Τέσσερις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, το τελευταίο 24ωρο, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Κέρκυρας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στη Ζάκυνθο, στις περιοχές Λαγανά και Αργάσι, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων εντόπισαν τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 16, 18 και 20 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και «ροζ» κοκαΐνης.
Τέλος, σε μία ακόμη περίπτωση στην Κέρκυρα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), προχώρησαν στη σύλληψη 34χρονου ημεδαπού, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -13- δισκία Εcstasy καθώς και -2- ακόμη ναρκωτικά δισκία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.