Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ έρχεται Κέρκυρα και Παξούς το Σ/Κ
    20/10/2026 12:35
    H ΕΛ.Α.Σ έκανε την πρώτη ανοικτή συνάντηση στις Αργυράδες
    20/10/2026 12:28
    Έρχεται γενική διακοπή υδροδότησης σε πόλη και προάστια
    19/10/2026 22:26
    Η ΠΙΝ ανοίγει δίαυλο με την κινεζική τουριστική αγορά
    19/10/2026 18:44
    Με πολυθεματικό προϊόν στο Ρίμινι τα Ιόνια Νησιά
    19/10/2026 18:00
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Ψεκασμοί κατά των κουνουπιών σε όλη την Κέρκυρα από τις 21 Οκτωβρίου
    20/10/2026 12:23
    Το Τμήμα Πληροφορικής αναγόρευσε τον Schulenburg επίτιμο διδάκτορα
    20/10/2026 12:18
    Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για κλοπές σε καταστήματα της Κέρκυρας
    20/10/2026 12:14
    Κέρκυρα: 201 παραβάσεις σε μία εβδομάδα τροχονομικών ελέγχων
    20/10/2026 12:11
    Διακοπή ρεύματος σε έξι περιοχές της Κέρκυρας την Παρασκευή και τη Δευτέρα
    20/10/2026 12:09
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    ΣΕΠΕ: Ψήφισμα συμπαράστασης στους εκπαιδευτικούς γερμανικής γλώσσας
    19/10/2026 22:29
    ΣΕΠΕ: Τα κενά μετά και τη β’ φάση προσλήψεων στην Π.Ε. Κέρκυρας
    19/10/2026 22:24
    Κέρκυρα: 97 κενά εκπαιδευτικών και 13.700 χαμένες ώρες διδασκαλίας
    19/10/2026 20:36
    ΕΛΜΕ Κέρκυρας: μουσικοί και εικαστικοί διορίστηκαν με το σταγονόμετρο
    19/10/2026 20:29
    Ασφαλιστικές εισφορές
    Mείωση ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Απριλίου 2027 – Τι αλλάζει
    19/10/2026 19:36
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Η ΕΙΚΕ τιμά τα 250 χρόνια από τη γέννηση του Καποδίστρια
    19/10/2026 20:42
    «Σαν γιαπωνέζικο χαρτί»: τα σχολεία στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης
    19/10/2026 18:38
    Η Ανδρική Χορωδία Κερκύρας, συναυλία στη Ροτόντα
    17/10/2026 20:54
    Ιωάννα Παπαντωνίου: Εκεί όπου οι λέξεις συναντούν τη δημιουργία
    17/10/2026 17:00
    Εκδόθηκαν τα πρακτικά του συνεδρίου για τον επτανησιακό πατριωτισμό με αρωγή της Περιφέρειας
    16/10/2026 20:08
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Τέσσερις θρύλοι του αθλητισμού συνοδεύουν τον Βρούτση στην Κέρκυρα
    19/10/2026 23:26
    O Oρφέας Δούρος στον ΟΦΑΜ!
    19/10/2026 20:13
    Ο Ηρακλής Κέρκυρας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ
    19/10/2026 20:04
    Special Olympics Hellas: Ξεκίνησαν τα προπονητικά προγράμματα στην Κέρκυρα
    19/10/2026 17:21
    Φαίακας: Δεν αντιστάθηκε στον Ηρακλή!
    18/10/2026 21:32
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Mήνυμα αναγέννησης και ελπίδας στην επετειακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ
    20/10/2026 11:57
    Να γιατί μας ζηλεύουν οι Ευρωπαίοι!
    20/10/2026 11:53
    Τι συμβαίνει στην Ευρώπη;
    19/10/2026 17:27
    Η σχέση «αγάπης και μίσους» Κέρκυρας και ΗΠΑ
    19/10/2026 17:25
    «Πατριδογνωσία»: Η δική μας πατρίδα απέναντι στη δική τους
    19/10/2026 00:30
Ανάγνωση Όλα τα τεχνικά έργα της Ζακύνθου βρίσκονται σε θετική εξέλιξη, λέει η Κράτσα
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα τεχνικά έργα της Ζακύνθου βρίσκονται σε θετική εξέλιξη, λέει η Κράτσα

"Όλα τα τεχνικά έργα της Ζακύνθου βρίσκονται σε θετική εξέλιξη δημοπρατήσεων ή απεμπλοκής από λιμνάζοντα προβλήματα και διαδικασίες" σημειώνει η Περιφερειακή Αρχή.

CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 26/06/2022 16:52
Κοινοποίηση
11 λεπ. ανάγνωση

“Όλα τα τεχνικά έργα της Ζακύνθου βρίσκονται σε θετική εξέλιξη δημοπρατήσεων ή απεμπλοκής από λιμνάζοντα προβλήματα και διαδικασίες” σημειώνει η Περιφερειακή Αρχή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σε θετική εξέλιξη δημοπρατήσεων ή απεμπλοκής από λιμνάζοντα προβλήματα και διαδικασίες βρίσκονται όλα τα έργα της Ζακύνθου σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Αντιπεριφερειάρχης Αικατερίνη Μοθωναίου απαντώντας στην Επερώτηση που εισήγαγε προς συζήτηση η παράταξη “ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων που πραγματοποιήθηκε στην Ζάκυνθο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΙΝ ανοίγει δίαυλο με την κινεζική τουριστική αγορά
Με πολυθεματικό προϊόν στο Ρίμινι τα Ιόνια Νησιά
Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στα Ιόνια (pics)
Συνάντηση Τρεπεκλή με τον Noel Formosa στο νέο γραφείο της ΠΙΝ
Γραφείο στις Βρυξέλλες απέκτησε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (pics)

Ειδικότερα:

• Ανάπλαση παραλίας Αργασίου

Το έργο της ανάπλασης της παραλίας Αργασίου έχει προταθεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αρμοδιότητας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που έχει οριστεί ως φορέας υλοποίησης του έργου με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, έχει αιτηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών την έκδοση της προβλεπόμενης άδειας εκτέλεσης των εργασιών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 του Ν.2971/2001.
Επισημαίνεται ότι το έργο διαθέτει περιβαλλοντική αδειοδότηση και η μόνη εναπομένουσα αδειδότηση για την έναρξη του είναι η ανωτέρω άδεια του Υπουργείου Οικονομικών.
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ζακύνθου έχει παράσχει όποια συμπληρωματικά και διευκρινίστηκα στοιχεία έχουν ζητηθεί μέχρι σήμερα από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και βρισκόμαστε εν αναμονή της έκδοσης της σχετικής άδειας. Στην συνέχεια θα είναι δυνατή η εκκίνηση της διαδικασία δημοπράτησης του έργου, που αποτελεί και το πρώτο στάδιο υλοποίησης του.

• Γέφυρα Αγίου Χαραλάμπη

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των σημερινών και μελλοντικών συγκοινωνιακών αναγκών η κατασκευή μόνο μιας νέας γέφυρας στον χείμαρρο του Αγίου Χαραλάμπη δεν επαρκεί για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των κυκλοφοριακών φόρτων. Άλλωστε με την τοποθέτηση της στρατιωτικής γέφυρας τύπου «Μπέλεϋ» πρακτικά αυτή η συγκοινωνιακή λύση έχει ήδη υλοποιηθεί.
Το σημαντικό και αναγκαίο συγκοινωνιακό έργο για την πόλη της Ζακύνθου είναι η βελτίωση της συγκοινωνιακής σύνδεσης της πόλεως και του κεντρικού λιμένα του νησιού με την 1η Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου-Βασιλικού (όπου εξυπηρετεί τα τουριστικά θέρετρα του Καλαμακίου, του Αργασίου, του Βασιλικού καθώς και τον πυρήνα του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Ζακύνθου), την Εθνική Οδού Ζακύνθου-Κερίου (που εξυπηρετεί τον αερολιμένα της Ζακύνθου καθώς και το Λαγανά, το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο του νησιού) και την 6η Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου-Βολιμών (μέσω της οποίας συνδέεται η πόλη της Ζακύνθου με όλο το υπόλοιπο νησί).
Απαιτείται δηλαδή: α) η κατασκευή συγκοινωνιακού κόμβου στον Αγίου Χαραλάμπη-Ζακύνθου που θα συμπεριλαμβάνει και το κατάλληλο τεχνικό έργο για την γεφύρωση του ομώνυμου χειμάρρου β) η κατασκευή μιας νέας περιφερειακής οδού στο νότιο τμήμα της πόλεως της Ζακύνθου (όπως αυτό οριοθετείται κυρίως από τον χείμαρρο του Αγίου Χαραλάμπη και έτερο παρακλάδι του) επί των δημοτικών οδών «Αρτέμιδος», «Νερούλη» και «Τεμπονέρα»-«Μουσουργού Καψάσκη» με διαπλάτυνση μέσω απαλλοτρίωσης και μείζονα ανακατασκευή τους, ώστε να σχηματιστεί μια σύγχρονη περιμετρική οδό για την πόλη και γ) την ανακατασκευή του κόμβου της «Λούμπας» στο τέλος της προτεινόμενης περιφερειακής οδού για την σύνδεση της με την 6η Επαρχιακή Οδό και τις παρακείμενες δημοτικές οδούς. Ενδιάμεσα θα προβλέπεται επίσης κόμβος σύνδεσης της προτεινόμενης περιφερειακής οδού με την Εθνική Οδό Ζακύνθου-Κερίου. Το μήκος της οδού και των κόμβων υπολογίζεται σε 1.400m περίπου.
Ο παραπάνω σχεδιασμός βρίσκεται ήδη σε υλοποίηση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Έχει ήδη ανατεθεί στο πλαίσιο της μελέτης «Αποκατάσταση βατότητας οδοστρωμάτων οδικού δικτύου της Π.Ι.Ν. αρμοδιότητας Π.Ε. Ζακύνθου – Τεχνική Βοήθεια», στην σύμπραξη των μελετητικών γραφείων «ΤΟΜΗ Α.Ε.Μ.Ε.Υ.» – Ντάλας Βασίλειος του Χρήστου, η εκπόνηση της Προωθημένης Αναγνωριστικής Μελέτης του ανωτέρω περιγραφόμενου συγκοινωνιακού έργου.
Επιπλέον, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, έχει εξασφαλιστεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων πίστωση ύψους 350.000,00 €, με τίτλο «Μελέτη περιφερειακής οδού νοτίου τμήματος πόλεως Ζακύνθου με διαμόρφωση των συγκοινωνιακών κόμβων “Αγίου Χαραλάμπη”, “Λούμπας” και απευθείας σύνδεσης τους.» για την εκπόνηση των κυρίως μελετών του έργου. Η μελέτη αυτή θα είναι δυνατόν να εκκινήσει μετά από την ολοκλήρωση της αναγνωριστικής μελέτης και τον προσδιορισμό του τελικού μελετητικού αντικειμένου.

• Δρόμος Αλυκές-Ξύγκια

Αρχικά το έργο «Δρόμος Αλυκές-Ξύγκια» συμβασιοποιήθηκε στις 09-10-2014, λόγω όμως σημαντικών διαφοροποιήσεων από τα γεωτεχνικά δεδομένα της μελέτης στις θέσεις «Λάπερδα» και «Κολοσύρτης», το έργο αναγκάστηκε σε διακοπή των εργασιών και διάλυση της σύμβασης κατασκευής του με την εργολήπτρια εταιρία στις 19-09-2017.
Ως αποτέλεσμα των μέχρι τότε εκτελεσμένων εργασιών, υπήρξε η χωματουργική διάνοιξη της οδού στο σύνολο της, από την θέση «Τηγάνια» Αλυκών έως την θέση «Ξύγκια» της Τ.Κ. Ορθονιών, σε συνολικό μήκος 3.598 μέτρων. Η διάνοιξη ήταν διαμορφωμένη με χαρακτηριστικά εργοταξιακής οδού για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των εργασιών του εργοταξίου και μετά την διακοπή των εργασιών παρέμενε κλειστή στην κυκλοφορία με την τοποθέτηση σχετικής σήμανσης.
Στην συνέχεια και επειδή η αρχική μελέτη ήταν εφαρμόσιμη στο τμήμα της από τα «Τηγάνια» Αλυκών μέχρι την συμβολή της με την δημοτική οδό προς Χαρτάτα, δηλαδή στα πρώτα περίπου 1.000 μέτρα, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προέβει στην ανάθεση του έργου «Δρόμος Αλυκές-Ξύγκια, Τμήμα Α’», το οποίο απέδωσε ένα αυτοτελές και λειτουργικό τμήμα, με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και έρεισμα, τα αναγκαία τεχνικά και υδραυλικά έργα, καθώς και την προβλεπόμενη σήμανση και ασφάλιση, σύμφωνα με την αρχικά εγκεκριμένη μελέτη.
Για την ολοκλήρωση των υπολοίπων 2.600 μέτρα από την θέση «Λάπερδα» έως και τα «Ξύγκια» Ορθονιών», που παρουσιάζουν ιδιαίτερη γεωτεχνική δυσκολία, ανατέθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η μελέτη «Μελέτη δρόμος Αλυκές – Ξύγκια, Τμήμα Β’» στο εξειδικευμένο μελετητικό σχήμα «ΓΕΩΓΝΩΣΗ Α.Ε. – Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ – ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗ». Το πόσο της σύμβασης εκπόνησης της μελέτης ανήρθε στο ποσό των 36.636,72 €. Η μελέτη έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στην διαδικασία ελέγχου της από την επιβλέπουσα υπηρεσία. Το κόστος των εργασιών αποπεράτωση της οδού από την μελέτη προϋπολογίζονται στο ποσό των 4.500.000,00 €. Μετά την έγκριση της μελέτης η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα προτείνει προς χρηματοδότηση το έργο σε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο.
Παράλληλα, εξετάζεται και η εφαρμογή των όποιων αναγκαίων και εφικτών παρεμβάσεων μπορούν να εξασφαλίσουν την βατότητα του υπολειπόμενου τμήματος ώστε να χρησιμοποιηθεί άμεσα από την οδική κυκλοφορία. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βρίσκεται σε συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου σχετικά με τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την άμεση απόδοση σε κυκλοφορία του υπολειπόμενου τμήματος.

• Λιμένας Αγίου Νικολάου Βολιμών

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ζακύνθου έχει προβεί από 14/04/2021 μέσω διεθνούς διαγωνισμού στην δημοπράτηση του έργου «Έργα λειτουργικότητας, προστασίας και ασφάλειας ναυσιπλοΐας λιμένος Αγ. Νικολάου Βολιμών Ζακύνθου», προϋπολογισμού 8.800.000,00 € με το Φ.Π.Α.
Η σχετική διαγωνιστική διαδικασία ανέδειξε ως ανάδοχο για την κατασκευή του έργου την «Κοινοπραξία Αρχιμήδης Τεχνική Α.Ε. – Ανταίος Τεχνικών Κατασκευών Α.Ε.» με ποσοστό έκπτωσης 33,49% και τελικό προσφερόμενο τίμημα 5.852.558,13 €, με τον Φ.Π.Α.
Με την 200/2022 (17-03-2022) Πράξη του Ε’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίθηκε σύννομη η υπογραφή του προτεινόμενου σχεδίου σύμβασης και πλέον η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι σε θέση να καλέσει άμεσα την ανάδοχο κοινοπραξία για την υπογραφή της μεταξύ τους σύμβασης κατασκευής του έργου και συνεπώς την άμεση έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών από μέρους της.
Ωστόσο, επειδή πρόκειται για λιμενικό έργο, απαιτείται σύμφωνα με το άρθρο 18, του Ν.2971/2001 να ληφθεί προηγουμένως της έναρξης εκτέλεσης των εργασιών σχετική έγκριση από την οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η αίτηση για την χορήγηση της οποία όμως κωλύεται λόγω του μη καθορισμού μέχρι σήμερα της ζώνης λιμένα (χερσαίας και θαλάσσιας) του Αγίου Νικολάου Βολιμών.
Ο διαδικασία καθορισμού της Ζώνης Λιμένα γίνεται με πρωτοβουλία του φορέα που λαμβάνει την διαχείριση του λιμένα, δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση του Λιμενικού Ταμείου Ζακύνθου.
Είναι προφανές ότι μέχρι την λήψη της άδειας εκτέλεσης των εργασιών από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα πρέπει να αναστείλει την διαδικασία υπογραφής της σύμβασης κατασκευής του έργου, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί σύμφωνα με τον Νόμο αντιμέτωπη με την υποχρέωση καταβολής αποζημιώσεων στην ανάδοχο κοινοπραξία (σταλίες εξοπλισμού, θετικές ζημιές, κ.λ.π) λόγω της αδυναμίας έναρξης των εργασιών χωρίς αυτό να είναι υπαιτιότητα της.
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ζακύνθου έχει ενημερώσει με σχετικά έγγραφα της για όλα τα ανωτέρω. Πρέπει να επισημανθεί όμως ότι βρίσκεται στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Ταμείου Ζακύνθου η διεκπεραίωση όλων των αναγκαίων ενεργειών που θα επιτρέψουν την έναρξη των εργασιών.
Το Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου έχει εκκινήσει την προβλεπόμενη διαδικασία με την λήψη σχετικής απόφασης από την Λιμενική Επιτροπή και από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η διαδικασία καθορισμού της ζώνης λιμένα βρίσκεται σήμερα στο στάδιο της λήψης των προβλεπόμενων γνωμοδοτήσεων από το Υπουργείο Οικονομικών, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και το Υπουργείο Ναυτιλίας. Μετά την λήψη τους το Λιμενικό Ταμείο θα ζητήσει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση την έκδοση της απόφασης καθορισμού Ζώνης Λιμένα. Αμέσως μετά από την δημοσίευση σε ΦΕΚ του ανωτέρω καθαρισμού, θα είναι δυνατή η έκδοση της άδεια εκτέλεσης εργασιών και της έναρξης του έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Tο Δέντρo της Ψυχικής Ανθεκτικότητας» στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Συνάντηση εργασίας με τον Δ/ντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υλοποίηση του Προγράμματος “Ιόνια Νησιά 2021-2027”
Προγραμματική σύμβαση ΠΙΝ-ΥΠΕΝ για τη βελτίωση της οδού πρόσβασης στην Ι.Μ. Άτρου
Κράτσα: H Iθάκη ν’ ανακηρυχθεί αγαθό παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO
Στην Κέρκυρα το 3ο Φόρουμ Μεταφορών & Επικοινωνιών των Περιφερειών της χώρας
Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ έρχεται Κέρκυρα και Παξούς το Σ/Κ
  • H ΕΛ.Α.Σ έκανε την πρώτη ανοικτή συνάντηση στις Αργυράδες
  • Ψεκασμοί κατά των κουνουπιών σε όλη την Κέρκυρα από τις 21 Οκτωβρίου
  • Το Τμήμα Πληροφορικής αναγόρευσε τον Schulenburg επίτιμο διδάκτορα
  • Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για κλοπές σε καταστήματα της Κέρκυρας

Τελευταία σχόλια

  1. Γιωργος στο Βαριά ήττα για τον ΟΦΑΜ, λύγισε η ΑΕΛ!
  2. Sinan Karasalim στο Market Pass: Voucher σίτισης 60 ευρώ πριν από τα Χριστούγεννα – Παραδείγματα με ποσά
  3. Αναστασια Ροτου στο Market Pass: Voucher σίτισης 60 ευρώ πριν από τα Χριστούγεννα – Παραδείγματα με ποσά
  4. Νίκος στο Market Pass: Voucher σίτισης 60 ευρώ πριν από τα Χριστούγεννα – Παραδείγματα με ποσά
  5. ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο Ο Γκίκας για τη Συνάντηση Θιάσων Αιγαίου

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γέφυρα συνεργασίας Ιoνίων Νήσων και Κίνας με φόντο την Ουνέσκο

25/09/2026 17:34

H Περιφέρεια συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Παρίσι

22/09/2026 17:51

ΠΙΝ: Παλιοσταφίδα, η αλήθεια για τις αρμοδιότητες και τους ελέγχους

02/09/2026 10:40

ΠΙΝ: Ενισχύει τη θέση της στη σουηδική αγορά

01/09/2026 22:39
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise