Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Δρυ: Περιφερειακό Συμβούλιο στη Λευκάδα, χωρίς τη Λευκάδα
    16/10/2026 20:23
    Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στα Ιόνια (pics)
    16/10/2026 20:03
    Προσωρινός αποκλεισμός της παραποτάμιας οδού στην περιοχή του Ποταμού
    16/10/2026 19:48
    Αυλωνίτης: Υποστελέχωση και οικονομική ασφυξία στα σχολεία της Κέρκυρας
    16/10/2026 19:34
    Eκτός ημερήσιας διάταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Παλαιές Αλυκές Λευκάδας
    16/10/2026 12:41
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στα Ιόνια (pics)
    16/10/2026 20:03
    Φωτιά σε επαγγελματικό σκάφος στη μαρίνα Γουβιών
    16/10/2026 19:51
    ΔΣΚ: Συνδιοργάνωσε διεθνές νομικό συνέδριο στη Νάπολη
    16/10/2026 19:39
    Έκτακτες εργασίες εκσκαφής από τον ΔΕΔΔΗΕ στην οδό Ευαγγελιστρίας
    16/10/2026 19:10
    Mαθηματικοί διαγωνισμοί στην Κέρκυρα στις 6 Νοεμβρίου για Γυμνάσιο και Λύκειο
    16/10/2026 12:38
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Επανεκλογή Πελάη στην προεδρία του Συνδικάτου Ξενοδοχ/λων
    16/10/2026 19:16
    Oι Ενώσεις Γονέων Κέρκυρας καταγγέλλουν υποβάθμιση της δεύτερης ξένης γλώσσας
    15/10/2026 18:11
    Πεντάστερo ξενοδοχείο δρομολογείται στο Μπαρμπάτι
    14/10/2026 18:44
    ΕΚ Κέρκυρας και Θεσπρωτίας: Δεν δουλεύουμε για τον πόλεμο
    14/10/2026 18:26
    Η ΕΛΜΕ για την “Ειδική Αγωγή και τη σκόπιμη υποβάθμισή της”
    13/10/2026 22:29
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Εκδόθηκαν τα πρακτικά του συνεδρίου για τον επτανησιακό πατριωτισμό με αρωγή της Περιφέρειας
    16/10/2026 20:08
    Aπό το Λονδίνο στη μουσική Κέρκυρα: Το Queen’s College London επισκέπτεται το νησί
    16/10/2026 12:41
    Αστρονομική: Παρατήρηση Σελήνης – Κρόνου
    15/10/2026 22:46
    Εκδήλωση για την προσφορά του Καποδίστρια στην εκπαίδευση
    15/10/2026 19:22
    Στον Ορφέα η κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω»
    15/10/2026 18:45
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Μέσα με Παναιγιάλειο ο ΟΦΑΜ, έξω με Πλαταριά η ΑΕΛ!
    16/10/2026 21:30
    Ο Θεσπρωτός Χρυσικόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιάδα-Θιναλιακός!
    16/10/2026 21:16
    Η Τερέζα Κουρτέση στο Παλαιό Φάληρο
    15/10/2026 22:30
    Ο Μουμούρης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων
    14/10/2026 21:50
    Πεντάστερη αρχή για τη Βολίδα – Διπλό για τον Κάβο
    14/10/2026 21:23
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Με αύξηση 6,46% το 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου
    16/10/2026 23:14
    6+1 Στοιχεία που δεν χωρούν στο κυβερνητικό «success story» της ανεργίας
    15/10/2026 23:02
    Πολιτισμός υπό διάλυση
    15/10/2026 17:47
    “Το «μαύρο» στο START TV αποτελεί πλήγμα για την τοπική ενημέρωση, τα ΜΜΕ και την κοινωνία”
    14/10/2026 17:49
    H Ελλάδα αναδεικνύεται σε κρίσιμο ενεργειακό κόμβο για την Ευρώπη!
    14/10/2026 17:16
Ανάγνωση Στοίχημα: Τι παίζουμε στο Europa League!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Τι παίζουμε στο Europa League!

Ματσάρες περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (22/10)! Το Betarades.gr παίρνει μέρος στη δράση με τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 22/10/2020 08:43
Κοινοποίηση
7 λεπ. ανάγνωση

Ματσάρες περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (22/10)! Το Betarades.gr παίρνει μέρος στη δράση με τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Το Europa League κυριαρχεί στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και μας απασχολεί. Ωστόσο, ωραία σημεία προκύπτουν και από το κουπόνι μπάσκετ

 

Θα ξεκινήσουμε όμως από το ποδόσφαιρο. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με δυνατά παιχνίδια από το Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε ξεχωρίσει δύο επιλογές. Η πρώτη προέρχεται από τον αγώνα της Αϊντχόφεν με τη Γρανάδα, και η δεύτερη από το Σπάρτα Πράγας – Λιλ. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την αγαπημένη Euroleague, που έχει επίσης ματς απόψε. Ας μην πολυλογούμε όμως, πάμε να δούμε την τριάδα για το στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς

 

«Εκρηκτική» η Αϊντχόφεν

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από τον πέμπτο όμιλο του Europa League. Για την πρώτη αγωνιστική, η Αϊντχόφεν φιλοξενεί τη Γρανάδα, στις 19:55. Οι γηπεδούχοι φαίνεται ότι έχουν προβάδισμα για τη νίκη.

 

Η Αϊντχόφεν δεν εντυπωσίασε στις μεταγραφές, αλλά έχει μπει πολύ δυνατά στη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην πρώτη θέση, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Προέρχεται από το άνετο 0-3 επί της Τσβόλε, ενώ είχε προηγηθεί και το 2-0 επί της Φορτούνα Σιτάρντ. Παίζει ωραία μπάλα μπροστά, και βρίσκει τα πατήματά της και στην άμυνα. Πρόσφατα απέκτησε τον Μάριο Γκέτσε, που πρόλαβε να πετύχει και το πρώτο του γκολ. Έχει ποιότητα, παίζει στην έδρα της και βρίσκεται σε φόρμα.

 

Από την άλλη, η Γρανάδα αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος Ισπανίας. Κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο παρά τον πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Τώρα, θα παίξει με καλή ψυχολογία μετά το 1-0 επί της Σεβίλλης. Δεν έκανε κάτι τρομερό η Γρανάδα, έπαιξε και για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω. Ωστόσο, υποχρέωσε σε ήττα στο πρωτάθλημα τη Σεβίλλη μετά από πάρα πολύ καιρό, και αυτό της πιστώνεται. Πάντως, δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό φέτος.

 

Το μομέντουμ φαίνεται να ευνοεί την Αϊντχόφεν, που αγωνίζεται και στο «σπίτι» της. Οι Ολλανδοί πετάνε στο ξεκίνημα της σεζόν και τους εμπιστευόμαστε. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.10.

 

Με τα γκολ στην Τσεχία

 

Συνεχίζουμε με το Γιουρόπα Λιγκ, και μεταφερόμαστε στον όγδοο όμιλο. Στις 22:00, η Σπάρτα Πράγας υποδέχεται τη Λιλ. Οι Γάλλοι παίζονται σε τιμές φαβορί, αλλά εμάς μας ενδιαφέρουν τα γκολ!

 

Η Σπάρτα Πράγας άλλωστε, δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα. Κάθε άλλο! Και είναι και ξεκούραστη, αφού το πρωτάθλημα Τσεχίας έχει διακοπεί μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Πάντως, έχει μπει δυναμικά σε αυτό, με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Μάλιστα, σε όλα πέτυχε δύο γκολ και πάνω. Πρόκειται δηλαδή για μια ομάδα που στηρίζεται στις επιθετικές της αρετές και βρίσκει διαρκώς δίχτυα. Αμυντικά δεν είναι τόσο καλά, όπως φάνηκε και στο τελευταίο 2-1 επί της Γιάμπλονετς.

 

Η Λιλ με τη σειρά της, αγωνίζεται σε πρωτάθλημα πιο υψηλού επιπέδου και διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ. Το δείχνει και στο χορτάρι αυτό, όντας αήττητη μέχρι τώρα στη Λιγκ 1. Συγκεκριμένα, μετά από επτά αγωνιστικές μετράει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, φιγουράροντας στην πρώτη θέση. Έκανε ό,τι ήθελε τη Λανς στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, και κέρδισε με 4-0. Είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα παίξει για τη νίκη και σήμερα.

 

Αμφότερες οι ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα και έχουν κάνει δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν. Δεν περιμένουμε να κλειστούν πίσω, και θεωρούμε ότι το ματς θα έχει γκολ εκατέρωθεν. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

 

Ανώτερη η ΤΣΣΚΑ

 

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ και τη Euroleague. Σήμερα στις 21:45, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όπως και να έχει, οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και περιμένουμε να το αποδείξουν.

 

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πραγματοποιήσει μέτρια εκκίνηση στην Ευρωλίγκα. Έχει δώσει τρία παιχνίδια και το ρεκόρ του είναι στο 1-2. Έχασε από τη Φενέρ στην πρεμιέρα, και στο τελευταίο του ματς για τη διοργάνωση ηττήθηκε εντός από τη Ζαλγκίρις. Η μόνη του νίκη είναι επί της Μπασκόνια. Οι Σέρβοι ήταν να παίξουν με τη Βιλερμπάν για την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά το ματς αναβλήθηκε. Στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε να «κολλάει» στα κρίσιμα σημεία ενώ ήταν και πολύ άστοχος συνολικά. Μοιάζει να τα περιμένει όλα από τον Λόιντ η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, και αυτό δεν είναι καλό.

 

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απεναντίας, έχει ρεκόρ 2-2 μέχρι τώρα στη Euroleague. Το πρόγραμμα της «Αρκούδας» ήταν δύσκολο. Ωστόσο, θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα από την Άλμπα την περασμένη αγωνιστική, και μάλιστα στη Ρωσία! Πισωγύρισμα ήταν αυτό για την ομάδα του Ιτούδη, που είχε πάρει μεγάλο «διπλό» επί της Φενέρ προηγουμένως. Έχει κερδίσει και τη Μακάμπι η ΤΣΣΚΑ φέτος, με την άλλη ήττα της να έρχεται στη Βαρκελώνη από την Μπάρτσα. Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες σήμερα και έχει τα φόντα για να τα καταφέρει.

 

Σε θέμα ρόστερ, οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ ανώτεροι. Παίκτες όπως ο Κλάιμπερν και ο Τζέιμς μπορούν να «καθαρίσουν» από μόνοι τους τέτοια ματς. Πιστεύουμε θα το κάνουν και στηρίζουμε την ΤΣΣΚΑ -5.5 σε απόδοση 1.80.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ
Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων
Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε
Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος
Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Ρουμανία
Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου γιορτάζει…
  • Σαν Σήμερα 17 Οκτωβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα
  • Αίθριος με λίγες νεφώσεις ο καιρός στην Κέρκυρα το Σάββατο
  • Με αύξηση 6,46% το 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου
  • Μέσα με Παναιγιάλειο ο ΟΦΑΜ, έξω με Πλαταριά η ΑΕΛ!

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο Ο Γκίκας για τη Συνάντηση Θιάσων Αιγαίου
  2. Θεοδωρα στο Νέα σειρά του Prime Video εκτυλίσσεται στην Κέρκυρα του 1955
  3. RANTOS KOSTAS στο Το υδραγωγείο του 1831 γίνεται περιπατητική διαδρομή
  4. Κερκυραιος πολιτης στο Φορέας Κορφιάτικης Έκφρασης: Διαμαρτυρία για την εγκατάλειψη στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Φαληράκι
  5. Κερκυραιος πολιτης στο Συνάντηση εργασίας με τον Δ/ντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υλοποίηση του Προγράμματος “Ιόνια Νησιά 2021-2027”

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στοίχημα: Στα “σχοινιά” η Γαλλία, απειλεί η Αυστρία

22/09/2022 07:10

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στη Γλασκώβη

21/09/2022 07:41

Στοίχημα: Πετάει… φωτιές εντός έδρας

20/09/2022 06:57

Στοίχημα: Περνάει από το Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

18/09/2022 09:20
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise