Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Αλεξάκης: Ποιος ο Σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής;
    29/06/2026
    Ο Δήμος Κεντρικής υποδέχτηκες τις αποστολές του Φεστιβάλ «Σινιές 2026»
    29/06/2026
    Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας: «Δείγμα πολιτισμού ο σεβασμός στους εργαζόμενους της Καθαριότητας»
    29/06/2026
    Επαναλειτουργεί το κινητό αναβατόριο πισίνας ΑμεΑ στο ΕΑΚΚ
    29/06/2026
    Έκτακτο περιφερειακό για το νέο Ειδικό Χωροταξικό για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
    29/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Ιούλιος με ελαφρώς χαμηλότερες θερμοκρασίες στο Βόρειο Ιόνιο
    29/06/2026
    Επίτιμος Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος (video, pics)
    29/06/2026
    Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γαρίτσα, λόγω πανηγυριού
    29/06/2026
    Κέρκυρα: Tρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
    29/06/2026
    Ιόνια: 227 παραβάσεις για μη χρήση κράνους σε μία εβδομάδα
    29/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Οι καταληκτικές ημερομηνίες για τις αιτήσεις στα προγράμματα «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» και «Παράγουμε στην Ελλάδα»
    29/06/2026
    Σχετικά με τα επιδόματα Ιουνίου
    29/06/2026
    Πάσχα στην Κέρκυρα με απευθείας πτήσεις της Jet2 από το Λονδίνο
    26/06/2026
    Κέρκυρα: Ρεκόρ με 100 (!) αεροπορικές αφίξεις σε μια ημέρα
    25/06/2026
    Τι έγινε στην πρώτη συνάντηση ξενοδόχων και ξενοδοχ/λων
    23/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ο Δήμος Κεντρικής υποδέχτηκες τις αποστολές του Φεστιβάλ «Σινιές 2026»
    29/06/2026
    ΔΗΠΕΘΕ: Συνέντευξη τύπου για τις ”Βενετσιάνικες μπαρούφες”
    29/06/2026
    Σπουδαία συναυλία με τις δημιουργίες του Λαυρέντη στο Π. Φρούριο (pics)
    29/06/2026
    «Rocking & Band» στην Αχαράβη
    28/06/2026
    Η Φιλαρμονική Θιναλίων συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Άρτας (pics)
    27/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Έλενα Διαβάτη
    28/06/2026
    Ιόνιος: Ο Κώστας Παπαϊωάννου αναλαμβάνει τα «ηνία» της Ακαδημίας
    28/06/2026
    Αχιλλέας Νυμφών: «Ευχαριστούμε για όλα, coach Σάββα!»
    28/06/2026
    Λάμψη μεταλλίων για τον Γυμναστικό Όμιλο Κέρκυρας
    28/06/2026
    Στον τελικό του Παγκοσμίου της Λουκέρνης η Έλενα Διαβάτη
    26/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ανοικτή επιστολή απ’ τον Δ/ντη του δημοτικού Καστελλάνων Μέσης
    28/06/2026
    Σχολεία ανύπαρκτα, παιδιά υπό δίωξη
    28/06/2026
    Το “Columbia University” την άνοιξη του ’24!
    27/06/2026
    Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και η ευθύνη μας απέναντι στη μουσική παράδοση της Κέρκυρας
    26/06/2026
    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο
    23/06/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Φορτσάρει ο Ολυμπιακός, ρίσκο με Μάλμε – 3αδα Τσάμπιονς Λιγκ στο 8.10!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Φορτσάρει ο Ολυμπιακός, ρίσκο με Μάλμε – 3αδα Τσάμπιονς Λιγκ στο 8.10!

Ξεχωριστό είναι το κουπόνι της Τρίτης (03/08) με αγώνες προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 03/08/2021
Κοινοποίηση
5 λεπ. ανάγνωση

Ξεχωριστό είναι το κουπόνι της Τρίτης (03/08) με αγώνες προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ. Και με ελληνικό ενδιαφέρον! Το Betarades.gr έχει επιλέξει μια τριάδα από τη διοργάνωση, που περιλαμβάνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς. Όπως και τις Ερυθρός Αστέρας – Σερίφ και Μάλμε – Ρέιντζερς. Στο site μας θα βρείτε ολυμπιακός μεταγραφές και για όλους τους ελληνικούς και όχι μόνο συλλόγους. Ας δούμε τι διαλέξαμε σήμερα!

 

Προβάδισμα ο Ολυμπιακός

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 22:00 στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Λουντογκόρετς.

 

Η ελληνική ομάδα προκρίθηκε σχετικά εύκολα απέναντι στη Νέφτσι Μπακού, την οποία κέρδισε δύο φορές, με 1-0 στον Πειραιά και 0-1 στο Αζερμπαϊτζάν. Μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές στα φιλικά παιχνίδια απέναντι στον Άρη (3-0) και την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα (0-2). Στις προαναφερόμενες αναμετρήσεις, μάλιστα, έχει καταφέρει να διατηρήσει και ανέπαφη την εστία της.

 

Η Λουντογκόρετς επικράτησε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μούρα, πιο δύσκολα, πάντως από ό,τι δείχνει το τελικό 3-1 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα και στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει ισάριθμες νίκες. Συγκεκριμένα επικράτησε επί της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (1-3) και επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 (3-0).

 

Οι Βούλγαροι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ο Ολυμπιακός, όμως έχει την εμπειρία και την ποιότητα να κάνει στην έδρα του το πρώτο βήμα για να περάσει στον επόμενο γύρο. Θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.75.

 

Σκοράρουν στο Βελιγράδι

 

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με την ίδια διοργάνωση και την αναμέτρηση που γίνεται στο Βελιγράδι, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τη Σερίφ Τιράσπολ στις 22:00.

 

Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, καθώς συνέτριψαν με 5-0 την Κάιρατ. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Επικράτησαν με 1-0 επί της Μλάντοστ και με 3-1 επί της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα. Η αποτελεσματικότητα τους στην επίθεση είναι το μεγάλο “όπλο” τους, καθώς έχουν σημειώσει εννιά γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

 

Η Σερίφ Τιρασπόλ επικράτησε με 3-1 επί της Άλασκερτ, ανατρέποντας το είς βάρος της σκορ και συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη, σημείωσε τη πρώτη της νίκη και στο πρωτάθλημα Μολδαβίας, κερδίζοντας εκτός έδρας (1-3) τη Φλορέστι. Σκοράρει εύκολα, αλλά στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της δεν κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της.

 

O Ερυθρός Αστέρας είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αλλά και την πρόκριση στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Η Σερίφ, όμως, μπορεί και αυτή να πετύχει γκολ. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

 

Μπορεί η Μάλμε

 

Ολοκληρώνουμε τις προβλέψεις μας με ακόμη ένα παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και μεταφερόμαστε στη Σουηδία, εκεί όπου στις 20:00 η Μάλμε κοντράρεται με τη Ρέιντζερς.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Ελσίνκι. Αποτελέσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα, τους έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εξαιρετική είναι η πορεία τους και στο πρωτάθλημα Σουηδίας. Βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ενώ προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες επί της Ντέγκερφορς (0-5) και της Μιάλμπι (0-2). Είναι πολύ δυνατοί στο γήπεδό τους και έχουν κερδίσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

 

Ξεκίνησε με το δεξί τη προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας στη Σκωτία η Ρέιντζερς. Επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 επί της Λίβινγκστον στον αγώνα της πρεμιέρας. Είχε προηγηθεί η νίκη (2-1) επί της Ρεάλ Μαδρίτης στη πιο πρόσφατη φιλική αναμέτρηση της, καθώς και οι ισοπαλίες με την Άρσεναλ (2-2) και τη Μπράιτον (0-0). Δεν τα πάει πολύ καλά μακριά από την έδρα της, έχοντας κερδίσει τα δύο από τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

 

Η Ρέιντζερς ξεκίνησε καλά την αγωνιστική περίοδο, δεν βρίσκεται ακόμα, όμως στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Η Μάλμε είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να τα καταφέρει έστω και δύσκολα στην έδρα της. Θα πάμε με το 1 (DNB) σε απόδοση 2.50.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Ιούλιος με ελαφρώς χαμηλότερες θερμοκρασίες στο Βόρειο Ιόνιο
  • Επίτιμος Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος (video, pics)
  • Σήμερα το «Φεγγάρι της Φράουλας» – Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού
  • Καιρός: «Κλείδωσαν» τα 39αρια, αλλά και αστάθεια
  • Οι καταληκτικές ημερομηνίες για τις αιτήσεις στα προγράμματα «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» και «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο Στην αντικατάσταση 8,8 χιλιομέτρων αγωγών ύδρευσης προχωρά η ΔΕΥΑΚ
  2. Νικος στο Κέρκυρα: «Τέλος εποχής» για τον Κρατικό Αερολιμένα
  3. Panagiotis στο «Πόλεμος» στην Κληματιά: Προπηλακισμοί και δολιοφθορές για το πλεονάζον νερό!
  4. Γιωργος στο Κέρκυρα: Χωρίς νερό, στέρεψαν και οι δικαιολογίες…
  5. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Η σκοτεινή πλευρά της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise