Η Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος ενημερώνει το κοινό ότι, μετά από άδεια την οποία ζήτησε και έλαβε ήδη από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποίησε, με μικρά σύνολα πνευστών –κρουστών –φωνών, και θα προβάλλει δύο Συναυλίες, με εορταστικό πρόγραμμα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων –Πρωτοχρονιάς.
Όπως αναφέρει η ΦΕΜ:
Η πρώτη Συναυλία των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί υπό την Διεύθυνση και επιμέλεια του αν. Αρχιμουσικού μας κ. Σπύρου Ρουβά, θα συμμετέχουν δε σε αυτήν ο Βαρύτονος κ. Πέτρος Καρύδης, η υψίφωνος κ. Έλλη Καρύδη και ο Κιθαρίστας κ. Γιάννης Μπαρζούκας.
Η Συναυλία θα προβληθεί από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό START την 25/12/2020 το μεσημέρι και την 26/12/2020 το βράδυ, σε ώρες που θα εξειδικευτούν με επόμενο δελτίο τύπου μας. Επίσης θα προβληθεί από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό CORFUTV τις ίδιες ημέρες, σε ώρες που επίσης θα εξειδικευτούν.
Η δεύτερη Συναυλία της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί υπό την Διεύθυνση και επιμέλεια του Αρχιμουσικού μας κ. Σωκράτη Άνθη, θα συμμετέχουν δε σε αυτήν ο Βαρύτονος κ. Παντελής Κοντός και ο τενόρος κ. Σωτήρης Τριάντης. Η Συναυλία θα προβληθεί από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό START την 31/12/2020 το βράδυκαι την επομένη 01/01/2021, σε ώρες που θα εξειδικευτούν με επόμενο ΔΤμας. Επίσης θα προβληθεί από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό CORFUTV τις ίδιες ημέρες, σε ώρες που επίσης θα εξειδικευτούν.
Επιπλέον οι Συναυλίες αυτές θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, από όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Φιλαρμονικής μας. Η Φιλαρμονική μας, παρά τις αντιξοότητες που έχει προκαλέσει η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της, προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να κρατά ζωντανή την λειτουργία της και να βρίσκεται κοντά στο κοινό της. Μακάρι να βοηθήσουν όλους μας οι μελωδίες της <<Μάντζαρος>> να αισθανθούμε λίγο καλύτερα και λίγο πιο εορταστικά σε αυτές τις, δύσκολες ομολογουμένως, γιορτές. Χρόνιαπολλά σε όλους και μακάρι να έχουμε ένα ευτυχές νέο έτος με υγεία και πρόο