Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Νέα πρόστιμα για σκουπίδια εκτός κάδων και οχήματα που εμποδίζουν την αποκομιδή
    28/08/2026
    Διευρύνεται το δίκτυο ανακύκλωσης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες
    28/08/2026
    Γκίκας: Πρoχωρά η μετεγκατάσταση των καρνάγιων στον Ποταμό
    27/08/2026
    Aυλωνίτης: Για την Έλενα Ακρίτα και την αδιανόητη μικροπρέπεια του καθεστώτος…
    27/08/2026
    Διευκρινίσεις Τρεπεκλή για την καμπάνια «Τα Νησιά της Οδύσσειας»
    27/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 70χρονο για καύση απορριμμάτων στην Κέρκυρα
    28/08/2026
    Νέος Επίσκοπος Σύρου αναλαμβάνει ο Γεώργιος Αλτουβάς
    28/08/2026
    Θλίψη στην Κέρκυρα για την απώλεια του 34χρονου Ν. Κάντα
    28/08/2026
    Έφτασε τους 40°C η θερμοκρασία στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας
    28/08/2026
    Yψηλός, ο κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο
    28/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Συμμετoχή των ιδιωτικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
    28/08/2026
    Σε πλειστηριασμό δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα
    28/08/2026
    «Όχι» του Επιμελητηρίου στη μετατροπή του Parking σε χώρο καρνάγιων
    28/08/2026
    Πότε καταβάλλονται τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ
    27/08/2026
    Ψήφισμα του Επιμελητηρίου για την απώλεια του Γιώργου Χονδρογιάννη
    26/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Επιστρέφει για πέμπτη χρονιά το Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης
    28/08/2026
    Νέα Δωρεά των αδελφών Κουρκουμέλλη-Ροδόσταμου στην Αναγνωστική Εταιρία
    28/08/2026
    «Στo φως του φεγγαριού» στο Μουσείο Καποδίστρια
    27/08/2026
    Κέρκυρα: Με Al Bano, το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών
    27/08/2026
    Μουσική εκδήλωση «Corfu by Slide» με σύγχρονα έργα για τρομπόνι και πιάνο
    27/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Παγκόσμιο: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκιφ
    28/08/2026
    Aποσύρεται από το πρωτάθλημα η Αναγέννηση Περιβολίου
    27/08/2026
    Έκτη θέση στον ημιτελικό για τη Διαβάτη στο Άμστερνταμ
    27/08/2026
    Στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΑΜ ο Ανδρέας Ζήκος
    27/08/2026
    Παγκόσμιο: Εύκολη πρωτιά στα προκριματικά για τον Ντούσκο
    26/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Φρέσκα κoυλούρια πουλά ο κουλουράς!
    28/08/2026
    Eργοστάσιο  αποσκλήρυνσης – αφαλάτωσης στην Χρυσηίδα
    27/08/2026
    Ανύπαρκτη κυβερνητική αυτογνωσία, απίστευτη αλαζονεία και διαφθορά
    27/08/2026
    H έρπουσα επέκταση των αυθαίρετων καταλήψεων δημοσίων χώρων
    26/08/2026
    Οι Κερκυραίοι καθηγητές που περιμένουν
    23/08/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Δυνατό προγνωστικό για τον τελικό του Euro 2020!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Δυνατό προγνωστικό για τον τελικό του Euro 2020!

Ιστορική Κυριακή η σημερινή, ο μεγαλύτερος αγώνας της χρονιάς έφτασε και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Euro 2020!

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 11/07/2021
Κοινοποίηση
6 λεπ. ανάγνωση

Ιστορική Κυριακή η σημερινή, ο μεγαλύτερος αγώνας της χρονιάς έφτασε και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Euro 2020! Το Ιταλία – Αγγλία μονοπωλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον, ωστόσο υπάρχει δράση και σε εγχώριο επίπεδο στην Σκανδιναβία. Πάμε στην ανάλυση των σημερινών προγνωστικών από το Betarades.gr!

Ποιότητα > Σκοπιμότητα στον τελικό!

Στις 22:00 λοιπόν θα ξεκινήσει ο τελικός του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, όπου θα παραβρεθούν πάνω από 60,000 φίλαθλοι! Ιταλία εναντίον Αγγλίας σε έναν δίκαιο τελικό με διακύβευμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Η Εθνική Ιταλίας ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά, έπαιξε στη μεγαλύτερη διάρκεια αυτού ωραίο και πειστικό ποδόσφαιρο, έφτασε σχετικά εύκολα και δίκαια στους “4”. Στον ημιτελικό όμως με τους Ισπανούς είχε τύχη με το μέρος της, ξεπέρασε στα πέναλτι το υψηλό εμπόδιο των “Φούριας Ρόχας” και απόψε έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο της διεθνές τρόπαιο μετά το 2006 στην έδρα της αντιπάλου Αγγλίας.

Για πρώτη φορά στο τουρνουά είχε λιγότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της (36-65 η κατοχή), ο Ντοναρούμα χρειάστηκε να κάνει καθοριστικές επεμβάσεις και ο Μαντσίνι μετά το προβάδισμα της ομάδας του έκανε άστοχες αλλαγές. Την άφησε χωρίς καθαρό επιθετικό και αναγκαστικά οι ποδοσφαιριστές του υποχώρησαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους Ισπανούς να ισοφαρίζουν και να οδηγούν το ματς στην παράταση. Η “Σκουάντρα Ατζούρα” συνάντησε δυσκολίες και στον έξτρα χρόνο, κράτησε όμως το 1-1 και στη ψυχοφθόρο διαδικασία αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη, με τον Ντοναρούμα να αποκρούει το πέναλτι του Μοράτα και τον Ζορζίνιο να τη στέλνει στο μεγάλο ραντεβού με την Αγγλία.

Η Εθνική Αγγλίας είχε απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι της σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και πήρε εύκολα την πρόκριση από τον όμιλο (τερμάτισε 1η με 7 βαθμούς). Στα νοκ άουτ ξεπέρασε στους “16” το εμπόδιο της Γερμανίας (2-0) και πήρε εύκολα την πρόκριση για τους “4” συντρίβοντας στα προημιτελικά την Ουκρανία (4-0). Στον ημιτελικό, συνάντησε μια εξαιρετική ομάδα, η Δανία της έβαλε δύσκολα, αλλά βρήκε τον τρόπο -έστω και με ανύπαρκτο πέναλτι- να αποκλείσει τους Σκανδιναβούς. Θα βρεθεί έτσι σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης μετά από 55 χρόνια, ξανά στο Λονδίνο, διεκδικώντας για πρώτη φορά την κορυφή της Ευρώπης.

Με απίθανη εκτέλεση φάουλ βρέθηκε στο κυνήγι του σκορ, αντέδρασε στη συνέχεια, έκλεισε την αντίπαλο στο μισό γήπεδο, βρήκε γκολ ισοφάρισης πριν την ανάπαυλα. Είχε τον έλεγχο στο δεύτερο 45λεπτο, στα μετόπισθεν δεν ανησύχησε και πέρα από 2-3 καλές στιγμές δεν κατάφερε να γίνει απειλητική. Ήταν πιο φρέσκια και περισσότερο απειλητική στην παράταση, κέρδισε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο του έξτρα χρόνου (ανύπαρκτο, δίκαια φωνάζουν οι Δανοί), ο Κέιν νικήθηκε από τον Σμάιχελ, αλλά στην επαναφορά έγραψε το 2-1. Στο δεύτερο μισό της παράτασης ήταν άψογα στημένη, ο Σάουθγκεϊτ πέρασε τρίτο στόπερ, δεν ένιωσε κίνδυνο, το… κλείδωσε και η δουλειά έγινε.

Η Αγγλία έχει το πλεονέκτημα της έδρας, από την άλλη η Ιταλία πάει στον τελικό με φουλ ψυχολογία και έρχεται από αήττητο 33 αγώνων. Aμφίρροπη αναμέτρηση, το δείχνει και το σετ αποδόσεων, το οποίο είναι μοιρασμένο, με την Αγγλία οριακό φαβορί. Αμφότερες προσπαθούν από την αρχή της διοργάνωσης να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο και, παρότι διακυβεύονται πολλά, υπάρχουν προϋποθέσεις για το αμφίσκορο. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.23.

Με τα γκολ στη Φινλανδία

Δεύτερη σημερινή επιλογή από τη Φινλανδία Στις 18:30, η Χάκα υποδέχεται την Κουόπιο για την 14η αγωνιστική της 1ης κατηγορίας.

Συνέχεια στο αρνητικό της σερί έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Χάκα, που ηττήθηκε με 1-0 από την Ίλβες εκτός έδρας. Βρέθηκε στο 29’ πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά στη συνέχεια, επιστρέφοντας με άδεια χέρια στη βάση της. Συμπλήρωσε έτσι πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3), μετά το πέρασμα δέκα αγωνιστικών βρίσκεται στην 9η θέση, έχοντας συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς.

Με άδεια χέρια έφυγε μεσοβδόμαδα από το Γερεβάν η Κουόπιο, που ηττήθηκε με 1-0 από τη Νόα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Το αυτογκόλ του Πόποβιτς στο 77’ έδωσε το προβάδισμα στους Αρμένιους, που κράτησαν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί πέντε αναμετρήσεων που έτρεχε, όπου δέχθηκε δύο τέρματα.

Σε ελεύθερη πτώση η Χάκα υποδέχεται την ανώτερη Κουόπιο, που αναζητά αντίδραση μετά την ήττα από τη Νόα. Ποιοτικότεροι οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο οι γηπεδούχοι “καίγονται” για βαθμούς και μπορούν να εκμεταλλευτούν την κόπωση της Χάκα από τα συνεχόμενα ματς. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2,00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 70χρονο για καύση απορριμμάτων στην Κέρκυρα
  • Παγκόσμιο: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκιφ
  • Συμμετoχή των ιδιωτικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
  • Σε πλειστηριασμό δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα
  • Νέος Επίσκοπος Σύρου αναλαμβάνει ο Γεώργιος Αλτουβάς

Τελευταία σχόλια

  1. Νικος Σελλας στο Eργοστάσιο  αποσκλήρυνσης – αφαλάτωσης στην Χρυσηίδα
  2. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  3. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  4. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  5. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise