Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Αλεξάκης: Ποιος ο Σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής;
    29/06/2026
    Ο Δήμος Κεντρικής υποδέχτηκες τις αποστολές του Φεστιβάλ «Σινιές 2026»
    29/06/2026
    Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας: «Δείγμα πολιτισμού ο σεβασμός στους εργαζόμενους της Καθαριότητας»
    29/06/2026
    Επαναλειτουργεί το κινητό αναβατόριο πισίνας ΑμεΑ στο ΕΑΚΚ
    29/06/2026
    Έκτακτο περιφερειακό για το νέο Ειδικό Χωροταξικό για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
    29/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Ιούλιος με ελαφρώς χαμηλότερες θερμοκρασίες στο Βόρειο Ιόνιο
    29/06/2026
    Επίτιμος Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος (video, pics)
    29/06/2026
    Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γαρίτσα, λόγω πανηγυριού
    29/06/2026
    Κέρκυρα: Tρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
    29/06/2026
    Ιόνια: 227 παραβάσεις για μη χρήση κράνους σε μία εβδομάδα
    29/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Οι καταληκτικές ημερομηνίες για τις αιτήσεις στα προγράμματα «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» και «Παράγουμε στην Ελλάδα»
    29/06/2026
    Σχετικά με τα επιδόματα Ιουνίου
    29/06/2026
    Πάσχα στην Κέρκυρα με απευθείας πτήσεις της Jet2 από το Λονδίνο
    26/06/2026
    Κέρκυρα: Ρεκόρ με 100 (!) αεροπορικές αφίξεις σε μια ημέρα
    25/06/2026
    Τι έγινε στην πρώτη συνάντηση ξενοδόχων και ξενοδοχ/λων
    23/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ο Δήμος Κεντρικής υποδέχτηκες τις αποστολές του Φεστιβάλ «Σινιές 2026»
    29/06/2026
    ΔΗΠΕΘΕ: Συνέντευξη τύπου για τις ”Βενετσιάνικες μπαρούφες”
    29/06/2026
    Σπουδαία συναυλία με τις δημιουργίες του Λαυρέντη στο Π. Φρούριο (pics)
    29/06/2026
    «Rocking & Band» στην Αχαράβη
    28/06/2026
    Η Φιλαρμονική Θιναλίων συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Άρτας (pics)
    27/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Έλενα Διαβάτη
    28/06/2026
    Ιόνιος: Ο Κώστας Παπαϊωάννου αναλαμβάνει τα «ηνία» της Ακαδημίας
    28/06/2026
    Αχιλλέας Νυμφών: «Ευχαριστούμε για όλα, coach Σάββα!»
    28/06/2026
    Λάμψη μεταλλίων για τον Γυμναστικό Όμιλο Κέρκυρας
    28/06/2026
    Στον τελικό του Παγκοσμίου της Λουκέρνης η Έλενα Διαβάτη
    26/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ανοικτή επιστολή απ’ τον Δ/ντη του δημοτικού Καστελλάνων Μέσης
    28/06/2026
    Σχολεία ανύπαρκτα, παιδιά υπό δίωξη
    28/06/2026
    Το “Columbia University” την άνοιξη του ’24!
    27/06/2026
    Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και η ευθύνη μας απέναντι στη μουσική παράδοση της Κέρκυρας
    26/06/2026
    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο
    23/06/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Φαβορί η Τουλούζ, πολλά καλάθια στο ΟΑΚΑ – 3αδα για ταμείο στο 9.23!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Φαβορί η Τουλούζ, πολλά καλάθια στο ΟΑΚΑ – 3αδα για ταμείο στο 9.23!

Μπορεί να είναι μικρότερο σε σχέση με άλλες μέρες το κουπόνι της Παρασκευής (21/05). Ωστόσο έχει τη χάρη του!

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 21/05/2021
Κοινοποίηση
5 λεπ. ανάγνωση

Μπορεί να είναι μικρότερο σε σχέση με άλλες μέρες το κουπόνι της Παρασκευής (21/05). Ωστόσο έχει τη χάρη του! Το Betarades.gr έκανε την έρευνά του και εντόπισε τρία σούπερ προγνωστικά. Οι επιλογές στο ποδόσφαιρο προκύπτουν από αγώνες στη Γαλλία και την Ελβετία και στο μπάσκετ από την Ελλάδα. Φυσικά, στο site μας μπορείτε να δείτε και Προγνωστικά Γερμανίας καθώς και όλων των χωρών. Περνάμε, λοιπόν, στις προβλέψεις μας.

 

Με την ποιότητα της Τουλούζ

 

Πρώτα στις επιλογές μας μεταφερόμαστε στη Γαλλία και το παιχνίδι των πλέι οφ ανόδου στη Ligue 1, με την Τουλούζ να υποδέχεται στις 21:45 τη Γκρενόμπλ.

 

Από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχονται οι γηπεδούχοι, απέναντι στην Πο (2-2) και την Ντανκέρκ (3-3). Στο τελευταίο παιχνίδι, μάλιστα, η ομάδα της Τουλούζης βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά, κατάφερε, όμως να ισοφαρίσει. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχοντας απολογισμό 12 νίκες και δύο ισοπαλίες στους τελευταίους 14 αγώνες της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ακόμη, διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 71 γκολ σε 38 παιχνίδια.

 

Η αποφασιστικότητα της Γκρενόμπλ την οδήγησε στη νίκη με 2-0 επί της Παρί και της έδωσε την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ. Η αμυντική της γραμμή λειτούργησε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι ο Σεμέδο στο 87′ να “καθαρίσει” το παιχνίδι, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά το 1-0 επί της Ροντέ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί μόλις 35 γκολ σε 38 αναμετρήσεις.

 

Η Τουλούζ είναι καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα σε σχέση με τη Γκρενόμπλ. Αλλά και πιο ξεκούραστη, καθώς η αντίπαλός της προσέθεσε στο κοντέρ 90 επιπλέον αγωνιστικά λεπτά, με την αναμέτρηση απέναντι στη Παρί. Επομένως θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.05.

 

“Καίγεται” η Βαντούζ

 

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Ελβετία και την αναμέτρηση ανάμεσα στη Ζυρίχη και τη Βαντούζ, που διεξάγεται στις 21:30, για την 36η και τελευταία αγωνιστική.

 

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2), απέναντι στη Λωζάνη και τη Σεν Γκάλεν, η Βαντούζ γνώρισε τη συντριβή (4-0) στην έδρα της Βασιλείας. Σε ένα παιχνίδι, πάντως, που από το 5ο λεπτό αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Δεν τα πάει καλά ούτε στα εντός έδρας ματς της, καθώς μετράει τρεις ήττες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς έχει παθητικό 56 γκολ σε 35 αγώνες.

 

Η Βαντούζ προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε (1-3) στην ανωτερότητα της Σερβέτ. Αποτέλεσμα που της στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την απευθείας παραμονή της. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της, ενώ για την 33η αγωνιστική επικράτησε (0-2) στην έδρα της Λουγκάνο. Τα πάει, πάντως, σχετικά καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς μετράει δύο νίκες στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.

 

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τη Βαντούζ, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ παραμονής. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Ζυρίχη. Επιλογή μας αποτελεί το διπλό σε απόδοση 2.25.

 

Ανεβασμένοι ρυθμοί για Ένωση και ΠΑΟ

 

Συμπληρώνουμε την τριάδα προγνωστικών με αγώνα μπάσκετ εντός συνόρων. Για τα ημιτελικά της Basket League, η ΑΕΚ ως τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στις 21:15 στον δεύτερο αγώνα της σειράς.

 

Η ΑΕΚ έρχεται από την ήττα στο πρώτο ματς με τον αντίπαλό της. Έχασε με 78-72 για τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν από τους “πράσινους”. Πάντως, δεν έπεσε χωρίς μάχη, καθώς διατήρησε χαμηλά τη διαφορά στους πόντους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

 

Προηγείται με 1-0 ο Παναθηναϊκός έναντι της Ένωσης, αλλά δεν πήρε εύκολα το αποτέλεσμα. Τον βοήθησαν πολύ οι Σαντ Ρος, Χεζόνια και Παπαπέτρου με την εμφάνισή του. Απουσιάζει σήμερα ο Νέντοβιτς.

 

Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε το σκορ στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως δεν αναμένουμε να γίνει το ίδιο και απόψε. Η λογική λέει πως οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να είναι πιο κινητικές. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το Over 165.5 πόντοι σε απόδοση 2.00.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Ιούλιος με ελαφρώς χαμηλότερες θερμοκρασίες στο Βόρειο Ιόνιο
  • Επίτιμος Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος (video, pics)
  • Σήμερα το «Φεγγάρι της Φράουλας» – Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού
  • Καιρός: «Κλείδωσαν» τα 39αρια, αλλά και αστάθεια
  • Οι καταληκτικές ημερομηνίες για τις αιτήσεις στα προγράμματα «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» και «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο Στην αντικατάσταση 8,8 χιλιομέτρων αγωγών ύδρευσης προχωρά η ΔΕΥΑΚ
  2. Νικος στο Κέρκυρα: «Τέλος εποχής» για τον Κρατικό Αερολιμένα
  3. Panagiotis στο «Πόλεμος» στην Κληματιά: Προπηλακισμοί και δολιοφθορές για το πλεονάζον νερό!
  4. Γιωργος στο Κέρκυρα: Χωρίς νερό, στέρεψαν και οι δικαιολογίες…
  5. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Η σκοτεινή πλευρά της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise