Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Κεντρικός Δήμος: Συμβούλιο με 14 θέματα
    12/06/2026
    Αυλωνίτης: Η Κυβέρνηση τακτοποιεί θέσεις, αγνοεί τη νησιωτικότητα και συνεχίζει να κυβερνά με αλαζονεία
    12/06/2026
    Εκπαιδευτική δράση για την προστασία των υδάτων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας
    12/06/2026
    Μπιάγκης: Ναι στη θεσμική κατοχύρωση της περιφερειακής τηλεόρασης, αλλά με ρυθμίσεις
    11/06/2026
    KΚΕ Κέρκυρας: Μέτρα υγείας-ασφάλειας και ουσιαστική προστασία των εργαζομένων
    11/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Η ανακοίνωση του λιμενικού για τα σκάφη που κάηκαν στους Παξούς
    12/06/2026
    Με επιτυχία η μουσικοθεατρική παράσταση «Κρατήσου πάνω μου»
    12/06/2026
    Ο Βίκτωρ Δημουλής νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου «Κέρκυρα – Ι. Καποδίστριας»
    12/06/2026
    Η εορτή του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Κέρκυρα
    12/06/2026
    Η Μαθηματική Εταιρεία τίμησε τον Αριστείδη Μουζακίτη για την προσφορά του
    12/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Ξενοδοχ/λοι: Kαταγγελία για «εκλεκτούς» στον Χαλικούνα και κάλεσμα σε απεργία
    12/06/2026
    Αεροδρόμιο Κέρκυρας: Άνοδος 10,8% στην επιβατική κίνηση τον Μάιο
    12/06/2026
    Luxury Real Estate: Το «φαινόμενο» της Κέρκυρας και το άλμα του 91%
    12/06/2026
    Επιμελητήριο: Φιλοξένησε το διεθνές δίκτυο Travel Lifestyle Network
    12/06/2026
    Επιμελητήριο Κέρκυρας: Διαδικτυακή ενημέρωση για τα προγράμματα «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» και «Παράγουμε Ελλάδα»
    12/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ξεκινάει έκθεση με 46 εκπληκτικά έργα του Φασιανού στην Κέρκυρα
    12/06/2026
    Με επιτυχία η μουσικοθεατρική παράσταση «Κρατήσου πάνω μου»
    12/06/2026
    Εγκαινιάζεται η έκθεση «ΚΥΚΛΟΣ – Αέναη Κίνηση» στην Ιατροχειρουργική
    12/06/2026
    Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση του Αθηναγόρειου
    11/06/2026
    «Ανυπότακτα χώματα»: Η ΕΛΜΕ προσκαλεί στη βιβλιοπαρουσίαση
    11/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Πήγασος Ν. Κέρκυρας: «Ξεροψήνονται» στον ήλιο οι αθλητές, τι γίνεται με το κλειστό;
    12/06/2026
    Ντούσκος: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Μαχειμάρη για το νέο κωπηλατικό σκάφος
    12/06/2026
    Ιόνιος: Με head coach τον Γεωργίου και assistant τον Καραγιάννη
    09/06/2026
    Επανεκλογή Κουρή στην προεδρία του ΟΦΑΜ!
    09/06/2026
    Μαχειμάρης: Προχωρούν οι εργασίες για το Αθλητικό Κέντρο Θιναλίων
    09/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι κινητοποιήσεις του Αλβανικού λαού
    11/06/2026
    Η Αλβανία πήρε τον δρόμο της…
    07/06/2026
    Ο… Τρελός!
    06/06/2026
    «Η Δημοκρατία χρειάζεται καθαρές επιλογές, όχι περισσότερη σύγχυση»
    02/06/2026
    Πόσο τιμάται η παρθενιά της Αλβανίας
    01/06/2026
Ανάγνωση ΝΔ στα… χαρακώματα: Σπύρου – Τρεπεκλής vs Κράτσα – Υδραίου! (φώτο-βίντεο)
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ στα… χαρακώματα: Σπύρου – Τρεπεκλής vs Κράτσα – Υδραίου! (φώτο-βίντεο)

Πολλά... υποστυλώματα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να στηριχθεί η υποψηφιότητα Κράτσα, σχολίασε ο Σπύρος Σπύρου αναφερόμενος στις πληροφορίες για έλευση του ίδιου του Κ. Μητσοτάκη για το σκοπό αυτό! Ο κ. Σπύρου παρουσίασε σήμερα επισήμως την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Ι. Νήσων ενώ έκανε λόγο για ψεύτικα γκάλοπ και διαρροές που πρέπει να σταματήσουν.

NewsDesk
NewsDesk
Δημοσιεύτηκε 02/02/2019
Κοινοποίηση
6 λεπ. ανάγνωση

Πολλά… υποστυλώματα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να στηριχθεί η υποψηφιότητα Κράτσα, σχολίασε ο Σπύρος Σπύρου αναφερόμενος στις πληροφορίες για έλευση του ίδιου του Κ. Μητσοτάκη για το σκοπό αυτό! Ο κ. Σπύρου παρουσίασε σήμερα επισήμως την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Ι. Νήσων ενώ έκανε λόγο για ψεύτικα γκάλοπ και διαρροές που πρέπει να σταματήσουν.

 
Με ηχηρές παρουσίες, μεταξύ αυτών του υποψήφιου δήμαρχου Γιάννη Τρεπεκλή, γνωστών στελεχών της Ν.Δ. αλλά και πάλαι ποτέ στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο Σπύρος Σπύρου παρουσίασε σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητά του κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα του κόμματος στο οποίο ανήκει! Μάλιστα, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αφήσει τους εγωισμούς, να αφουγκράζεται την κοινωνία και να μην την υποτιμά.
 

 
Παρών και ο Γ. Τρεπεκλής
Ιόνιος Συμμαχία (από Νέα Ιόνιος Πολιτεία) είναι το όνομα του συνδυασμού, με συμμετοχή πολλών στελεχών που αποτελούσαν μέλη της περιφερειακής του αρχής την περίοδο 2010-2014.
Ο Γιάννης Τρεπεκλής προσήλθε και χειροκρότησε τον κ. Σπύρου σε αποστροφές της ομιλίας του, ενώ το παρών τους έδωσαν και αρκετά στελέχη της παράταξης με την οποία ο πρώην δήμαρχος κατεβαίνει στο Δήμο Κέρκυρας απέναντι στην (εκεί) επίσημη υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας, αυτή της Μ. Υδραίου.
Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ, Γαλιατσάτου
Στην ομιλία του ο πρώην περιφερειάρχης αναφέρθηκε στη δική του θητεία και τα πεπραγμένα του εν μέσω μνημονίων και σφοδρής επίθεσης από το ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε κατά του κυβερνώντος κόμματος χαρακτηρίζοντάς το καταστροφή για τη χώρα και ανέφερε ότι στηρίζει τη Ν.Δ. και πως οι πολιτικοί του αντίπαλοι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι που στηρίζει, όπως ο Θ. Γαλιατσάτος.
Για Κράτσα: Δεν ερωτήθηκε ούτε ένας Επτανήσιος
Και αν ο κ. Σπύρου αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του ασκώντας σκληρή κριτική κατά του νυν περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου, το “βασικό μενού” περιείχε… Ρόδη Κράτσα εναντίον της οποίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση.
Κατηγόρησε τη Ν.Δ. για επιλογές ανθρώπων που δεν κατοικούν στα Επτάνησα και δεν έχουν καμία γνώση για τα τοπικά προβλήματα και τις ανάγκες, αλλά και για αποφάσεις του κόμματος χωρίς να ερωτηθούν ούτε τα τοπικά στελέχη ούτε η τοπική κοινωνία.
“Όταν εμφανίζεται μία υποψηφιότητα χωρίς να ερωτηθεί έστω και ένας Επτανήσιος ή μία κομματική οργάνωση, η αξιοπρέπειά μας και μόνο μας βάζει μπροστά να σταθούμε όρθιοι”.
Τα ψεύτικα τα γκάλοπ!
Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να έρθει στην Κέρκυρα τις επόμενες εβδομάδες προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα και της Μερόπης Υδραίου, ο κ. Σπύρου υποστήριξε ότι δεν είναι σίγουρος πως οι πληροφορίες που κάποιοι διαρρέουν έχουν βάση ενώ δεικτική ήταν η αναφορά του στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά” πριν από μερικές ημέρες σχετικά με “γκάλοπ” κάθε στοιχείο του οποίου είναι παντελώς άγνωστο και το οποίο έφερε, χωρίς νούμερα, ποσοστά ή ταυτότητα, την κα Κράτσα να “σαρώνει” εκλογικά.
Θα τον στηρίξουμε για Πρωθυπουργό, μην πάμε τώρα σε αντιπαραθέσεις
“Εμείς όλοι πολιτευόμαστε γιατί έχουμε έναν αντίπαλο, το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο ελληνικός λαός υπέστη τη μεγαλύτερη εξαπάτηση από τη μεταπολίτευση έως σήμερα. Τώρα, αν ο κ. Μητστάκης έρθει, που το αμφισβητώ γιατί διαρρέουν διάφορα και θα πρέπει να συνηθίσουμε αυτές οι διαρροές, αυτά τα ψεύτικα γκάλοπ να κοπούνε. Καλώς να έρθει ο κ. Μητσοτάκης, φαντάζομαι δε θα έρθει για την Αυτοδιοίκηση αλλά θα έρθει γιατί έχουμε μπροστά μας εθνικές εκλογές. Και εκεί θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη, επομένως, αν έρθει, καλώς νά΄ρθει! Αν είναι να στηρίξει, δεν ξέρω πόσα υποστυλώματα θα πρέπει να μπουν για να στηριχθεί η υποψηφιότητα (σ.σ. της Ρ. Κράτσα). Δεν σας κρύβω ότι εγώ και οι συνεργάτες μου νοιώθουμε περήφανοι. Όλοι εναντίον ενός! Δεν ανησυχούμε γιατί έχουμε μαζί μας την κοινωνία που μας στηρίζει και μας είπε, προχωράτε. Καλώς να έρθει και ο κ. Μητσοτάκης, θα τον στηρίξουμε για Πρωθυπουργό, δεν είναι ανάγκη να μπούμε τώρα σε αντιπαραθέσεις”.
“Να αφήσει τον εγωισμό ο Μητσοτάκης”
Ο κ. Σπύρου υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει τις πληροφορίες που πρέπει και ζήτησε “να πάει στην άκρη ο εγωισμός γιατί κάθε εξουσία πηγάζει από το λαό και πρέπει να επιστρέψει στο λαό. Να αφουγκράζεται την κοινωνία και να μην την υποτιμά. Δεν ξέρω αν φταίει και ο ίδιος, γιατί δυστυχώς υπάρχουν και παράπλευρες πιέσεις. Θεωρώ ότι δεν πρέπει κανείς να υποτιμά και να αγνοεί το λαό”.
Ακολουθούν πρόγραμμα και υποψήφιοι
Ας σημειωθεί ότι, όπως ο κ. Σπύρου τόνισε, η εξειδίκευση του προγράμματος και οι αναλυτικές προτάσεις για τα θέματα των Ιονίων θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, όπως και οι ανακοινώσεις για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.
Παρουσίες
Στο πάνελ δίπλα από τον κ. Σπύρου καθόταν ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Χρήστος Σκούρτης αλλά και οι Β. Κοντός, Α. Μακρή, Ν. Μηλιώτης, , ενώ μεταξύ άλλων στην αίθουσα παρευρισκόντουσαν ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ Δ. Σουβλάκης, ο πρώην δήμαρχος Λευκίμμης Σπ. Γατσούλης, η πρώην γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Α. Δαγκλή, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ν. Ζέρβας κ.α.

«Η Δημοκρατία χρειάζεται καθαρές επιλογές, όχι περισσότερη σύγχυση»
Άμεσα μέτρα για τη σχολική στέγη ζητά η Υδραίου
Το μήνυμα της Υδραίου για πανελλαδικές εξετάσεις
Η κοινωνία σε κρίσιμο σταυροδρόμι!
Κράτσα: Τα Βεργώτεια επιστρέφουν στο αναβαθμισμένο στάδιο Αργοστολίου
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Ξενοδοχ/λοι: Kαταγγελία για «εκλεκτούς» στον Χαλικούνα και κάλεσμα σε απεργία
  • Κεντρικός Δήμος: Συμβούλιο με 14 θέματα
  • Αεροδρόμιο Κέρκυρας: Άνοδος 10,8% στην επιβατική κίνηση τον Μάιο
  • Πήγασος Ν. Κέρκυρας: «Ξεροψήνονται» στον ήλιο οι αθλητές, τι γίνεται με το κλειστό;
  • Ντούσκος: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Μαχειμάρη για το νέο κωπηλατικό σκάφος

Τελευταία σχόλια

  1. Martin στο Στις φλόγες δύο τουριστικά σκάφη στους Παξούς
  2. Thali Adam στο Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στα Καρουμπάτικα
  3. Άγγελος Φρεν στο Στο Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά» η αποκατάσταση της γέφυρας του Παλαιού Φρουρίου
  4. Αριθμός Πρωτοκόλου κλπ... στο Πάνω από 500.000 ευρώ το κόστος μόνο… για να ξαναλειτουργήσει το Δημοτικό Θέατρο
  5. ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ στο Παροπλισμός υποβρυχίου ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Υδραίου: Ο Βασιλιάς ειναι γυμνός και χωρίς σχέδιο

30/04/2026

ΝΔ: Η Μερόπη «παίζει» για υποψήφια βουλευτής;

19/04/2026

Πόσα σκάνδαλα αντέχεις;

16/04/2026

Υδραίου: Ξώκειλαν θεσμοί και διαδικασίες, μέχρι και το Πάσχα!

02/04/2026
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise