277 «Πασχαλιάτικα πακέτα αλληλεγγύης» προσέφερε ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας σε ευάλωτες ομάδες συμπολιτών αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη, η ενότητα και η αγάπη δεν είναι μόνο λέξεις, αλλά τρόπος ζωής.
Όπως αναφέρει ο Δήμος:
Για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα , ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, προσέφερε, 277 «Πασχαλιάτικα πακέτα αλληλεγγύης» γεμάτα φροντίδα ως έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση οικογενειών (μεταξύ των οποίων και πολύτεκνες), ατόμων αδύναμων οικονομικά, ευπαθών ομάδων που δοκιμάζονται σκληρά κι αντιμετωπίζουν προβλήματα στη διαχείριση των αναγκών τους ,για την κάλυψη πρωτογενών αναγκών ,με την παροχή προϊόντων – διανομή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης- και υπηρεσιών (υποστηρικτική βοήθεια).
Για να μη λείψει τίποτα από κανένα συνδημότη, καμιά οικογένεια, σε καμιά γειτονιά, σε κανένα χωριό, από το «Πασχαλινό τραπέζι». Τα Πασχαλιάτικα πακέτα αγάπης περιλαμβάνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, κρέας κ.α και διανέμονται με απόλυτο σεβασμό κι αξιοπρέπεια.
«Στις σημερινές προκλήσεις, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης το να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλον είναι το πιο όμορφο και δυνατό μήνυμα. Στον Δήμο μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στήριξη με όλη μας την καρδιά, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας λίγο καλύτερη».