Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Νέα πρόστιμα για σκουπίδια εκτός κάδων και οχήματα που εμποδίζουν την αποκομιδή
    28/08/2026
    Διευρύνεται το δίκτυο ανακύκλωσης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες
    28/08/2026
    Γκίκας: Πρoχωρά η μετεγκατάσταση των καρνάγιων στον Ποταμό
    27/08/2026
    Aυλωνίτης: Για την Έλενα Ακρίτα και την αδιανόητη μικροπρέπεια του καθεστώτος…
    27/08/2026
    Διευκρινίσεις Τρεπεκλή για την καμπάνια «Τα Νησιά της Οδύσσειας»
    27/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 70χρονο για καύση απορριμμάτων στην Κέρκυρα
    28/08/2026
    Νέος Επίσκοπος Σύρου αναλαμβάνει ο Γεώργιος Αλτουβάς
    28/08/2026
    Θλίψη στην Κέρκυρα για την απώλεια του 34χρονου Ν. Κάντα
    28/08/2026
    Έφτασε τους 40°C η θερμοκρασία στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας
    28/08/2026
    Yψηλός, ο κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο
    28/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Συμμετoχή των ιδιωτικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
    28/08/2026
    Σε πλειστηριασμό δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα
    28/08/2026
    «Όχι» του Επιμελητηρίου στη μετατροπή του Parking σε χώρο καρνάγιων
    28/08/2026
    Πότε καταβάλλονται τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ
    27/08/2026
    Ψήφισμα του Επιμελητηρίου για την απώλεια του Γιώργου Χονδρογιάννη
    26/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Επιστρέφει για πέμπτη χρονιά το Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης
    28/08/2026
    Νέα Δωρεά των αδελφών Κουρκουμέλλη-Ροδόσταμου στην Αναγνωστική Εταιρία
    28/08/2026
    «Στo φως του φεγγαριού» στο Μουσείο Καποδίστρια
    27/08/2026
    Κέρκυρα: Με Al Bano, το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών
    27/08/2026
    Μουσική εκδήλωση «Corfu by Slide» με σύγχρονα έργα για τρομπόνι και πιάνο
    27/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Παγκόσμιο: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκιφ
    28/08/2026
    Aποσύρεται από το πρωτάθλημα η Αναγέννηση Περιβολίου
    27/08/2026
    Έκτη θέση στον ημιτελικό για τη Διαβάτη στο Άμστερνταμ
    27/08/2026
    Στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΑΜ ο Ανδρέας Ζήκος
    27/08/2026
    Παγκόσμιο: Εύκολη πρωτιά στα προκριματικά για τον Ντούσκο
    26/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Φρέσκα κoυλούρια πουλά ο κουλουράς!
    28/08/2026
    Eργοστάσιο  αποσκλήρυνσης – αφαλάτωσης στην Χρυσηίδα
    27/08/2026
    Ανύπαρκτη κυβερνητική αυτογνωσία, απίστευτη αλαζονεία και διαφθορά
    27/08/2026
    H έρπουσα επέκταση των αυθαίρετων καταλήψεων δημοσίων χώρων
    26/08/2026
    Οι Κερκυραίοι καθηγητές που περιμένουν
    23/08/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Forza Italia στο Euro, “τανγκό” στο Copa America – 3αδα για ταμείο στο 5.76!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Forza Italia στο Euro, “τανγκό” στο Copa America – 3αδα για ταμείο στο 5.76!

Η "σκουάντρα αντζούρα" πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε δίκαια με 2-1 επί του Βελγίου στα προημιτελικά.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 06/07/2021
Κοινοποίηση
5 λεπ. ανάγνωση

Συναρπαστικό είναι το κουπόνι της Τρίτης (06/07) με αγώνες κορυφαίων διοργανώσεων! Το Betarades.gr σας δίνει τα προγνωστικά του για το Ματς ημιτελικός Euro Ιταλία – Ισπανία αλλά και για αυτό της Αργεντινής με την Κολομβία στο Copa America. Επιπλέον, τα προκριματικά Champions League δίνουν μια ακόμη επιλογή. Ας δούμε τις σημερινές μας αναλύσεις!

 

Μπορεί η Ιταλία

 

Κάνουμε αρχή στις προτάσεις μας με το παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Euro, που διεξάγεται στις 22:00 στο “Γουέμπλεϊ” ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία.

 

Η “σκουάντρα αντζούρα” πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε δίκαια με 2-1 επί του Βελγίου στα προημιτελικά. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες στη διοργάνωση. Μοναδική εξαίρεση η ισοπαλία με την Αυστρία, όπου πήρε, όμως την πρόκριση στην παράταση, επικρατώντας τελικά με 2-1 (κανονική διάρκεια αγώνα 0-0). Έχει σκοράρει έντεκα γκολ στους πέντε αγώνες που έχει δώσει στο τουρνουά, ενώ δέχτηκε μόλις δύο.

 

Η Ισπανία τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Ελβετία και κατάφερε να πάρει τελικά την πρόκριση με 3-1 στα πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε με ισοπαλία στο 1-1. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ομάδα των “Χ”, καθώς μετράει τέσσερις μέχρι στιγμής σε πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση. Μοναδική νίκη της αυτή (5-0) επί της Σλοβακίας, που σφράγισε και την πρόκριση από τη φάση των ομίλων. Δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στους τρεις από τους πέντε αγώνες που έχει δώσει.

 

Η Ιταλία δείχνει να πείθει περισσότερο με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της στο τουρνουά. Έστω και αν το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στην Ισπανία, μπορεί να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Θα ποντάρουμε στο 1 DNB σε απόδοση 1.80.

 

Φαβορί η Αργεντινή

 

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με τον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, που θα πραγματοποιηθεί στις 04:00 στη Βραζιλία, μεταξύ Αργεντινής και Κολομβίας.

 

H ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι “τρέχει” ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων στη διοργάνωση, με απολογισμό μια ισοπαλία, με 1-1 απέναντι στη Χιλή και τέσσερις νίκες. Με πιο πρόσφατη αυτή (3-0) επί του Εκουαδόρ, με πρωταγωνιστή τον Μέσι που πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Έχει σκοράρει στους 16 πιο πρόσφατους αγώνες της. Ακόμη, στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους έχει κρατήσει αλώβητη την εστία της.

 

Η Κολομβία μπορεί να μην ήταν το φαβορί, κατάφερε όμως να επικρατήσει με 4-2 στα πέναλτι επι της Ουρουγουάης (κανονική διάρκεια αγώνα 0-0) και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά. Κατάφερε να βγάλει αντίδραση, παρά το γεγονός ότι προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες, από το Περού (1-2) και τη Βραζιλία (2-1). Στους τελευταίους πέντε αγώνες της δεν έχει καταφέρει να πετύχει πάνω από ένα γκολ.

 

Η Κολομβία είναι σκληροτράχηλη ομάδα, η Αργεντινή όμως είναι πιο ποιοτική και μπορεί να πάρει τη νίκη και τη πρόκριση στο τελικό. Επιλογή μας είναι ο άσσος σε απόδοση 1.83.

 

Προβάδισμα η Φλόρα Ταλίν

 

Κλείνουμε με Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση που γίνεται στην Εσθονία, εκεί όπου για τον πρώτο αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου η Φλόρα Ταλίν υποδέχεται στις 19:00 τη Χιμπέρνιανς.

 

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχουν απολογισμό εννιά νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος. Με πιο εντυπωσιακή αυτή (2-4) στην έδρα της πρωτοπόρου Λεβάντια. Από την οποία βρίσκονται στο -4, έχοντας όμως και δύο αγώνες λιγότερους. Διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί μόλις 11 γκολ σε 14 αναμετρήσεις. Είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, έχοντας 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία 15 παιχνίδια.

 

Από εκτός έδρας νίκη (0-1) στο πιο πρόσφατο φιλικό της απέναντι στη Μόστα προέρχεται η Χιμπέρνιανς. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες, με 3-1 από την Μπιρκίρκαρα και με 3-0 από την Γκζίρα. Η διακοπή του πρωταθλήματος της Μάλτας λόγω κορωνοϊού την βρήκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είχε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με 53 τέρματα σε 23 αναμετρήσεις.

 

Περίοδο φόρμας διανύει η Φλόρα Ταλίν, που έχει και αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημα στην Εσθονία βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπορείς να τα καταφέρει και απέναντι στη Χιμπέρνιανς. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.75.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 70χρονο για καύση απορριμμάτων στην Κέρκυρα
  • Παγκόσμιο: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκιφ
  • Συμμετoχή των ιδιωτικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
  • Σε πλειστηριασμό δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα
  • Νέος Επίσκοπος Σύρου αναλαμβάνει ο Γεώργιος Αλτουβάς

Τελευταία σχόλια

  1. Νικος Σελλας στο Eργοστάσιο  αποσκλήρυνσης – αφαλάτωσης στην Χρυσηίδα
  2. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  3. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  4. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  5. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise