Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές στα κεντρικά και τα βόρεια. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι, ενώ είναι πιθανόν κυρίως στα βόρεια ορεινά να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στην νησιωτική χώρα τους 29 με 31 βαθμούς, στα ηπειρωτικά τους 33 με 34 και κατά τόπους τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου
ΚΑΙΡΌΣ: Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι, ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
ΑΝΕΜΟΙ: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.