Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Γκίκας: Έχουμε αποδείξει ότι στηρίζουμε τα νησιά μας
    25/06/2026
    Μπιάγκης: Διεκδικούμε ισχυρή Aυτοδιοίκηση με πόρους και δημοκρατική λειτουργία
    25/06/2026
    Καταγγελία Δημοκρατών για το αδιέξοδο στη διασύνδεση των Ιονίων
    25/06/2026
    ΠΙΝ: Την 1η Ιουλίου, η εκλογή των μελών του προεδρείου και της περιφερειακής επιτροπής
    25/06/2026
    Πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα η 3η Ανοιχτή Συνάντηση Διαβούλευσης και Εργαστηρίου
    25/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Μικρός Ευκλείδης: Τα αποτελέσματα του 20ου διαγωνισμού “Παιχνίδι και Μαθηματικά”
    25/06/2026
    Θεσμικές επαφές της Ένωσης Αξιωματικών Ιονίων στο Αστυνομικό Μέγαρο
    25/06/2026
    Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 29χρονου με κλεμμένο όχημα από την Ιταλία
    25/06/2026
    Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026: Βγήκαν οι βαθμοί στο results minedu
    25/06/2026
    “Βιολογικός Σιναράδων Σκάφωνα: Η αλήθεια δεν κρύβεται άλλο”
    25/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Κέρκυρα: Ρεκόρ με 100 (!) αεροπορικές αφίξεις σε μια ημέρα
    25/06/2026
    Τι έγινε στην πρώτη συνάντηση ξενοδόχων και ξενοδοχ/λων
    23/06/2026
    Στο πλευρό των εργαζομένων στις Περιφέρειες η ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας
    23/06/2026
    Εργατικό Κέντρο: Παλάτια για τους τουρίστες, κοντέινερ για τους εργάτες
    22/06/2026
    Υδρογονάνθρακες: Τον Φεβρουάριο του 2027 η πρώτη γεώτρηση δυτικά της Κέρκυρας
    21/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Συμφωνική Παλαιάς: Αφιέρωμα στον Καποδίστρια για τα 250 χρόνια από τη γέννησή του
    25/06/2026
    Η Φιλαρμονική Θιναλίων στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Άρτας
    25/06/2026
    «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» με Κωνσταντίνου-Πατριαρχέα στο θέατρο του Μον Ρεπό
    24/06/2026
    Παλαιά: Αιμοδοσία και συλλογή τροφίμων
    24/06/2026
    Άννα Μητσοπούλου: «Παιδί μου, μάθε ν’ αγαπάς»
    23/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Ο Τρεπεκλής βράβευσε την Κουρτέση και την Ασημακοπούλου
    24/06/2026
    ΓΟΚ: Με μετάλλιο και σημαντικές επιδόσεις στο Ατομικό Παγκορασίδων
    24/06/2026
    Στην Κέρκυρα (και φέτος) ο GOAT του NBA Μάικλ Τζόρνταν
    23/06/2026
    Ο Ν. Μπαρλογιάννης κατέκτησε το Παγκόσμιο Σχολικό μπάσκετ με την Ελλάδα
    21/06/2026
    Ασημένιο μετάλλιο για την Π. Δόση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα
    21/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο
    23/06/2026
     Περιβαλλοντικοί ‘μηχανικοί’ χωρίς master ή PhD
    21/06/2026
    Μνήμες πατεράδων
    20/06/2026
    Η μισθοδοσία των Αρχιερέων υπό το πρίσμα της ποιμαντικής διακονίας
    20/06/2026
    Μια φορά κι έναν καιρό…
    20/06/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Πανηγύρια στο Μπέλφαστ, όσα πάνε κι όσα έρθουν στη Λα Πας – τριάδα δυναμίτης στο 6,43!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Πανηγύρια στο Μπέλφαστ, όσα πάνε κι όσα έρθουν στη Λα Πας – τριάδα δυναμίτης στο 6,43!

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό (12/11) κουπόνι, με προκριματικούς αγώνες υψίστης σημασίας και το Betarades.gr, μετά το χθεσινό 3/3, έχει καταλήξει σε τρεις ακόμη δυνατές στοιχηματικές επιλογές.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 12/11/2020
Κοινοποίηση
5 λεπ. ανάγνωση

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό (12/11) κουπόνι, με προκριματικούς αγώνες υψίστης σημασίας και το Betarades.gr, μετά το χθεσινό 3/3, έχει καταλήξει σε τρεις ακόμη δυνατές στοιχηματικές επιλογές. Απόψε θα κριθούν οι τέσσερις τελευταίες θέσεις για το Euro του καλοκαιριού, συνεχίζονται τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Λατινική Αμερική, ενώ επιστρέφει η δράση και στη Euroleague. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην vistabet. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Επιστρέφουν στο Euro οι Βορειοϊρλανδοί!

Ξεκινάμε το σημερινό στοίχημα από το Μπέλφαστ και το Windsor Park, εκεί όπου στις 21:45, Βόρεια Ιρλανδία και Σλοβακία θα παλέψουν για μία θέση στο Euro! Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Οι Βορειοϊρλανδοί πήραν μία ανέλπιστη πρόκριση στην προηγούμενη φάση των playoffs μέσω Nations League, επικρατώντας στα πέναλτι της Βοσνίας στο Σαράγεβο! Ο ΜακΓκιν της Αμπερντίν ισοφάρισε στο ξεκίνημα της επανάληψης το προβάδισμα του Κρούνιτς και οι παίκτες του Μπάρακλο αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στη ψυχοφθόρο διαδικασία. Στις αναμετρήσεις του Οκτωβρίου που ακολούθησαν ηττήθηκαν με 1-0 από την Αυστρία εντός και της Νορβηγία εκτός έδρας.

Οι Σλοβάκοι πήραν και αυτοι την πρόκριση στον τελικό των playoffs στα πέναλτι. Στείρο επιθετικά το παιχνίδι του Οκτωβρίου στην Μπρατισλάβα απέναντι στους Ιρλανδούς, οι γηπεδούχοι έκαναν το 4/4 στις εκτελέσεις τους. Όπως και οι σημερινοί τους αντίπαλοι, μάλλον με το μυαλό στο σημερινό παιχνίδι, ηττήθηκαν στα ματς του Οκτωβρίου για το φετινό Nations League. 1-0 από τη Σκωτία στη Γλασκώβη και 2-3 από τους Ισραηλινούς εντός έδρας.

Η Βόρεια Ιρλανδία έχει το πλεονέκτημα της έδρας, είναι σκληροτράχηλη ομάδα και δυνατή πνευματικά. Από την άλλη οι Σλοβάκοι ταξίδεψαν στο Μπέλφαστ με νέο προπονητή, γεγονός που μπορεί να μπερδέψει την ομάδα και ήταν τυχεροί στην προηγούμενη πρόκρισή τους. Εμείς θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους και θα ποντάρουμε στην Πρόκριση της Βόρειας Ιρλανδίας, σε απόδοση 1.85.

 

Πολλά γκολ στο Λα Πας

Μεταφερόμαστε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τη δεύτερη ποδοσφαιρική επιλογή μας. Στις 22:00, η Βολιβία υποδέχεται το Εκουαδόρ για την 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου στη Νότιο Αμερική.

Οι Βολιβιανοί ξεκίνησαν με δύο εντός προγράμματος ήττες τη διαδικασία των προκριματικών τον Οκτώβριο. Βαρύ το 5-0 στο Σάο Πάουλο από τη “σελεσάο”, λύγισαν με ανατροπή στην πρωτεύουσά τους από την “αλμπισελέστε (1-2). Μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια τους (φιλικά & επίσημα), στα 11 πιο πρόσφατα δέχθηκαν 10 ήττες! Με πάνω από 3 γκολ ολοκληρώθηκαν τα 8 τελευταία ματς!

Το Εκουαδόρ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του ομίλου δύσκολα στο Μπουένος Άιρες, από πέναλτι του Μέσι και λίγες μέρες αργότερα πήρε σπουδαία νίκη με 4-2 επί της Ουρουγουάης! Επιβλητική η ομάδα του Άλφαρο απέναντι στη “σελέστε”, προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και 4-0 στο 75ο λεπτό, πριν μειώσει ο Σουάρες.

Οι Βολιβιανοί έχουν πολλά αμυντικά θέματα και έφεση σε παιχνίδια με πολλά γκολ, από την άλλη το Εκουαδόρ ταξίδεψε με σούπερ ψυχολογία στη Λα Πας και θα παίξει επιθετικά. Περιμένουν γρήγορο ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

 

Εμπιστοσύνη στη ρώσικη “αρκούδα”

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Euroleague. Στις 19:00, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Μπασκόνια για την 8η αγωνιστική της regular season.

Οι Μοσχοβίτες έχουν ρεκόρ 4-3 στο θεσμό, την προηγούμενη εβδομάδα έφυγαν με το διπλό από το ΟΑΚΑ, με 83-89 επί του Παναθηναϊκού, αλλά τη Δευτέρα ηττήθηκαν στο εκτός έδρας ντέρμπι από την Κίμκι για τη VTB.

Οι Βάσκοι από την άλλη έχουν ρεκόρ 2-3, πέφτοντας θύμα μεγάλης έκπληξης την προηγούμενη εβδομάδα, στο 86-88 της Παμπλόνα από την Βιλερμπάν! Αντέδρασαν εντός των συνόρων με το 82-68 επί της Μπιλμπάο.

Οι Ρώσοι είναι ποιοτικότεροι και θα θελήσουν να δώσουν απάντηση στην ήττα της Δευτέρας, την ώρα που η Μπασκόνια δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό. Ποντάρουμε στον άσο της ΤΣΣΚΑ με -5.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.74.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Μικρός Ευκλείδης: Τα αποτελέσματα του 20ου διαγωνισμού “Παιχνίδι και Μαθηματικά”
  • Θεσμικές επαφές της Ένωσης Αξιωματικών Ιονίων στο Αστυνομικό Μέγαρο
  • Συμφωνική Παλαιάς: Αφιέρωμα στον Καποδίστρια για τα 250 χρόνια από τη γέννησή του
  • Γκίκας: Έχουμε αποδείξει ότι στηρίζουμε τα νησιά μας
  • Μπιάγκης: Διεκδικούμε ισχυρή Aυτοδιοίκηση με πόρους και δημοκρατική λειτουργία

Τελευταία σχόλια

  1. Panagiotis στο «Πόλεμος» στην Κληματιά: Προπηλακισμοί και δολιοφθορές για το πλεονάζον νερό!
  2. Γιωργος στο Κέρκυρα: Χωρίς νερό, στέρεψαν και οι δικαιολογίες…
  3. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Η σκοτεινή πλευρά της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
  4. Martin στο Στις φλόγες δύο τουριστικά σκάφη στους Παξούς
  5. Thali Adam στο Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στα Καρουμπάτικα

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise