,τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, μάλιστα την επομένη των εκλογών άλλαξαν και τις κλειδαριές , το κυλικείο και την μικρή κερκίδα χωρίς να συντρέχουν λόγοι ασφάλειας.
Είχαν κακούς και κακοπροαίρετους συμβούλους που δυστυχώς τους εξέθεσαν όλους.
Έλλειψη σεβασμού , Άγνοια , κακία ,υποκρισία , εκδικητικότητα για τις συνεχείς αρνητικές κριτικές της Κοινωνίας για την πλήρη εγκατάλειψη του Σταδίου , παρά τις τεράστιες επιτυχίες των αθλητών -ιων του ΣΤΙΒΟΥ τα τελευταία χρόνια με Παγκόσμιο ρεκόρ , Παγκόσμιες , Πανευρωπαϊκές , Μεσογειακές, Βαλκανικές και δεκάδες Πανελλήνιες Νίκες, καταρρίψεις Πανελληνίων ρεκόρ και ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ με ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και επιδόσεις Παγκοσμίου Επιπέδου.
Πανελλήνιος Θαυμασμός για τις επιτυχίες αλλά και καταδίκη για τις πρωτόγνωρες αποφάσεις τους.
Δυστυχώς για αυτούς που αποφάσισαν το σφράγισμα όλων των χώρων ενημερωθήκαμε από το απόρρητο (κατά την γνώμη τους) πόρισμα και πρέπει να μας απαντήσουν στα παρακάτω λογικά ερωτήματα :
1)Γιατί δεν δόθηκε παράταση λειτουργίας σύμφωνα με την ΚΥΑ μέχρι 31/8/2023 (και όχι μέχρι 31/12/2023 όπως γράφουν) ώστε να αποκατασταθούν ζημιές και ελλείψεις από την Διοίκηση του ΕΑΚ ?
Όπως είπε και ο καθηγητής κ. Ευθύμιος Λέκκας το 70% των Δημοσίων Κτιρίων , Σχολείων κ.α δεν έχουν μελέτες στατικής επάρκειας (όπως ζητάει η Επιτροπή ελέγχου) όμως δεν τα σφραγίζουμε , δεν τα κατεδαφίζουμε , παρεμβαίνουμε , διορθώνουμε , παρακολουθούμε.
2)Γιατί άλλαξαν μέλος της Επιτροπής χωρίς απόφαση και υπογραφή της κ.Περιφερειάρχη ; (την εξέθεσαν αδίκως)
3) Γιατί σφράγισαν τον ανοικτό Στίβο , το κυλικείο και τα Γραφεία του ΣΕΓΑΣ που δεν έχουν σχέση με την κερκίδα και είναι αυτοτελώς δομημένα ;
4)Γιατί δεν προσκλήθηκε για να ορισθεί μέλος της Επιτροπής Ελέγχου εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ , του αθλήματος Στίβου που καλλιεργείται στο Στάδιο , όπως προβλέπει ο Νόμος ;
5)Γιατί το Στάδιο παραμένει στην κατηγορία Γ1 , αφού δεν γίνονται πλέον αγώνες επαγγελματικού αθλητισμού (Ποδοσφαίρου) και ελέγχεται με τις αυστηρές προϋποθέσεις από την Περιφέρεια και την Αστυνομία, ενώ αν αλλάξει κατηγορία (που είναι και το σωστό) θα ελέγχεται από τον Δήμο , όπως το Κλειστό Γυμναστήριο και το Κολυμβητήριο , που παρότι έχουν σοβαρά προβλήματα και είναι κλειστοί χώροι η κ. Δήμαρχος υπέγραψε για την παράταση της λειτουργίας τους , (καλά έκανε) αρκεί να τα παρακολουθούν να παρεμβαίνουν και να τα διορθώνουν.
Αν γνώριζαν τις τραγικές συνέπειες της απόφασης τους και τις αρνητικές κριτικές , θα ένοιωθαν ενοχές και δέος. Αλήθεια έχουν καθόλου λογική και συναισθήματα ;
Έχουν να αντιμετωπίσουν όμως την περιφρόνηση , την απαξίωση, την αγανάκτηση , την αδικία από την Νεολαία και τους αθλητές-ιες που όπως προαναφέραμε για άλλη μια φορά σημείωσαν Πανελλήνιες διακρίσεις με επιδόσεις από τις καλύτερες στον Κόσμο για την ηλικία τους.
Να αναλογισθούν ότι αυτά τα παιδιά που αποτελούν πρότυπα για την Νεολαία όπως και κατά το παρελθόν , μπορεί να σημειώσουν διακρίσεις ώστε να ανυψωθεί η Ελληνική Σημαία και να ανακρουσθεί ο Εθνικός μας Ύμνος.
Προς επιβεβαίωση των προσπαθειών τους η Παναγιώτα Δόση κατέκτησε το αργυρό Μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Κ.23 στο άλμα σε ύψος , που και αυτή βίωσε για πάνω από επτά χρόνια τις τραγικές συνθήκες του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας. Και έπεται συνέχεια επιτυχιών.
Και έπεται συνέχεια επιτυχιών.
Εμείς οι άνθρωποι του Στίβου υπηρετούμε την Νεολαία , τον Αθλητισμό και την Κοινωνία ευρύτερα , με αρχές κανόνες και αξίες με κάθε θυσία , με το σώμα και την ψυχή μας ( πρόσφατα πηδήσαμε τις μάντρες για να προπονήσουμε τους αθλητές-ιες μας) και θα αγωνισθούμε μέχρι τελικής δικαίωσης.
Ο ΣΕΓΑΣ (που εκπροσωπούμε) η αρχαιότερη Αθλητική Ομοσπονδία της Πατρίδας μας θα συνεργασθεί και θα είναι κοντά σε θεσμικούς, διοικητικούς και πολιτικούς φορείς όπως πάντα , αρκεί να υπάρχει Σεβασμός , ειλικρίνεια , αλήθεια όχι ψέματα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Έχουμε ενημερώσει τον κ. Πρωθυπουργό που με ευγένεια αποδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να φθάσουν εδώ τα προβλήματα και ελπίζουμε ο Νέος Υπουργός να ξεκινήσει άμεσα την επίλυση των προβλημάτων του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας.
Το οφείλει η Πολιτεία για την πλήρη εγκατάλειψη τα τελευταία 25 χρόνια.
Προσοχή όμως από επιτήδειους και άσχετους, για να προστατεύσουμε την σωστή αξιοποίηση του Δημοσίου χρήματος και να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Και οι διορισμένοι να μην ξεχνούν τις οδηγίες του κ. Πρωθυπουργού να μην έχουν αλαζονεία και έπαρση , να συνεργάζονται και να επιλύουν τα προβλήματα του Πολίτη και της Κοινωνίας.
Με ειλικρίνεια πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Μεταλληνό και τους συνεργάτες του , που με επιστημονική τοποθέτηση , υψηλή ευθύνη , ευρύτητα σκέψεων απόψεων και προτάσεων αλλά και με πλούτο συναισθημάτων , ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση μας για να μας βοηθήσουν. Ίσως οι αρμόδιοι θα έπρεπε από την αρχή να ζητήσουν την βοήθεια τους αλλά δεν το έκαναν. Ποτέ όμως δεν είναι Αργά.

Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • O Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Κέρκυρας προσλαμβάνει ψυχολόγο
  • Η Κέρκυρα τίμησε το έργο του μουσικού Σπύρου Μοτσενίγου
  • Ανδρέας Λεβεντέας: «Δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει το διάβασμα»
  • «Τελεσίγραφο» στους βουλευτές να παραιτηθούν τώρα στέλνει ο Τσίπρας
  • ΑΑΔΕ: Νέες αρμοδιότητες για πέντε ΔΟΥ στις επιστροφές φόρων

Τελευταία σχόλια

  1. Κερκυραιος πολιτης στο Φορέας Κορφιάτικης Έκφρασης: Διαμαρτυρία για την εγκατάλειψη στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Φαληράκι
  2. Κερκυραιος πολιτης στο Συνάντηση εργασίας με τον Δ/ντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υλοποίηση του Προγράμματος “Ιόνια Νησιά 2021-2027”
  3. Κερκυραιος πολιτης στο Σύλληψη αλλοδαπού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με πλαστά έγγραφα
  4. Spiros Giourgas στο Eπιμελητήριο: Οι Παξοί δεν είναι ξεχασμένοι
  5. Γιάννης Λόντος στο Aθηναγόρειο: Δημιουργεί 20 ομίλους δημιουργικότητας και καινοτομίας

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μέλος της νησιωτικής πολιτικής του ΣΕΓΑΣ ο Νίκος Μόσχος!

25/10/2024 17:15

Σακοράφα σε Μόσχο: Ανησυχία γιατί δεν έχει γίνει τίποτα στο ΕΑΚΚ

11/03/2024 09:55

SOS από τον στίβο της Κέρκυρας

23/03/2022 09:32

Σταθερά, τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ στην Κέρκυρα ο Ν. Μόσχος

17/01/2022 09:16
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise