Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Γκίκας: Η Νησιωτικότητα βρίσκεται πλέον ψηλά στην Εθνική και Ευρωπαϊκή ατζέντα
    13/06/2026
    Δέκα νέα πρόστιμα για παραβάσεις του Κανονισμού Καθαριότητας
    13/06/2026
    Αυλωνίτης: Η Ελλάδα, δυστυχώς, έχει μετατρέψει την ευλογία της νησιωτικότητας σε κατάρα
    12/06/2026
    Κεντρικός Δήμος: Συμβούλιο με 14 θέματα
    12/06/2026
    Αυλωνίτης: Η Κυβέρνηση τακτοποιεί θέσεις, αγνοεί τη νησιωτικότητα και συνεχίζει να κυβερνά με αλαζονεία
    12/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Εργαζόμενοι Ψυχιατρικού Τομέα: Απόπειρα στραγγαλισμού νοσηλεύτριας από ασθενή
    13/06/2026
    http://www.corfupress.com/v3/images/2014a/elas_624432510.jpg
    Οπλοστάσιο σε κρύπτες με ηλεκτρικούς μηχανισμούς στη Ζάκυνθο
    13/06/2026
    Κεφαλονιά: Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπές για οδήγηση πατινιών υπό την επήρεια αλκοόλ
    13/06/2026
    Διακοπή νερού σε πόλη και προάστια από τα μεσάνυχτα
    13/06/2026
    Ιθάκη: Νεκρός 80χρονος Βρετανός
    13/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην ημερίδα της ΠΙΝ για τα μικρά νησιά του Ιονίου
    12/06/2026
    Ξενοδοχ/λοι: Kαταγγελία για «εκλεκτούς» στον Χαλικούνα και κάλεσμα σε απεργία
    12/06/2026
    Αεροδρόμιο Κέρκυρας: Άνοδος 10,8% στην επιβατική κίνηση τον Μάιο
    12/06/2026
    Luxury Real Estate: Το «φαινόμενο» της Κέρκυρας και το άλμα του 91%
    12/06/2026
    Επιμελητήριο: Φιλοξένησε το διεθνές δίκτυο Travel Lifestyle Network
    12/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Τριήμερο Μουσικών Εκδηλώσεων της Παλαιάς
    13/06/2026
    Με επιτυχία, η πρώτη συναυλία της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου Κερκύρας
    13/06/2026
    Ξεκινάει έκθεση με 46 εκπληκτικά έργα του Φασιανού στην Κέρκυρα
    12/06/2026
    Με επιτυχία η μουσικοθεατρική παράσταση «Κρατήσου πάνω μου»
    12/06/2026
    Εγκαινιάζεται η έκθεση «ΚΥΚΛΟΣ – Αέναη Κίνηση» στην Ιατροχειρουργική
    12/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Συγχαρητήρια Κουρή στο νέο πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ
    13/06/2026
    Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕ Λευκίμμης ο Γιάννης Φλώρος
    12/06/2026
    Πήγασος Ν. Κέρκυρας: «Ξεροψήνονται» στον ήλιο οι αθλητές, τι γίνεται με το κλειστό;
    12/06/2026
    Ντούσκος: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Μαχειμάρη για το νέο κωπηλατικό σκάφος
    12/06/2026
    Ιόνιος: Με head coach τον Γεωργίου και assistant τον Καραγιάννη
    09/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ρεκόρ αφίξεων το Μάιο 2026 στο «Ι. Καποδίστριας» με +11,22%!
    13/06/2026
    Το πυρηνικό μέλλον μας!
    13/06/2026
    Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι κινητοποιήσεις του Αλβανικού λαού
    11/06/2026
    Η Αλβανία πήρε τον δρόμο της…
    07/06/2026
    Ο… Τρελός!
    06/06/2026
Ανάγνωση ΛΑΣΥ Ιονίων: Η Περιφερειακή Αρχή να δώσει άμεσα λύση στα προβλήματα των εργαζομένων
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΛΑΣΥ Ιονίων: Η Περιφερειακή Αρχή να δώσει άμεσα λύση στα προβλήματα των εργαζομένων

CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 24/04/2026
Κοινοποίηση
11 λεπ. ανάγνωση

Η ΛΑΣΥ Ιονίων φέρνει στο περιφερειακό συμβούλιο τα προβλήματα των εργαζομένων, ζητώντας από την περιφερειακή αρχή να δώσει λύση.

Θέμα: Η Περιφερειακή Αρχή να δώσει άμεσα λύση στα προβλήματα των εργαζομένων

Η Λαϊκή Συσπείρωση φέρνει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο την επιδεινούμενη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, καθώς και τις σοβαρές ευθύνες της Περιφερειακής Αρχής για τις συνεχείς καθυστερήσεις στην αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων αλλά και τις αυθαιρεσίες σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα και την αντιμετώπιση του προσωπικού.

Υποστελέχωση

  • Ενώ η έλλειψη προσωπικού έχει κτυπήσει κόκκινο, η Περιφερειακή Αρχή ακολουθεί την πεπατημένη της χρέωσης των εργαζομένων με παράλληλα καθήκοντα, ξένα προς την ειδικότητα και τον κλάδο των υπαλλήλων. Η λύση αυτή, αν και παρουσιάζεται ως προσωρινή, τείνει να παγιώνεται, προκαλώντας υπέρμετρη επιβάρυνση, πρόσθετες ευθύνες και εργασιακό άγχος και επιπλέον υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον λαό.
  • Από την άλλη υπακούει στην κυβερνητική πολιτική της κατάργησης των προσλήψεων και της σταθερής και μόνιμης δουλειάς Έως τώρα τα αιτήματα των προσλήψεων δεν αντανακλούν τις ανάγκες των υπηρεσιών αλλά τις εντολές Κυβέρνησης και ΕΕ. Η κυβέρνηση αποδέχεται μόνο τα αιτήματα που συνδέονται με τις αυτοδίκαιες αποχωρήσεις και η Περιφερειακή Αρχή δεν ζητά την κάλυψη όλων των θέσεων. Να επισημάνουμε ιδιαίτερα ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία πρόσληψη στην Γέφυρα Αγ. Μαύρας Λευκάδας ούτε φαίνεται για το μέλλον παρά τα προβλήματα που δημιουργούνται στην λειτουργία και την ασφάλεια του προσωπικού.
  • Η έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες της ΠΙΝ αποτελεί άμεσο πρόβλημα που επανειλημμένως οι Σύλλογοι εργαζομένων έχουν αναδείξει και εξαιτίας αυτού λήφθηκε ομόφωνα η αριθ. 164-20/30-08-2025, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει ενημερωθεί το Π.Σ. για ενέργειες που έχουν γίνει, αν για παράδειγμα πραγματοποιήθηκε το μέρος της απόφασης που αφορά την συνάντηση του Περιφερειάρχη με εκπροσώπους των εργαζομένων και την πρόεδρο της Ομοσπονδίας με τον Υπουργό, αν τέθηκε από τους εκπροσώπους μας στην ΕΝΠΕ να συζητηθεί η στήριξη στα αιτήματα της ομοσπονδίας για την Συλλογική Σύμβαση.
  • Εργαζόμενοι σε ομηρία, συμβασιούχοι, από διάφορα προγράμματα ενώ αποκτούν πείρα και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες θα έπρεπε η Περιφερειακή Αρχή να διεκδικεί την μονιμοποίησή τους, όπως επίσης και την παράταση του προγράμματος ΔΥΠΑ+55 μέχρι τη συνταξιοδότηση των «ωφελουμένων» του.. Είναι γνωστό ότι με τη λήξη των 2 ετών απασχόλησης που προβλέπει το πρόγραμμα, και ενώ οι εργαζόμενοι αυτοί έχουν αποκτήσει κρίσιμη εμπειρία, είναι άκρως απαραίτητοι στην Περιφέρεια και στην πλειοψηφία τους δεν υπάρχει άμεση δυνατότητα συνταξιοδότησης, απολύονται και ξαναμπαίνουν στο κυνήγι της εργασίας σε ακόμα μεγαλύτερη ηλικία και με λιγότερες πιθανότητες απασχόλησης. Συχνά οδηγούνται σε μια νομική διαδικασία με κόστος, αναζητώντας την προσωρινή παραμονή τους στην εργασία.

ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

Η Περιφερειακή Αρχή προχωράει σε αυθαίρετες και αναιτιολόγητες μετακινήσεις προσωπικού δημιουργώντας δυσλειτουργίες σε διάφορες υπηρεσίες και αρνητικές επιπτώσεις στην πλειοψηφία των εργαζόμενων όπως π.χ Διεύθυνση τεχνικών έργων Κεφαλονιάς, Διεύθυνση Ανάπτυξης & Μεταφορών στην Π.Ε Κέρκυρας, και άλλες υπηρεσίες με εργαζόμενους που διαπιστωμένα έχουν προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και σε απόδοση και σε τεχνογνωσία. Πρακτική που ακολούθησε και η προηγούμενη περιφερειακή Αρχή της κας Κράτσα, αλλά και παλαιότερες, επιβεβαιώνοντας πως η λογική της εξουσίας παραμένει ίδια και στοχεύει στη χειραγώγηση και εκφοβισμό των εργαζομένων.

Καταστρατήγηση δικαιωμάτων- καθυστερήσεις στις πληρωμές

  • Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις πληρωμές εργαζομένων π. χ της Π.Ε. Κεφ/νίας & Ιθάκης (πληρωμές του επιδόματος σίτισης και στέγασης εκκρεμούν από τον Ιούνιο του 2025, υπερωρίες του έτους 2025, καταβολή σε χρήμα αντί παροχής γάλακτος στους 12 δικαιούχους που αποκλείστηκαν χωρίς αιτιολόγηση σύμφωνα με την υπ αρ.. απόφαση: 20-5/27-02-2026 απόφαση ΠΣ), ενδεικτική και η πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου.
  • Επίσης, και στην Π.Ε. Κέρκυρας το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί αδικαιολόγητες καθυστερήσεις. Δεν έχει δοθεί το ανθυγιεινό επίδομα στους δικαιούχους υπαλλήλους, οι αυτοψίες της Δ/νσης Ανάπτυξης για το έτος 2025, το επίδομα σίτισης – στέγασης έχει καταβληθεί έως τον Νοέμβριο 2025..
  • Εκκρεμεί η καταβολή σε χρήμα αντί του γάλακτος στους υπαλλήλους της Δ/νσης Ανάπτυξης σε όλες τις Π.Ε. παρότι τους χορηγήθηκαν ΜΑΠ, μόνο στην Π.Ε. Λευκάδας δεν έχουν δοθεί ούτε τα ΜΑΠ καθώς και η παροχή αυτή για το έτος 2026, σύμφωνα με την αρ. 20-5/27-02-2026 απόφαση Π.Σ. η οποία σύμφωνα με το νόμο δίνεται στο πρώτο τρίμηνο του έτους
  • Οι εργαζόμενοι στην γέφυρα της Λευκάδας δεν πληρώνονται τα νυχτερινά και εξαιρέσιμα (αργίες για τους πρώτους μήνες του χρόνου, έως ότου δημοσιευτεί η σχετική απόφαση.
  • Στο πλαίσιο των δράσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, προβλεπόταν η δημιουργία μητρώου αξιολογητών, οι οποίοι αξιολογούν τις αιτήσεις στήριξης και δικαιούνται αποζημίωση, εφόσον η αξιολόγηση πραγματοποιείται εκτός ωραρίου. Μετά την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων, οι αξιολογητές δικαιούνται αποζημίωση, η οποία θα πρέπει να καταβληθεί από τον δικαιούχο της τεχνικής βοήθειας που είναι η Διαχειριστική Αρχή αλλά η πληρωμή δεν πραγματοποιείται.
  • Υπάρχει ζήτημα επίσης με τις μετακινήσεις των υπαλλήλων για τη διενέργεια αυτοψιών και ελέγχων και αν τα διαθέσιμα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και οδηγοί καλύπτουν το σύνολο των αναγκών. Επίσης παραμένει το ερώτημα αν και πότε καταβάλλονται οδοιπορικά έξοδα στους εργαζόμενους που αναγκάζονται να χρησιμοποιούν το δικό τους αυτοκίνητο για την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

Η χορήγηση και η αποτίμηση των ΜΑΠ καρκινοβατούν.

Παρά τις δεσμεύσεις που δοθήκαν κατά την 20ή Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (30-08-2025), στο ζήτημα της αποτίμησης και καταβολής σε χρήμα των Μ.Α.Π. και της παροχής γάλακτος προηγούμενων ετών και τις διαβεβαιώσεις ότι θα βρεθεί οριστική λύση, το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα. Το πρόβλημα αυτό αφορά όλες τις Π. Ενότητες.

Ιατρός Εργασίας και Τεχνικός Ασφαλείας

  • Αν και αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση της Περιφέρειας η προστασία της υγείας και ασφάλειας, χρειάστηκαν παρεμβάσεις από τους εκπροσώπους των εργαζομένων για να εφαρμοσθεί η σχετική νομοθεσία η οποία όμως παραμένει μερική και πλημμελής. Δεν ελέγχουν όλους τους χώρους που οφείλουν, ενώ προγραμματισμένες επισκέψεις του Ιατρού Εργασίας και του Τεχνικού Ασφαλείας —αν και κοινοποιούνται επίσημα από την Περιφερειακή Αρχή— τελικά δεν πραγματοποιούνται
  • Στην Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης παρατηρείται ότι δεν έχει προσληφθεί Ιατρός Εργασίας, ενώ παρά τον προγραμματισμό τριών δίωρων επισκέψεων στο κεντρικό κτίριο έως τις 17 Απριλίου, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία μέχρι σήμερα.
  • Στην Π.Ε. Λευκάδας ο τεχνικός ασφαλείας αρνήθηκε να επισκεφτεί την πλωτή γέφυρα, την Δ/νση Μεταφορών και το εργοτάξιο.

Η απουσία Ιατρού Εργασίας καθιστά τη Γραπτή Εκτίμηση Επαγγελματικού Κινδύνου (ΓΕΕΚ) και τη συνολική διαδικασία νομικά ελλιπή Λόγω της υφιστάμενης υποστελέχωσης, υπάλληλοι διαφόρων κλάδων (π.χ. διοικητικοί) επιφορτίζονται με καθήκοντα εξωτερικών ελέγχων, τα οποία τους εκθέτουν σε επαγγελματικούς κινδύνους. Εφόσον ο Τεχνικός Ασφαλείας και ο Ιατρός Εργασίας καταγράψουν τα πραγματικά αυτά καθήκοντα στη ΓΕΕΚ, οι εν λόγω εργαζόμενοι καθίστανται νόμιμοι δικαιούχοι των απαραίτητων Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ). Απαιτείται η άμεση διευθέτηση του ζητήματος, προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων που εκτελούν τέτοιες εργασίες τα τελευταία έτη και να νομιμοποιηθούν ως δικαιούχοι MAΠ.

  • Σε καμία Π.Ε. δεν έχει κατατεθεί η έκθεση επικινδυνότητας από τον γιατρό εργασίας και τον τεχνικό ασφαλείας

Νομική Κάλυψη

Οι υπάλληλοι των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων και γενικότερα ελεγκτικών μηχανισμών της Περιφέρειας που έρχονται αντιμέτωποι με αβάσιμες και απαράδεκτες ποινικές διώξεις, με μηνύσεις από εργολάβους, δεν έχουν νομική κάλυψη, παρότι διώκονται για θέματα της υπηρεσίας τους.

Συνεδριάσεις Υ.Σ: Δεν συνεδριάζει το Υπηρεσιακό Συμβούλιο ανά τακτά διαστήματα με αποτέλεσμα να υπάρχουν υποθέσεις που εκκρεμούν και αιτήσεις που πρέπει να εξεταστούν άμεσα…

  • Η στέγαση υπηρεσιών σε επικίνδυνα κτήρια συνεχίζεται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κτίριο της Π.Ε Κέρκυρας το οποίο λειτουργεί σε απαράδεκτες συνθήκες για εργαζόμενους και πολίτες., Φθορές, υγρασία, τουαλέτες χωρίς χαρτί υγείας και πόρτες που δεν κλείνουν, άβαφτο, πρόσφατα μάλιστα κυκλοφορούσαν φίδια

Η Περιφερειακή Αρχή, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις και παρεμβάσεις των συλλόγων των εργαζομένων, επιλέγει να μεταθέτει ευθύνες και να λειτουργεί με λογικές διαχείρισης και όχι επίλυσης των προβλημάτων. Μέσα από την εκμετάλλευση και την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, φτιάχνονται τα ματωμένα πλεονάσματα όλων αυτών των χρόνων.. Είναι προκλητικό, από τη μία η κυβέρνηση να υπερηφανεύεται για τους αριθμούς και από την άλλη να δηλώνει ότι “δεν περισσεύουν” πόροι για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και της ποιότητας ζωής των εργαζομένων. Αντίθετα, οι εργαζόμενοι καλούνται να επωμιστούν το βάρος της ακρίβειας, της έλλειψης κοινωνικών δομών, δωρεάν υγείας και παιδείας.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα προβλήματα, πιο εξειδικευμένα, διαφορετικά σε κάθε Π.Ε και πιο γενικά όπως π. χ η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (ΟΕΥ). Ως Λαϊκή Συσπείρωση αντλούμε τα στοιχεία μας από τις σταθερές επισκέψεις στους χώρους δουλειάς από τις διεκδικήσεις και τις Ανακοινώσεις των εργαζομένων. Ακόμα και οι εκθέσεις των Διευθυντών στον πρόσφατο απολογισμό της Π.Ε ήταν αποκαλυπτικές της κατάστασης και των οξυμένων προβλημάτων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων, διεκδικώντας λύσεις που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους.

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα και να σταματήσει την τακτική των καθυστερήσεων, των αυθαιρεσιών που επιβαρύνουν τους εργαζόμενους και τις οικογένειές με αντίκτυπο στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δέκα νέα πρόστιμα για παραβάσεις του Κανονισμού Καθαριότητας
Κεντρικός Δήμος: Συμβούλιο με 14 θέματα
Εκπαιδευτική δράση για την προστασία των υδάτων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας
Στην Κέρκυρα η Ακαδημία Κινηματογράφου του Πεκίνου
ΛΑΣΥ: Επείγουσα ερώτηση για την αντιμετώπιση της βλάβης στον βιολογικό αγωγό του Αγίου Νικήτα
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Εργαζόμενοι Ψυχιατρικού Τομέα: Απόπειρα στραγγαλισμού νοσηλεύτριας από ασθενή
  • Γκίκας: Η Νησιωτικότητα βρίσκεται πλέον ψηλά στην Εθνική και Ευρωπαϊκή ατζέντα
  • Δέκα νέα πρόστιμα για παραβάσεις του Κανονισμού Καθαριότητας
  • Οπλοστάσιο σε κρύπτες με ηλεκτρικούς μηχανισμούς στη Ζάκυνθο
  • Τριήμερο Μουσικών Εκδηλώσεων της Παλαιάς

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Η σκοτεινή πλευρά της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
  2. Martin στο Στις φλόγες δύο τουριστικά σκάφη στους Παξούς
  3. Thali Adam στο Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στα Καρουμπάτικα
  4. Άγγελος Φρεν στο Στο Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά» η αποκατάσταση της γέφυρας του Παλαιού Φρουρίου
  5. Αριθμός Πρωτοκόλου κλπ... στο Πάνω από 500.000 ευρώ το κόστος μόνο… για να ξαναλειτουργήσει το Δημοτικό Θέατρο

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στην τελική ευθεία η δημοπράτηση του “Κλικ Ζωής” μετά την έγκριση της Δημοτικής Επιτροπής

10/06/2026
LASI-566x275

Περιοδεία της ΛΑΣΥ στην υπηρεσία Πρασίνου

10/06/2026

Συνάντηση στο Δημαρχείο με την αν. επικεφαλής αποστολής της Βρετανικής Πρεσβείας

10/06/2026

Και «με τη βούλα» σε ισχύ το ΣΒΑΚ

10/06/2026
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise