Έξι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, από το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουνίου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 30 Ιουνίου 2025, από αστυνομικούς σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Παξούς, κατά τη διάρκεια ελέγχων για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα – νόμιμος εκπρόσωπος, ιδιοκτήτες και υπεύθυνος- σε αντίστοιχα καταστήματα στις περιοχές Λαγάνα, Τσιλιβί και Καλαμάκι Ζακύνθου για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.
Τέλος, σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας και τους Παξούς, συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι καταστημάτων -κατά περίπτωση- για διατάραξη κοινής ησυχίας και υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής.
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.