Ανακοίνωση/κάλεσμα του Συλλόγου “Οι φίλοι του Βίδο” ενόψει της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη το απόγευμα.
Αναλυτικά:
Όπως είχε προαναγγείλει, ο Σύλλογος “Φίλοι του Βίδο” οργανώνει την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025 το απόγευμα, επίσκεψη /δράση στο νησί του Βίδο με σκοπό να περπατήσουμε, να δούμε, να απολαύσουμε, να αναπνεύσουμε, να ευχαριστηθούμε αυτό τον μικρό παράδεισο, τόσο κοντά στην πόλη μας.
Η επίσκεψη θα γίνει απόγευμα έως βράδυ (18.00-22.00μ.μ.), ώρες δηλαδή που κανονικά το νησί είναι “αποκλεισμένο” αφού δεν υπάρχει συγκοινωνία!
Σκοπός της δράσης είναι με την παρουσία των δημοτών να δηλώσουμε ότι το Βίδο είναι ο πνεύμονας της πόλης, η εύκολη διέξοδος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της και πρέπει να είναι προσβάσιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ότι πρέπει η εκάστοτε δημοτική αρχή να εξασφαλίζει τις απαραίτητες συνθήκες για την επίσκεψη και αναψυχή των δημοτών και επισκεπτών του νησιού.
Θα πάμε για να διαμορφώσουμε άποψη για την κατάσταση στο νησί σήμερα και να ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον του.
Η αναχώρηση θα γίνει από τα καίκια, εκεί που βρίσκεται παροπλισμένο το δημοτικό καίκι.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης μας, οι συνδημότες μας θα ενημερωθούν τις επόμενες μέρες!