Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Ο Σ. Πουλημένος αποχαιρετά το Γιάννη Προβατά
    21/06/2026
    Αυλωνίτης: Η απαξίωση της Δικαιοσύνης έχει υπογραφή
    21/06/2026
    Γκίκας: Διαθέσιμες 400 χιλιάδες για την Αφαλάτωση της Κασσιώπης
    20/06/2026
    Σκουπίδια στο Νότο: Τρέχουν κατόπιν εορτής να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα!
    20/06/2026
    Δήμος Bορρά: 24ωρη εναέρια επιτήρηση του Παντοκράτορα
    19/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Tο “αντίο” της Κόκκαλη στο Γιάννη Προβατά
    21/06/2026
    Νεκτάριος: «Η διαστροφή του οφθαλμού, σκοτίζει τον άνθρωπο»
    21/06/2026
    Εθελοντική ΔΡΑΣΗ αιμοδοσίας: «Δώσε αίμα! Γίνε η σταγόνα που κάνει τη διαφορά!»
    21/06/2026
    Nεκρός 49χρονος αλλοδαπός στο Γαρδένο
    21/06/2026
    Μόνιμοι Κάτοικοι: Υποχρεωτική η ελεύθερη ζώνη 1,5μ. για ΑμεΑ και στην Παλαιά Πόλη
    21/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Υδρογονάνθρακες: Τον Φεβρουάριο του 2027 η πρώτη γεώτρηση δυτικά της Κέρκυρας
    21/06/2026
    Ο Κ. Ιωαννίδης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκμίσθωσης Ε.Ι.Χ. Με Οδηγό
    20/06/2026
    Κέρκυρα, η πιο συμφέρουσα επιλογή πακέτου για Γερμανούς φέτος το καλοκαίρι
    20/06/2026
    “Ασημένιο μετάλλιο” – ντροπή για τον Κάβο, σε ευρωπαϊκή λίστα για bed bugs, καθαριότητα σε καταλύματα!
    20/06/2026
    Παρουσίαση πρότασης της δράσης  «Πικ Νικ Urban Festival» στο Επιμελητήριο
    19/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    “Xορού αποτυπώματα, παράδοσης ριζώματα”: Με επιτυχία η εκδήλωση του Ηπειρωτικού Συλλόγου
    21/06/2026
    «10 χρόνια… μια στιγμή, ένα όνειρο, μια ζωή»
    21/06/2026
    Δήμος: Τίμησε την αντιπροσωπεία του University of Kentucky School of Music
    20/06/2026
    Μαγεία: Η «Παλαιά» έπαιξε στην αυλή της βενετσιάνικης Κέρκυρας και η πόλη άκουσε!
    20/06/2026
    Με επιτυχία τα εγκαίνια της Έκθεσης της Καλλιτεχνικής Σχολής Κέρκυρας
    19/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Ο Ν. Μπαρλογιάννης κατέκτησε το Παγκόσμιο Σχολικό μπάσκετ με την Ελλάδα
    21/06/2026
    Ασημένιο μετάλλιο για την Π. Δόση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα
    21/06/2026
    Θιναλιακός: Με Νίκιτς στο «τιμόνι» για την άνοδο – Το τεχνικό επιτελείο
    21/06/2026
    Στο «τιμόνι» της ΑΕ Λευκίμμης ο Κ. Χριστοφοράκης
    21/06/2026
    H Σπυριδούλα Καρύδη στην κορυφή των Βαλκανίων με 14,09 μ.
    21/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
     Περιβαλλοντικοί ‘μηχανικοί’ χωρίς master ή PhD
    21/06/2026
    Μνήμες πατεράδων
    20/06/2026
    Η μισθοδοσία των Αρχιερέων υπό το πρίσμα της ποιμαντικής διακονίας
    20/06/2026
    Μια φορά κι έναν καιρό…
    20/06/2026
    Το Αόρατο Όπλο του Πολέμου: 19 Ιουνίου, Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Σεξουαλικής Βίας σε Ένοπλες Συγκρούσεις
    17/06/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Άγρια μάχη κορυφής στο Ντα Λουζ, καυτά εξάσφαιρα στο στάδιο του φωτός – φοβερή τριάδα στο 6,8!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Άγρια μάχη κορυφής στο Ντα Λουζ, καυτά εξάσφαιρα στο στάδιο του φωτός – φοβερή τριάδα στο 6,8!

Το σημερινό (14/11) κουπόνι του Σαββάτου είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, κυρίως αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων χωρών της Ευρώπης.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 14/11/2020
Κοινοποίηση
5 λεπ. ανάγνωση

Το σημερινό (14/11) κουπόνι του Σαββάτου είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, κυρίως αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων χωρών της Ευρώπης. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τρεις ακόμη στοιχηματικές επιλογές για εσάς. Ξεχωρίσαμε έναν αγώνα από Nations League, αλλά και τη League 1 της Αγγλίας, ενώ δεν λείπει και το μπάσκετ με πρόταση από Ελλάδα. Να σας πληροφορήσουμε ότι οι αγώνες υπάρχουν στην bet365 με πλήθος αγορών. Ας προχωρήσουμε, λοιπόν, στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Θα κριθεί στο γκολ

Αρχίζουμε από την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 21:45 στη Λισαβόνα, με την Πορτογαλία να υποδέχεται τη Γαλλία. Πρόκειται για παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της League A του UEFA Nations League. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Πορτογαλία ήταν καταιγιστική στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με την Ανδόρα και την συνέτριψε με 7-0. Έχει απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία στους τέσσερις πρώτους αγώνες του ομίλου. Στο τελευταίο της παιχνίδι για τη διοργάνωση, επικράτησε εύκολα με 3-0 επί της Σουηδίας, παρά την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στις τελευταίες τέσσερις αναμέτρησεις της διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Η Γαλλία προέρχεται από μία απρόσμενη ήττα με 2-0 σε φιλικό από την Φινλανδία, που έσπασε το αήττητο σερί των 12 παιχνιδιών που “έτρεχε”. Η πιο εντυπωσιακή από τις τρεις νίκες της για το UEFA Nations League ήταν αυτή (4-2) στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κροατία. Νοκ άουτ τέθηκε για την αναμέτρηση με την Πορτογαλία ο επιθετικός της Μονακό, Μπεν Γεντέρ, που διαγνώστηκε θετικός στον κορονωϊό. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ κάλεσε στην ομάδα του τον φορ της Γκλάντμπαχ, Μάρκους Τουράμ.

Περιμένουμε να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν την πρώτη θέση του ομίλου και έτσι δεν προβλέπεται να ρισκάρουν. Διαλέγουμε το No Goal σε απόδοση 1.90.

Υψηλό σκορ στο Σάντερλαντ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και τη League 1, όπου στις 17:00 η Σάντερλαντ κοντράρεται με την Μ.Κ. Ντονς στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.

Η Σάντερλαντ έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με έναν αγώνα λιγότερο μάλιστα από την πρωτοπόρο Πίτερμπορο. Επικράτησε με 2-0 επί της Τζίλιγχαμ και με 2-1 επί της Ίπσουιτς. Αντίθετα, δεν τα πάει το ίδιο καλά και στις υπόλοιπες διοργανώσεις, όπου μετράει δύο σερί ήττες. Συγκεκριμένα, έχασε στην έδρα της με 2-1 από την Μάνσφιλντ για το FA Cup και εκτός έδρας με το ίδιο σκορ από τη Φλίτγουντ για το Λιγκ Τρόφι.

Εξαιρετικά αδύναμη μακριά από το γήπεδο της εμφανίζεται η Μ.Κ. Ντονς, καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς σε έξι αγώνες. Προέρχεται από εντός έδρας ήταν με 2-1 από την Σαουθάμπτον U21 για το Λιγκ Τρόφι, ενώ αντίθετα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup στα πέναλτι απέναντι στην Ίστλιχ.

Η Σάντερλαντ είναι σαφώς πιο δυνατή ομάδα και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι, όμως , μπορούν να πετύχουν ένα γκολ. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Με την ανωτερότητα του Ηρακλή

Συνεχίζουμε με μπάσκετ και το ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Ιωνικός φιλοξενεί στις 17:00 τον Ηρακλή.

Πολύ άσχημο ξεκίνημα για τον Ιωνικό, που στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες, χωρίς να πείσει με την απόδοσή του. Και αυτό δεν είναι το χειρότερο, καθώς ο προπονητής Στέργιος Κουφός αποχώρησε από την ομάδα μετά από διαφωνία που είχε με τη διοίκηση. Πολύ σημαντική η απώλεια του γκαρντ Βασίλη Τολιόπουλου, που δεν θα αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα.

Ο Ηρακλής προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από τον Άρη με 81-75, καθώς οι 17 πόντοι που σημείωσε ο Χάνλαν δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για την ομάδα του. Οι παίκτες και ο προπονητής Βαγγέλης Ζιάγκος δέχτηκαν έντονη κριτική και ψάχνουν την εξιλέωση. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Ο Ηρακλής είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλό της και έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 1.70.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Ο Ν. Μπαρλογιάννης κατέκτησε το Παγκόσμιο Σχολικό μπάσκετ με την Ελλάδα
  • Tο “αντίο” της Κόκκαλη στο Γιάννη Προβατά
  • Ασημένιο μετάλλιο για την Π. Δόση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα
  • Υδρογονάνθρακες: Τον Φεβρουάριο του 2027 η πρώτη γεώτρηση δυτικά της Κέρκυρας
  • Ο Σ. Πουλημένος αποχαιρετά το Γιάννη Προβατά

Τελευταία σχόλια

  1. Panagiotis στο «Πόλεμος» στην Κληματιά: Προπηλακισμοί και δολιοφθορές για το πλεονάζον νερό!
  2. Γιωργος στο Κέρκυρα: Χωρίς νερό, στέρεψαν και οι δικαιολογίες…
  3. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Η σκοτεινή πλευρά της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
  4. Martin στο Στις φλόγες δύο τουριστικά σκάφη στους Παξούς
  5. Thali Adam στο Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στα Καρουμπάτικα

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise