Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Έρχεται ο 2ος αγώνας δρόμου τομεακών οργανώσεων ΚΚΕ-ΚΝΕ
    17/10/2026
    Δρυ: Περιφερειακό Συμβούλιο στη Λευκάδα, χωρίς τη Λευκάδα
    16/10/2026
    Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στα Ιόνια (pics)
    16/10/2026
    Προσωρινός αποκλεισμός της παραποτάμιας οδού στην περιοχή του Ποταμού
    16/10/2026
    Αυλωνίτης: Υποστελέχωση και οικονομική ασφυξία στα σχολεία της Κέρκυρας
    16/10/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    ΕΛΜΕ: Ραντεβού στον Αλμυρό για πεζοπορία
    17/10/2026
    Μαθηματική Εταιρεία: Συλλυπητήρια για το χαμό του Μιχάλη
    17/10/2026
    Ταλαιπωρία για τoυς επιβάτες του Αλκίνοου λόγω κακοκαιρίας στην Ηγουμενίτσα
    17/10/2026
    Μηχανική βλάβη σε γαλλικό ιστιοφόρο στον Κάλαμο Λευκάδας
    17/10/2026
    Σύλληψη διωκόμενου στη Ζάκυνθο
    17/10/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Επανεκλογή Πελάη στην προεδρία του Συνδικάτου Ξενοδοχ/λων
    16/10/2026
    Oι Ενώσεις Γονέων Κέρκυρας καταγγέλλουν υποβάθμιση της δεύτερης ξένης γλώσσας
    15/10/2026
    Πεντάστερo ξενοδοχείο δρομολογείται στο Μπαρμπάτι
    14/10/2026
    ΕΚ Κέρκυρας και Θεσπρωτίας: Δεν δουλεύουμε για τον πόλεμο
    14/10/2026
    Η ΕΛΜΕ για την “Ειδική Αγωγή και τη σκόπιμη υποβάθμισή της”
    13/10/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Η Ανδρική Χορωδία Κερκύρας, συναυλία στη Ροτόντα
    17/10/2026
    Ιωάννα Παπαντωνίου: Εκεί όπου οι λέξεις συναντούν τη δημιουργία
    17/10/2026
    Εκδόθηκαν τα πρακτικά του συνεδρίου για τον επτανησιακό πατριωτισμό με αρωγή της Περιφέρειας
    16/10/2026
    Aπό το Λονδίνο στη μουσική Κέρκυρα: Το Queen’s College London επισκέπτεται το νησί
    16/10/2026
    Αστρονομική: Παρατήρηση Σελήνης – Κρόνου
    15/10/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Κορυφή για Κερκυραϊκό στην Α ΕΠΣΚ!
    17/10/2026
    Aσταμάτητος Ιόνιος, πέρασε… αέρα κι από τη Δράμα!
    17/10/2026
    Μέσα με Παναιγιάλειο ο ΟΦΑΜ, έξω με Πλαταριά η ΑΕΛ!
    16/10/2026
    Ο Θεσπρωτός Χρυσικόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιάδα-Θιναλιακός!
    16/10/2026
    Η Τερέζα Κουρτέση στο Παλαιό Φάληρο
    15/10/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    O πολιτισμός της αρένας
    17/10/2026
    H Γερμανική Γλώσσα αξίζει τη θέση που της αναλογεί στη δημόσια εκπαίδευση
    17/10/2026
    Η κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών φέρνει υποχρηματοδότηση και υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας
    17/10/2026
    Με αύξηση 6,46% το 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου
    16/10/2026
    6+1 Στοιχεία που δεν χωρούν στο κυβερνητικό «success story» της ανεργίας
    15/10/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Σε κρίση ο Παναθηναϊκός, μειώνει η Μπάρτσα – «Αγγίζει» το 17.00 το Παρολί!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Σε κρίση ο Παναθηναϊκός, μειώνει η Μπάρτσα – «Αγγίζει» το 17.00 το Παρολί!

Σάββατο σήμερα (06/03) και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι «καυτό»! Το Betarades.gr έχει και πάλι τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος!

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 06/03/2021
Κοινοποίηση
8 λεπ. ανάγνωση

Σάββατο σήμερα (06/03) και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι «καυτό»! Το Betarades.gr έχει και πάλι τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος! Η μπάλα… «τσουλάει» άλλωστε σε όλη την Ευρώπη. Μην ξεχνάτε, ότι και σήμερα σε αυτήν τη σελίδα θα δείτε τα κορυφαία προγνωστικά super league

 

Από το ελληνικό πρωτάθλημα, μας απασχολεί το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Στη Γερμανία, έχουμε σημείο από το Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν. Στην Ισπανία, κάτι… καλό βρήκαμε στον αγώνα της Μπαρτσελόνα. Φυσικά, έχουμε και μπάσκετ. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά!

 

Βρήκε τον δάσκαλό του!

 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τη Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 19:30. Ένα ζευγάρι που έχει… προηγούμενα.

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν, είναι η ομάδα που κατάφερε να αποκλείσει τους «Πράσινους» από το κύπελλο Ελλάδας. Και μάλιστα, όντας καλύτερος, με δύο νίκες, και με το πρώτο ματς σε ουδέτερη έδρα! Τα έκαναν όλα σωστά οι Γιαννιώτες, που έπαιξαν και ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Γιαννίκης μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για τους παίκτες του. Η ψυχολογία είναι στα ύψη για τον ΠΑΣ, που πρέπει να συγκεντρωθεί τώρα στο πρωτάθλημα. Θέλουν τους βαθμούς οι γηπεδούχοι, έχουν δυσκολέψει σχεδόν όλους τους μεγάλους στο γήπεδό τους.

 

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, είναι ξεκάθαρα σε κρίση. Το κλίμα είναι βαρύ στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ενώ ακούγονται πολλά και για τον Μπόλονι. Το «Τριφύλλι» έχει και πολλές και σημαντικές απουσίες σήμερα, και ξέρει ότι το έργο του δεν είναι καθόλου εύκολο. Είχε χάσει και από τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα, με 1-0 στο Αγρίνιο, ενώ ακολούθησε το 1-1 με την ΑΕΚ, πριν το στραπάτσο με τον ΠΑΣ. Δεν παίζει καλά ο Παναθηναϊκός και δεν πείθει ότι μπορεί να σηκώσει άμεσα κεφάλι.

 

Το μομέντουμ ευνοεί ξεκάθαρα τον ΠΑΣ, που έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες. Πιστεύουμε ότι μπορούν οι γηπεδούχοι να εκμεταλλευτούν τη στιγμή τους. Πάμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.25.

 

Οφείλει να συνέλθει η Γκλάντμπαχ

 

Στη Γερμανία τώρα, η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες είναι ντεφορμέ και θέλουν να συνέλθουν.

 

Η Γκλάντμπαχ δεν είναι καλή φέτος, συνολικά, παρά το γεγονός ότι έχει φτάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι εκτός εξάδας στην Μπουντεσλίγκα και αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Οι ήττες είναι πέντε, και υπάρχει και μία ισοπαλία. Στο κύπελλο, αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από τη Ντόρτμουντ με 0-1. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, που φάνηκε και στο πρώτο μέρος με τη Λειψία. Με εκείνο το ημίχρονο οδηγό, τα «πουλάρια» θα παίξουν μόνο για τη νίκη απόψε.

 

Η Λεβερκούζεν με τη σειρά της, δεν είναι και αυτή σε καλή κατάσταση. Έχασε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-2 από τη Φράιμπουργκ, όντας κακή. Αποκλείστηκε επίσης με δύο ήττες στο Γιουρόπα Λιγκ, από τη Γιουνγκ Μπόις. Έχει πάρα πολλές απουσίες και απόψε, με πιο σημαντική αυτή του Μπέιλι. Δεν πατάνε καλά οι «Ασπιρίνες» και έχουν πάρα πολύ δύσκολη αποστολή σήμερα.

 

Το κίνητρο φαίνεται λίγο πιο ισχυρό για την Γκλάντμπαχ. Παίζει στην έδρα της, έχει τέσσερις σερί ήττες και δεν πρέπει να μείνει κι άλλο πίσω από την εξάδα. Ποντάρουμε και εδώ στον 1 DNB σε απόδοση 2.00.

 

Κερδίζει και… περιμένει η Μπάρτσα!

 

Ενδιαφέρον αγωνιστικά και στοιχηματικά, είναι και το παιχνίδι της Οσασούνα με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

 

Η Οσασούνα έχει καταφέρει να πάρει πολύτιμους πόντους τελευταία. Μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε και έχει απομακρυνθεί με έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Σαφώς όμως, δεν μπορεί να ηρεμήσει ακόμα, αφού δεν έχει πείσει συνολικά με την εικόνα της. Η ομάδα του Αρασάτε προέρχεται από τη νίκη με 0-1 επί της Αλαβές. Δεν εντυπωσίασε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε στο τέλος. Εστιάζει κυρίως στα ματς με αντιπάλους που είναι στα… μέτρα της.

 

Η Μπαρτσελόνα, δεν είναι μία ομάδα που ταιριάζει στους γηπεδούχους. Οι Καταλανοί είναι πολύ καλύτεροι, και έχουν και ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Σεβίλλης στο κύπελλο. Να σημειωθεί, ότι προηγουμένως είχαν κερδίσει πάλι τη Σεβίλλη για το πρωτάθλημα, με 0-2. Τώρα, το τρίποντο είναι υποχρέωση για την ομάδα του Κούμαν. Άλλωστε, αύριο έχει ντέρμπι στη Μαδρίτη, ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ, και η Μπάρτσα περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Αρχικά όμως, η Μπαρτσελόνα πρέπει να βάλει πίεση στις Μαδριλένες με νίκη της απόψε. Είναι σε φόρμα, έχει ψυχολογία και είναι ανώτερη της Οσασούνα. Για όλα αυτά, θα στηρίξουμε το Μπαρτσελόνα -1 (ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Μπάρτσα κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.90.

 

Με σκοπιμότητα στη Θεσσαλονίκη

 

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και για τη Stoiximan Basket League. Σε ένα πολύ κρίσιμο ματς σήμερα, ο Άρης υποδέχεται τη Λάρισα.

 

Ο Άρης θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει απόψε. Έχει επτά ήττες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια του και είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης. Έστω, και με έναν αγώνα λιγότερο από Λάρισα και Μεσολόγγι. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, σε ένα ούτως ή άλλως εξαιρετικά δύσκολο ματς. Δεν είχαν και τους Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς εκεί. Σήμερα, αμφότεροι επιστρέφουν στη δράση. Στην άμυνα αναμένεται να στηριχθεί ο Άρης για να πάρει το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα.

 

Σκληρή άμυνα όμως, περιμένουμε να παίξει και η Λάρισα που «καίγεται» και αυτή για τη νίκη. Μετράει δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με τη δεύτερη να… πονάει πολύ. Διότι ήρθε στην παράταση από τον ΠΑΟΚ, και ενώ η Λάρισα έδειχνε ότι μπορεί να κερδίσει στην κανονική διάρκεια. Τα περιμένει όλα από τους ξένους της η Λάρισα, και δεν παίρνει σχεδόν… τίποτα από τους Έλληνες. Πρέπει να ξυπνήσουν και αυτοί, για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

 

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε ένα πολύ «κλειστό» παιχνίδι σήμερα. Είναι τέτοια η σημασία του, που οι άμυνες θα έχουν βασικό ρόλο. Περιμένουμε μπασκετικό «ξύλο» και χαμηλό σκορ. Ποντάρουμε στο Under 149,5 σε απόδοση 1.97.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Η Ανδρική Χορωδία Κερκύρας, συναυλία στη Ροτόντα
  • O πολιτισμός της αρένας
  • Έρχεται ο 2ος αγώνας δρόμου τομεακών οργανώσεων ΚΚΕ-ΚΝΕ
  • ΕΛΜΕ: Ραντεβού στον Αλμυρό για πεζοπορία
  • Μαθηματική Εταιρεία: Συλλυπητήρια για το χαμό του Μιχάλη

Τελευταία σχόλια

  1. Θανάσης Μαυρομάτης στο Η αναβολή του Carmina Burana ξεγυμνώνει τις πολιτιστικές υποδομές της Κέρκυρας
  2. Δώρα Αναστασάτου στο Η αναβολή του Carmina Burana ξεγυμνώνει τις πολιτιστικές υποδομές της Κέρκυρας
  3. Ιωάννης Λευτεριώτης στο Η αναβολή του Carmina Burana ξεγυμνώνει τις πολιτιστικές υποδομές της Κέρκυρας
  4. ΜΑΚΡΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ στο Στα αυτοκίνητα κοιμούνται  νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί στην Κέρκυρα!
  5. TS στο Στα αυτοκίνητα κοιμούνται  νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί στην Κέρκυρα!

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise